Kanturo Eyewear

Kanturo™ Blue Light Blocking Glasses – Sinivalolasit suojaavat silmiä ja koko kehoamme ympäristön sinisen valon haitallisilta vaikutuksilta! 

Vietätkö päivässä yli kaksi tuntia puhelimen, tietokoneen tai tv:n äärellä? Silloin altistut sinisenvalon haitoille.

Minulle ison asia on nukkuminen, mutta se kuinka ne suojaavat herkästi rypistyvää silmänympärysihoa ja silmää kuivumiselta on fantastista!

Sinisen valon määrä vaikuttaa suoraan vuorokausirytmiimme, sillä liiallinen määrä sinivaloa estää kehoamme muodostamasta melatoniinia normaalilla tavalla. Melatoniinin tuotannon häiriintyminen vaikuttaa nukahtamiseen sekä unen laatuun ja näin ollen koko palautumisprosessiimme!

Nykypäivänä altistumme enemmän kuin koskaan ennen siniselle valolle. Tietokoneen, älylaitteiden sekä television valo on suuresti juuri sinistä valoa. Myös yleistynyt ledivalaistus tuottaa sinivaloa huomattavasti enemmän hehkulamppuihin verrattuna.

Kanturon sinivalolaseilla suojaat silmäsi myös uskomattoman tyylikkäästi!

Kanturo™ Blue Light Blocking Glasses Sinivalolasit – Original

Saatat hyvinkin saada seuraavia hyötyjä lasien käyttämisestä!

Parempi uni – On yleisesti tiedettyä, että liiallinen altistuminen siniselle valolle voi viivästyttää luonnollista nukahtamisaikaa, jopa ylimääräisellä 1,5 tunnilla! Sinivalolasit auttavat sinua nauttimaan kauneusunistasi parhaimmalla mahdollisella tavalla!

Enemmän energiaa – Kun nukut paremmin vaikuttaa se koko kehosi palautumisprosesseihin. Kaikki tietävät, että hyvien unien jälkeen sujuu seuraava päiväkin huomattavasti mukavammin ja energisemmin.

Vähemmän päänsärkyjä – Siniselle valolle liiallinen altistuminen voi aiheutta joillekin päänsärkyjä ja silmien aristusta. Silmien suojaaminen sinivalolasien avulla voi auttaa myös näihin yleisiin ongelmiin.

Tyyliä! – Kyllä Kanturon Sinivalolasit ovat uskomattoman tyylikkäät! Niiden klassinen unisex-muotoilu sopii niin naisille kuin miehillekin!

Sinivalolasit lähetetään kauniissa kotelossa.

Tutkimusta! – Liiallisen sinisen valon haitallisia vaikutuksia koko kehoomme tutkitaan jatkuvasti. Pääosin kaikki ovat yhtäläistä mieltä sen vaikutuksesta vuorokausirytmiin, mutta myös muita mahdollisia haittavaikutuksia tutkitaan mm. Harvardin yliopisto tutkii liiallisen sinisen valon yhteyttä syöpään sekä masennukseen.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.