Näytetään kaikki 2 tulosta

ARCTIC WARRIORS - TAIKAA SUOMEN LAPISTA!

"Arctic Warriors taistelee Suomen Lapin puolesta!

Arctic Warriors on intohimoinen tiimi, joka uskoo maailman parantuvan sillä, että upottaa kädet multaan ja lopettaa valittamisen. Elämme kuten saarnaamme: lähellä luontoa ja sen antimista nauttien. Yrityksemme sijaitsee pienessä Narkauksen kylässä Rovaniemellä. Se ei kuitenkaan meille riitä, vaan liiketoiminnallamme haluamme pitää Lapin kylät elävinä.

Arctic Warriors on olemassa, jotta kaikki pääsisivät nauttimaan pohjoisten superkasvien ihmeitä tekevästä voimasta. Uskomme Lapin luonnon voimaan.

Lapin alkuperäisissä kasveissa ja villiyrteissä asuu ihmeellinen voima. Ne kasvavat kohisten yötä päivää paistavan kesäauringon alla nauttien maailman puhtaimmasta ilmasta, eivätkä pelkää pohjoisen pieksevää tuulta tai alleen upottavaa lunta.

Lapissa näitä voimakasveja on perinteisesti käytetty moneen vaivaan. Tieto niiden tehoaineista, vaikutuksesta ja käytöstä on siirtynyt verenperintönä eteenpäin Katja Misikankaan kansanparantajasuvussa.

Perinnetietoa tukee tutkittu tieto: Lapissa kasvaneet kasvit ovat tutkitusti puhtaita ja ravinnerikkaampia kuin etelässä kasvaneet.

Taistelemme elävän ja elinvoimaisen Lapin puolesta. Saamme raaka-aineemme lappilaisilta pienviljelijöiltä ja kerääjiltä, joka huolehtii siitä, että maailman villeimmät yrtit saadaan kaikkien tehosekoittimiin ja huulille. Haluamme olla mukana luomassa arktiselle alueelle uutta elinkeinoa. Rohkaisemme viljelijöitä erikoiskasvien viljelyyn, joka tuottaa paremmin kuin perinteinen maatalous.

Uskomme vahvasti, että luonnontuoteala on tulevaisuuden kasvuala Lapissa."

Freetox peukuttaa isosti!

Alla suosikkimme:

ALE
ALE