Näytetään 1–24 / 64 tuloksesta

UOGA UOGA , MARJA MARJA

EDULLISTA, TUORETTA JA SYDÄMELLISTÄ LUONNONKOSMETIIKKAA ITÄMEREN RANNALTA!

Freetox on löytänyt uuden, todellisen rakkauden! Hui, kuinka inspiroivaa, kaunista, laadukasta ja silkkaa rakkautta Uoga Uoga on!

Liettualaisen Uoga Uogan (Marja Marja) tarina sai alkunsa luonnon marjoista ja kahden äidin ystävyydestä. Alku oli vaatimaton; yrityksen perustajat, Lena ja Jovita, tekivät tuoreita kasvonaamioita aidoista marjoista ystävilleen ja tutuilleen.

Tänään  Uoga Uoga on yksi Liettuan johtavista kosmetiikkavalmistajista. Uoga Uoga on edelleen pieni perheyritys, jonka kaikki tuotteet tehdään käsityönä. Tuotteet valmistetaan edelleen käsin ja pienissä erissä tuoreuden säilyttämiseksi.

Uoga Uoga käyttää tuotteissaan ainutlaatuisia lähiraaka-aineita. Uoga Uoga on intohimoinen, lämminsydäminen ja ekologinen yritys, jonka eteenpäin vievänä ajatuksena on tehdä maailmasta puhtaampi ja kauniimpi.

UOGA UOGA MINERAALIMEIKIT - PEITTÄVÄ JA MATTAINEN LOPPUTULOS

Uoga Uoga mineraalimeikit ovat kevyitä, mattaisia, peittäviä ja soveltuvat erityisen hyvin rasvoittuvalle / ongelmaiholle. Mineraalisarjasta löydät kaikki tarvitsemasi tuotteet pitävän, kauniin meikin tekoon. Keväällä 2015 Uoga Uoga aloitti kaikkien tuotteitensa sertifiointiprosessin Cosmos Natural -sertifikaatilla.

UOGA UOGA TUOREKOSMETIIKKA IHONHOITOTUOTTEET - KÄSINTEHTYÄ JA TUORETTA

Uoga Uogan Fresh Cosmetics on aidosti tuoretta kosmetiikkaa, joiden tuoksumaailma on kaunis ja uskomaton! Raikkaan pirskahtelevaa minttua, juuri paahdetun kahvin tuoksua, kesäisen makeaa mansikkaa. Uoga Uoga on luonnollista, aitoa, käsintehtyä ja aina tuoretta. Uoga Uoga valitsee ainoastaan korkealuokkaisimpia raaka-aineita: luonnollisia, prosessoimattomia öljyjä, marja-uutteita, savia, kukkaisvesiä, liettualaista hunajaa ja yrttejä, sekä luomulaatuisia eteerisiä öljyjä. Tuotteissa käytetään ainoastaan muutamia mietoja säilöntäaineita, joita sallitaan luonnonkosmetiikassa käyttää. Lisäksi tuotteet ovat kauneudessaan ja herkullisuudessaan ainutlaatuisia!

Freetox rakastaa tätä tuorekosmetiikka helmeä! Tuotteiden käyttö lisää selvästi kunnon onnellisuuspölläytyksen päivään! Olemme niin onnellisia kun saamme nämä tuotteet teille esitellä!

Valmistusmaa: Liettua

TUTUSTU JA RAKASTU SARJAN SYDÄMMELLISEN IHANIIN TUOTTEISIIN!

ALE
ALE
ALE
ALE
ALE
ALE
ALE
ALE
Varasto loppu
ALE