Näytetään ainoa tulos

Yes, vihdoin löysin ne! Laadukkaat, oikeasti tehokkaat ja toimivat kodinpuhdistusaineet Freetox-laatuvaatimuksilla! Tervetuloa Freetox-Kauppaan italialainen Solara! Nämä tuotteet oikeasti toimivat!

Pesuaineet ovat luonnonmukaisen koostumuksensa ansiosta helliä sekä kodin pinnoille että ihollesi. Yleispuhdistusaine soveltuu kodin kaikkien pintojen desinfiointiin. Astioiden ja pyykkien pesuun sekä tahranpoistoon on omat luonnonmukaiset ratkaisunsa. Solaran valmistamien tuotteiden avulla kehosi ja kotisi saa raikkaan tuulahduksen, jonka se ansaitsee.

Ekopesuaineet ovat luontoa arvostavan siistijän valinta. Tuotteet eivät sisällä mitään synteettisiä aineita, vaan niiden puhdistavat ainesosat ovat peräisin kasveista (muun muassa kaalista). Tuotteet ovat lisäksi vegaanisia. Eteeriset öljyt tuovat pesuaineisiin oman kosketuksensa. Ekologisia pesuaineita käyttämällä säästät luontoa muun muassa mikromuoveilta. Tuotteiden koostumus on luonnon lisäksi ystävällinen myös kehollesi. Näin et joudu enää stressaamaan mahdollisia pesuainejäämiä pyykin- ja astianpesun jälkeen.

ALE