Näytetään kaikki 2 tulosta

 

Eye q / Equazen on kliinisesti tutkittu valmiste, jonka vaikutuksista mm. lapsille on julkaistu useita tuloksia kansainvälisissä tiedejulkaisuissa.

Eye q on helppo ja turvallinen tapa varmistaa välttämättömien omega-3 ja omega-6 rasvahappojen säännöllinen ja tasapainoinen saanti.

Päivittäin.

Tuotesarjan nimi on vaihtumassa, uusi nimi on Equazen.

Mihin tarvitsemme rasvahappoja?

Omega-3 rasvahapot ovat elimistölle välttämättömiä, mutta keho ei pysty niitä itse valmistamaan. Ravitsemussuositen mukaan päivittäinen omega-3 rasvahappojen osuus tulisi olla 1 % kokonaisenergiamäärästä. Elimistö tarvitsee rasvahappoja päivittäinen, joten riittävä saanti on turvattava päivittäin ympäri vuoden.

Omega-3 rasvahapoista tärkeimmät ovat eikosapentaeenihappo eli EPA ja dokoheksaeenihappo eli DHA. Yhdessä omega-6 rasvahappojen kanssa nämä tunnetaan ”hyvinä rasvoina” koska:

  • Niillä on keskeinen rooli lähes kaikissa kehon soluissa ja DHA toimii tärkeänä rakennusaineena solukalvoille
  • DHA edistää aivojen ja näkökyvyn normaalia toimintaa*
  • DHA on erityisen tärkeä sikiön kehityksessä jo odottavan äidin raskausaikana
    *edullinen vaikutus saadaan nauttimalla päivittäin 250 mg DHA:ta.

Rasvahapot tulisi saada päivittäisestä ravinnosta, mutta todellisuudessa se voi olla haasteellista. Allergia, erilaiset ruokailutottumukset, erikoisruokavaliot ja erityisesti lasten kohdalla nirsoilu ruoan suhteen niukentaa rasvahappojen riittävää saantia ravinnosta.

Eye q on kliinisesti tutkittu ja luotettava valmiste turvaamaan riittävän rasvahappojen päivittäisen saannin. Ilman vitamiineja tai keinotekoisia lisäaineita. Eye q –valmisteiden sopivuus myös lapsille on todennettu useissa kansainvälisissä, tieteellisissä tutkimuksissa.

Eye q - tutkittu ja turvallinen - Puhtaasti ympäristön ehdoilla.

EPA:a, DHA:ta ja GLA:ta juuri oikeassa suhteessa (9:3:1) Tutkittu ja luonnollinen, puhdas kalaöljy.

Eye q ei myöskään sisällä keinotekoisia väri-, makeutus ja säilöntäaineita eikä lisättyjä vitamiineja. Sopii mahdollisimman vähän käsiteltyä, luonnollista ja tiivistämätöntä ravintoa suosiville.

ALE