HELIOGONOS TUO KREETAN AARTEET SUOMALAISTEN SAATAVILLE!

Mikä ihana ilo, onni ja autuus saada tuoda suomalaisten saataville Kreetan aarreaitta! Oliiviöljy, joka on puhdas ja laadukas, rakkaudella tuotettu nyt suomalaistenkin käyttöön päivittäisen ruokavalion ja terveyden kohottajaksi ilman tähtitieteellisiä hintoja!

Sitia 0,2% ja 0,3% ovat erittäin puhtaita Kreetalaisia luksusluokan oliivioliiviöljyjä, kaikille mahdolliseen hintaan.  0,2-0,3% kertoo vapaiden rasvahappojen määrästa öljyssä. Pieni prosentti kertoo öljyn puhtaudesta ja erittäin korkeasta laadusta.

Olemme saaneet öljyn hinnan pysymään loistavana ilman tukkuja ja välikäsiä. Öljyt ja balsamico lähetetään Freetox-kauppaan suoraan Kreetan saarelta. Tähän öljyyn ja sen laatuun voit todella luottaa. Se on meille sydämen asia.

Terveiset Kreetalta, HelioGonosilta:

”Crete, an island blessed by the gods and nature, sun, sea, and fertile soil, favors the development of unique products, we created "HELIOGONOS", a company that aims to bring the "nutritional wealth" and the centuries-old civilization of Crete, to all the corners of the earth."

Directed by love for our place and based on long years experience, we chose, a range of exclusive products based in extra virgin olive oil, in order to highlight the Cretan food treasures.”

Kiitos HelioGonos, selvää freetoxtason intohimoa lajiin! Tutustukaa alta löytyviin aarteisiin! Liittymällä Freetoxaajat-ryhmään löydätte alennukset jo entuudestaan loistaviin hintoihin.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.