Näytetään kaikki 20 tulosta

Valtavan ylpeänä esittelemme Nordic Healthin laajentuneen valikoimamme!

Lue lääkäri Taija Sompin kokemukset suihkeista:

”Monet potilaistani ovat käyttäneet D- tai B12-vitamiinitabletteja säännöllisesti pitkäänkin, mutta kun on mitattu verestä arvot, niin tulokset ovat olleet monella alhaiset. Purkin etiketin mukaan vahva valmiste ei olekaan imeytynyt oletetulla tavalla, mikä on yllättänyt myös potilaat.”

”Tästä syystä innostuimmekin kokeilemaan Nordic Health™ -vitamiinisuihkeita jo vuosia sitten tilalle, heti niiden markkinoille tulon jälkeen. Suihkeet ovat lunastaneet lupauksensa nopeasta imeytymisestä, minkä huomaavat myös potilaat nopeasti niiden käytön aloitettuaan.”

Lääkäri Somppi kertoo myös useammasta tapauksesta, jossa potilas on vaihtanut suihkeen takaisin tabletti- tai kapselivalmisteeseen kesken hoitojakson, mikä näkyy nopeasti seurantamittausten tuloksissa.

”Mittausten perusteella nämä suihkeet imeytyvät tehokkaasti suun limakalvolta ja myös niillä ihmisillä, joilla suolisto ei ole kunnossa. Ne sopivat nielemisvaikeuksista kärsivillekin. Monella potilaistamme on todettu alhaiset B12-vitamiinitasot ja he käyttävät Nordic Health™ B12 Boost -suusuihketta ja ovat saaneet sillä korjattua B12-tasonsa verestä nopeasti ja tehokkaasti. Positiivista on, että veressä B12-pitoisuus pysyy suihkeella tasaisena.”

https://freetox.fi/suihkeilla-puutokset-korjaantuvat-nopeasti/

Vuoden 2018 Euroopan parhaaksi uudeksi terveystuotteeksi valittu Rauta-suihke on jo Freetoxaajien suursuosikki! Valikoimamme ovat nyt laajentuneena!

Magnesium- ja vitamiinisuihkeet ovat voittaneet maailmalla monia palkintoja. Suomessa Suomen Terveysjärjestö ry on myöntänyt ensimmäisen Turvallinen valinta -tavaramerkin käyttöoikeuden Nordic Health Sprays -tuotteille.

ALE
ALE
ALE
ALE
ALE