Näytetään kaikki 2 tulosta

Warrior Coffee kertoo palavasta halusta sytyttää kaikissa meitä ympäröivissä ihmisissä positiivinen taistelija-asenne, sekä tietenkin omasta asenteestamme: vahvasta tahdosta luoda jotain uutta ja merkityksellistä. Kaikissa meissä asuu arjen soturi, olit sitten koti-isä, opiskelija, uraa luova alasi ammattilainen, urheilija tai oman tiesi kulkija. Haluamme tehdä päivästäsi hiukan - paremman kahvin voimin! 

Warrior Coffeen filosofia kahvista on ajatus laadun, maun ja puhtauden yhdistämisestä. Kahvipaahtimomme on luomusertifioitu, kuten ovat kahvimmekin. Ostamme raakakahvimme suoraan kahvinviljelijöiltä tai luomusertifioinnin piirissä olevilta raakakahvitukkureilta, varmistaaksemme ketjun läpinäkyvyyden.

Tarkan laadunvalvonnan lisäksi kehitämme jatkuvasti kahvin käsittelyä sekä paahtamista. Tiesitkö, että kahvi on öljyn jälkeen maailman myydyin hyödyke? On äärimmäisen tärkeää vaalia erityistä tarkkaavaisuutta kahveja valittaessa, sillä kahvilaaduissa on huomattavasti eroa. Hinta ja laatu kävelevät käsi kädessä. Lue lisää kahvin hinnoittelusta täältä.

Meidän seulamme läpi pääsevätt vain laatu- ja puhtauskriteerimme täyttävät luomukahvit. Kahvin puhtaudesta ja laadusta johtuen kahvimme usein sopivat myös henkilöille, joille tavallinen markettikahvi saattaa aiheuttaa pahoinvointia.

Kaikki kahvimme paahdetaan käsin Pitäjänmäessä, Helsingissä. Paahtomestarimme herkällä vainullaan taikoo esiin kahvien parhaat ominaisuudet.

Olemme 100% suomalainen yritys, jonka tavoitteena on tehdä jokaisesta päivästä pikkaisen parempi - laadukkaan kahvin voimin.

ALE
ALE