Näytetään kaikki 4 tulosta

NOMAI

Heittämällä paras markkinoilla olevana kuukuppi. Se on gynekologin suunnittelema, naisen anatomiaa kunnioittaen.

Nomai on suomalainen yritys, joka edistää naisterveyttä laadukkaiden kuukautistuotteiden ja lääketieteellisen osaamisen avulla. Yritystä pyörittää sen perustaja ja Nomai kuukupin kehittäjä gynekologi Nonna Heiskanen.

Nomain arvot

Ekologisuus
Suomalaisuus
Naisterveyden parantaminen
Kestävän kehityksen edistäminen
Muovin käytön vähentäminen
Vastuullisuus

Kuukuppien muotovalio
Nomai on gynekologi Nonna Heiskasen käsialaa. Kuppi on valmistettu lääketieteellisestä silikonista Suomessa, ja se on muotoilultaan edistyksellinen. Kupin kapean alaosan ja sileän pinnan ansiosta se on käytössä huomaamaton eikä paina virtsarakkoa tai ärsytä emättimen herkkiä limakalvoja. Sileä pinta on myös helppo puhdistaa. Kupin antenni ja sen pohjassa oleva tartuntavahvike lisäävät kupin käyttömukavuutta

NOMAI - Muotoilultaan ylivoimaisesti edistyksellisin kuukuppi!

Se istuu sinulle täydellisesti sekä on käytössä varma ja huomaamaton.

Kuukuppi pähkinänkuoressa
Kuukuppi on kestokuukautissuoja, joka on valmistettu lääketieteellisestä silikonista. Se on nimensä mukaisesti kuppi, joka asetetaan emättimeen keräämään kuukautisvuotoa. Ensimmäinen kuukautiskuppi suunniteltiin jo 1800-luvulla, joten kyseessä ei suinkaan ole mikään uusi keksintö. Lukuisista markkinoilla olevista kuppimerkeistä Nomai on vaihtoehto, jonka tuotekehityksen taustalla on vahva lääketieteellinen osaaminen.

ALE
ALE
ALE