MILJOONA KYSYMYSTÄ KORONASTA, VASTUSTUSKYVYSTÄ JA PARHAASTA C-VITAMIINISTA

Meillä oli aiemmin täällä tällä viikolla postaus ja arvonta REGULAT METABOLIC valmisteesta.

REGULAT on entsyymijuomavalmiste, joka tukee kehon omaa entsyymituotantoa. Se on parasta mitä voit itsellesi nopeasti tehdä. Toinen tie eli ruokavaliomuutokset ovat sitten se pidempi tie. Näistä asioista pitää huolen Eating for Beauty-valmennus. Sen tarkoitus on optimoida kehon tilaa ja tuoda maksimaalista terveyttä ja kauneutta, ihan todella monella eri tasolla. Teemme yhdessä myös E4B paaston, joka on taas mitä loistavin tapa auttaa kehoa paranemisprosesseissa. Valkosokerin vähentäminen yhdistettynä REGULAT METABOLICIIN on nopea ja tehokas tapa auttaa kehoa tekemään omaa parastaan. Tällä viikolla vielä odotettavissa superarvonta tästä loistavasta tuotteesta!

Olen myös tekemässä pikaisesti ohjeita keuhkoja ja yleiskuntoa vahvistavasta hengitystekniikasta. Tästä lisää pikapuoliin. Tämä tekniikka teki ihmeitä jo Espanjalaitaudin jyllätessä.

PARAS C-VITAMIINIVALMISTE?

KLASSIKKO JA FREETOXAAJIEN SUURSUOSIKKI ON GREAT EARTH SUPER C! 

Miksi?

Siksi, että se on ainoa C, joka varmistaa C-vitamiinin korkean tason läpi päivän tasaisesti kahdeksan tunnin ajan! Ei siis pelkkää C-vitamiinipiikkiä , vaan tasaisesti korkeat pitoisuudet 8 tunnin ajan.

Todella vahva suositus kun etsit sitä parasta C-vitamiinia!

Super C Complex on depottabletti, joka liukenee asteittain kahdeksan tunnin ajan. Tämän loistavan tuotteen PreOxy-koostumus suojaa C-vitamiinia hapettumiselta ja vaikuttaa vitamiinin tasaiseen toimintaan! Valmisteen sisältämät bioflavonoidit tekevät siitä C-vitamiiniyhdisteen.

Super C Complex -ravintolisän sisältämät sitrusbioflavonoidit ovat yhdistelmä appelsiinia, sitruunaa, limeä, greippiä ja tangeriinia, ja mukana on myös hesperidiiniä, rutiinia ja kversetiiniä.

Bioflavonoidien yhdistelmä toimii pelkästään yhdestä lähteestä peräisin olevia sitrusflavonoideja tehokkaammin. Super C Complex sisältää puskuroitua C-vitamiinia (kalsiumpolyaskorbaattia), askorbiinihappoa ja askorbyyli- palmitaattia, ja valmiste on happoneutraali.

Me laitamme tulemaan yhdelle ihmiselle kolme purkkia tätä