100% Luonnollista hyvää iholle ympäristö huomioiden.

Natural Tone Organic Skincare - Naturalsin aurinkovoiteet ovat täysin luonnonmukaisia ja niillä on kosteuttava vaikutus, joten ne soveltuvat hyvin myös kasvoille.

Naturalsin luonnolliset aurinkovoiteet auttavat suojaamaan ihoa luonnollisesti auringon haitallisilta UVA ja UVB -säteiltä.

Naturalsin luonnolliset aurinkovoiteet ovat ympäristöystävällisiä (eivät myöskään tuhoa koralleja), 100 % luonnollisia ja biohajoavia. Ne eivät sisällä synteettisiä nanomateriaaleja. Tuotteita ei ole testattu eläimillä.

Naturalsin aurinkovoiteiden teho perustuu fysikaaliseen suodattimeen, jossa aktiivisina suoja-aineina ovat sinkkidioksidi ja titaanioksidi, jotka on yhdistetty ihoa hoitaviin ja kosteuttaviin kasveihin: aloe veraan*, kookosöljyyn, glyseriiniin, auringonkukkaöljyyn, ruusuöljyyn*, greipinsiemenöljyyn*, kurkku-uutteeseen *ja vihreätee-uutteeseen*. Fysikaalinen suodatin toimii niin, että se heijastaa auringosta tulevan haitallisen UV-säteilyn pois kehosta voiteessa olevien kiteiden avulla. *luomulaatuinen

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.