ÄLÄ OLE RAMPA ENÄÄ

Katsoin eilen Viikingit televisiosarjaa ja kuten aina hyvän sarjan ollessa kyseessä, avautumisia tapahtuu useassa tasossa. 

Nuori poika kertoi toisen ihmisen muuttaneen hänen sisäisen maailmansa. Tämä ihminen oli fyysisesti rampa. Poika kertoi, että vaikka hän oli ollut fyysisesti terve, myös hän oli ollut rampa. Rampa sisäisesti ennen eheyttävää ihmissuhdetta, jossa oli kokenut ensimmäistä kertaa huolenpitoa jaturvallisuutta ilman hyväksikäyttöä.

Muutama hetki myöhemmin pojan piti vapauttaa itsensä julmalla, mutta hänen elämässään oikealla ja välttämättömällä teolla. 

”Älä ole rampa enää”- sanoi häntä rakastava mies. 

”Älä ole rampa enää”, sanoin minä itse itselleni siinä hetkessä. 

Ensimmäistä kertaa elämässä minä koen huolenpitoa ja täyttä hyväksyntää itseäni kohtaan. Pyrin myös vahvasti ja väkevästi irroittamaan elämästäni asioita, joita olen tehnyt tarpeesta saada rakkautta ja hyväksyntää läheisiltäni. 

Näen selvänä kuviot ja mallit, jotka ovat olleet elämässäni sokeasti kuluttamassa voimiani. Jatkuva ylitekeminen ja muiden tarpeiden asettaminen omien edelle. 

Olen ollut joltain osin joka hetki se pieni ihminen, jotka kiltteydellä ja hyvyydellä pyrkii estämään pahoja asioita tapahtuvaksi. Ettei se isä tällä kertaa lähtisikään juomaan ja jättäisi muita pulaan. 

Alkoholistin lapsen vaistot virittyvät äärimmiilleen aistimaan ilmapiiriä ja tunnelmaa. Pienetkin merkit laukaisevat sisäisen hermostollisen hätätilan. Tuo tila on ollut minulle tunnistamanton hyvin pitkään. Siitä oli tullut jo krooninen. Hätätila oli jo minuus. 

Näen ja aistin tämän tilan asiakkaissani, upeissa naisissa keiden kanssa saan tehdä töitä ja matkaa yhdessä. 

Yhteisiä fyysisiä oireita ovat matalat ferritiiniarvot, uupumus, säryt eripuolilla kehoa, tyypillisesti erittäin kireät lonkankoukistajat ja poskilihakset. , suoliston ongelmat ja ravinteiden imeytymättömyys. 

Hätätila vääristää hormonitoiminnan ja sitä kautta vaikuttaa voimakkaasti myös ylipainon kertymiseen. Aineenvaihdunta kun ei hätätilassa voi toimia. 

Kukaan ei tiedä tätä, vaan syyllistävät itseään ja uupuvat hämmentävän sisäisen ristiriidan kanssa.

MInä tiedän. Minä näen. Minä koen. Minä tunnen sen. 

Älä ole rampa enää. Eheytymiseen ei ole taikasauvaa, eikä loitsua. 

Mutta siihen on paljon hyviä ja ihania askeleita. Ne ovat sellaisia, joista sinä et ole tiennyt. Et ole voinut yksin tehdä määräänsä enempää. Et ole tiennyt että vastaus ja reitti onkin fyysisesti läsnä hermostossasi. Ei rukouksen tai manifestaation päässä vaan kokoajan läsnä sinussa itsessäsi. Pian sinä tiedät. 

Sinä olet nyt kehoviisaissa, lempeissä käsissä ja voit nyt huokaista helpotuksesta. Me otamme sinusta kopin kultainen.

YKSITYISVALMENNUKSET JA EHEYTYMISEN AKATEMIA AVAUTUVAT SYKSYLLÄ 202I.

Sitä ennen, ota se ensimmäinen askel kehollesi: