Näytetään kaikki 4 tulosta

P'URE PAPAYA CARE - FERMENTOIDUN PAPAYAN TAIKAA IHOLLESI

Juuri kun Freetox toivoi löytävänsä ”luonnollisen Bepanthenin” P’URE PAPAYA asteli Suomen markkinoille! Fermentoitu papaya on Australiassa kaikkien tuntema ja käyttämä ihonhoitokeino. Oi me onnekkaat saamme nyt tutustua papaijan tehoon!

P’URE Papayacare ”all you need ”–monitoimivoiteet sopivat kaikille. Ne kosteuttavat kuivaa ja vahingoittunutta ihoa, häivyttävät raskausarpia sekä vähentävät punoitusta ja ihoärsytystä. Sarjan tähtiainesosa fermentoitu luomupapaija ja  muut luonnon parhaimmat superkosteuttajat (sheavoi, makadamia) elvyttävät, pehmentävät ja suojaavat ihoa.

P’URE Papaya Care on NaTrue -serftifioitua kosmetiikkaa. Ei parabeenejä, -mineraaliöljyjä, alkoholia, hajusteita, kemikaaleja, sulfaatteja, vettä tai väriaineita!

Miksi papaija?

Papaija sisältää runsaasti vitamiineja, mineraaleja ja entsyymejä, kuten papaiinia, joka tukee tehokkaasti ihon omaa uudistumisprosessia. Enstyymit kuorivat hellävaraisesti ja auttavat ihoa uudistumaan ja säilyttämään kosteutensa.

Papaija on perinteinen hoitotuote haavoihin, kuivaan ihoon ja ötököiden puremiin. Ravintoaineiden säilyttämiseksi ja tuotteiden hellävaraisuuden varmistamiseksi papaija on fermentoitu.

P’URE Papayacare tuotteissa käytettävä geenimuuntelematon papaija luomuviljellään Australian Queenslandin trooppisilla alueilla. Kaikki ravintorikkaan papaijan osat käytetään tuotteisiin, joten mitään ei mene hukkaan.

ALE