All-In-One Smoothie

All-in-One on kehitetty minun pyynnöstäni ja omasta tarpeesta. Olin monta vuotta kaivannut täydellistä tuotetta, jolla voisin korvata myös aterioita. Suurin osa testaamistani olivat liian heikkoja ravintoarvoiltaan, teollisia, sisälsivät liian vähän proteiinia, liian paljon sokereja taikka makeustusaineita. Kaipasin helppoutta, mutta täydellistä laatua. Minulle tärkeitä olivat riittävän suuret ja monipuoliset määrät fyto-eli kasviravinteita, tasapainoinen aminohappokoostumus, makroravinteiden (hiilihydraatti/proteiini) täydellinen suhde, ravinnetiheys, puhdistavuus ja samalla rakentavuus ja biosaatavuus. Vuoden verran Foodinin Lasse ja Jaakko koostumusta pyörittelivät ja dadaa, maailman paras ja ihanin sekoitus oli valmis.

All in one on täydellinen tuote etenkin talviajan Kauneuskuurille. Siitä voi tehdä sekä kylmiä, että lämpöisiä kehoa helliviä, puhdistavia ja samalla rakentavia juomia. All in one takaa, että kehosi saa jokaisella ”aterialla” ihan kaiken mitä se tarvitsee ja sen yli.

 

ALL-IN-ONE SMOOTHIE

  • 2,5-3dl nestettä valintasi mukaan, vesi, kookosvesi, kasvimaito. Itse pidän erityisesti sekoituksesta, 2dl kasvimaitoa + 1dl vettä taikka kookosvettä. Kuurilla valintani on mantelimaito, kuurin ulkopuolella kauramaito. Kasvimaidon kanssa juoma on ruokaisempi kuin pelkällä vedellä taikka kookosvedellä. Kookosvesi on tukee puhdistusta ja nesteytystä loistavasti.
  • 1-4 ruokalusikallista All-In-One sekoitusta.
  • 1dl valitsemiasi kotimaisia marjoja. Esimerkkejä herukat, mustikat, lakka, tyrni, puolukka, karpalo.
  • (Halutessasi tuoreyrttejä, minttu sopii erityisesti.
  • Sitruunan mehu raikastaa juomaa ja tukee puhdistusta.)

Laita kaikki ainekset blenderiin ja sekoita. Se oli siinä. Täydellinen juoma. 10 sekunnissa. Nauti.

Voit laittaa juomasi sekaan mitä haluat. Esimerkkejä: vihreä kuorinen omena, vihreitä salaatteja (valitse tumma, pinaatti,  lehtikaali ym), varsiselleri, parsakaali, pähkinät, ym.

Ruuansulatustasi ajatellen, älä kuitenkaan sekoita keskenään hedelmiä, marjoja, vihreitä taikka pähkinöitä. Yrtit sopivat kaikkiin vaihtoehtoihin. Lue lisää: KUINKA RAKENNAN SMOOTHIEN.

 

ALL-IN-ONE SHAKERISSA

  • 2,5-dl nestettä vesi/kasvimaito
  • 1-4 ruokalusikallista All-In-One sekoitus

Neste ja jauhe shakeriin, sekoita 10-20 sekunttia ja nauti.

 

 

 

Freetox & Foodin All-in-One Freetox Blend Ateriankorvike 400g

29,50  23,90 

Freetox niin järjettömän ylpeänä ja onnellisena esittää! All-in-One Freetox Blend.

Yhdessä tuotteessa kaikki, mitä päivääsi tarvitset, myös maitohappobakteerit! Parhain ihoruoka mitä voi olla! Hello mikä hehku!

Lue Lisää