BALI HARVEST

”Joka vuosi miljardeja kookospähkinöiden kuoria heitetään pois. Tekemällä kookospähkinän kuorista erilaisia ​​käsitöitä, hukkamateriaali kierrätetään kauniiksi käyttöesineiksi, työllistämme paikallisia käsityöläisiä ja autamme antamaan näille kauniille luonnontuotteille uuden kodin.”

Bali Harvest syntyi kierrätysprojektista, jonka tarkoituksena oli kehittää paikallisten hukkamateriaalien kierrättämistä erilaisiksi käsityövälineiksi, astioiksi ja kodin sisustusesineiksi. Jatkuvasti muuttuvassa, hektisessä maailmassa uskomme hetkestä nauttimiseen ja arjessa hidastamiseen.

Me Bali Harvestilla olemme maanläheistä porukkaa, nautimme ajastamme luonnossa ja luonnon materiaaleista tekemistämme käsitöistä. Haluamme samaa asiakkaillemme, minkä vuoksi valitsemme ja luomme tuotteita, jotka inspiroivat kotiisi yksinkertaisuutta, lämpöä ja mikä tärkeintä tarinaa. Olemme ylpeitä perinteisestä käsintehtyprosessistamme, joka on periytynyt sukupolvelta toiselle ja jossa käytämme vain kestäviä raaka-aineita.

Kaikki tuotteemme ovat yksilöllisesti käsintehty paikallisen artesaanitiimimme toimesta, intohimolla ja huolella sinua ajatellen.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.