BELLABACI SEERUMIT – MITÄ, MISSÄ, MILLOIN?

Liukukuppaus on tehokkainta veitsetöntä kasvojenkohotusta mitä olemassa on. Se muokkaa kasvoja, vie niistä pois vuosia, kiinteyttää, heleyttää ja vie pois turvotusta. KATSO VIDEO KLIKKAAMALLA TÄSTÄ.

Alipaineeseen perustuva liukukuppaus on myös tehokkainta selluliitinhoitoa mitä olemassa on. Alipaine menee vartalolla jopa 10 sentin syvyyteen ja aktivoi kudoksia voimakkaasti ja kiinteyttää. KATSO VIDEO KLIKKAAMALLA TÄSTÄ.

ALLA ESITTELEN LYHYESTI GENIET, ERITTÄIN TEHOKKAAT HOITOSEERUMIT, JOITA KÄYTÄN IHONHOIDOSSA JA JOTKA TEKEVÄT LIUKUKUPPAAMISESTA ERITYISEN TEHOKASTA. Liukukuppaus vaati iholle seerumin tai muun luonnollisen öljyn liukuakseen.

Näissä seerumeissa on mukana parhaat luonnonmukaiset kukkatipat, eteeriset öljyt ja arvokkaat homeopaattiset hoidot. Sekoitimme nämä yhteen innovatiivisella tavalla ja lisäsimme mukaan vastapuristetuttua neitsytkookosöljyä.

LÖYDÄT BELLABACIN KAIKKI TUOTTEET TÄSTÄ KLIKKAAMALLA

Bellabacin Circuflow seerumi on minulla useimmiten käytössä kun hoidan kasvojani. Turvotusta kasvoissa tai kehossa? Tässä sinun seerumisi! 

Se auttaa myös parantamaan elinvoimaa, hormonitasapainoa sekä suonikohjujen ja hämähäkkisuonien hoidossa. Mieltä ylentävä seerumi, jolla on energiaa lisäävä vaikutus. Tuo tasapainoa hormonituotantoon, joka liittyy vaihdevuosien tai kuukautisten tuomiin muutoksiin. Energisoiva ja stimuloiva vaikutus. Voi parantaa eteeristen öljyjen ja kukkatippojen ansiosta hyvinvointia ja henkisiä voimavaroja, kuten muistia ja keskittymiskykyä.

TUTUSTU TUOTTEESEEN

Bellabacin upea ”Cellulite Be Gone” vartalonhoitoseerumi.  Se on suunniteltu auttamaan elimistöä luonnollisesti karkottamaan toksiinit, hajottamaan lipidivarastoja, poistamaan ylimääräisen nestettä ja palauttamaan ihon elastisuutta. Seos aktivoi kollageenin tuotantoa. Se vähentää raskausarpien näkyvyyttä ja vahvistaa ihon joustavuutta tulevien ihovaurioiden estämiseksi. Paransi lapseni auringossa palaneen ihon hetkessä. Seerumi voi toimia myös tunteiden hallinnassa auttaen torjumaan emotionaalista syömistä ja vähentäen masennusta kukkatippojen ja eteeristen öljyjen ansiosta.

TUTUSTU TUOTTEESEEN

Superihana Skin Get a Life seerumi löystyneelle, vauriotuneelle ja vanhentuneelle iholle. Käytän tätä seerumia esimerkiksi vatsa löystyneelle iholle. Kasvojen iholle kirkastaa ihon pintaa ja nopeuttaa kiinteytymistä. Se vähentää arpien ja raskausarpien näkyvyyttä. Skin get a life palauttaa ihon kimmoisuuden ja joustavuuden tulevien vahinkojen estämiseksi.

Toimii eteeristen öljyjen ja kukkatippojen ansioista myös psykologisella tasolla negatiivisten tunteiden torjumiseksi ja niiden vaikutuksista itsetuntoon ja positiivisuuteen.

TUTUSTU TUOTTEESEEN

Bellabacin upea Bye Bye Belly Blue! Bye Bye belly on suunniteltu IBS: n (ärtyvän suolen oireyhtymä), ummetuksen, paksusuolen, kuukautiskipujen ja muiden vatsa-alueen oireiden rauhoittamiseen. Tukee myös kehon ruoansulatusta, joka auttaa ravintoaineiden imeytymisessä ja toksiinien poistamisessa.

TUTUSTU TUOTTEESEEN

Bellabacin Stress No More on ihana seerumi, joka tuo kuin salaa hymyn takaisin huulillesi! Tunne Stress No Moren eteeristen-, luonnon-, orgaanisten öljyjen ja energisten synergioiden yhdistelmä! Tämän Genius-tuote voi auttaa vähentämään stressin, kuten ekseeman ja psoriaasin, aiheuttamien ihosairauksien oireita. Tämän kotihoitoseerumin tavoitteena on palauttaa epätasapainoiset hormonit (aphrodisiac), lievittää hermostuneisuutta ja masentuneisuutta, rauhoittaa henkisiä häiriöitä ja kiireistä mieltä.

TUTUSTU TUOTTEESEEN

Hello Body Mechanic Genie – Suunniteltu lievittämään kipua, epämukavuutta ja lisäämään kehon luonnollista paranemiskykyä mm. liikunnan jälkeistä lihaskipua tai tulehdusten, trauman tai leikkausten jälkeistä toipumista.

Jos haluat mykistää itsesi, miehesi, vaimosi tai kenet tahansa rakkaasi onnesta, levitä tätä seerumia kipeille hartioille tai treenistä hapottuneille lihaksille ja tee liukukuppaus. Vuoden puoliso titteli on sinun!

TUTUSTU TUOTTEESEEN