Näytetään ainut tulos

Zenbro-sikurijuomajauhe on puhdas luonnontuote, ​maultaan se on paahteinen, täyteläinen ja kahvimainen. Se sopii vaihtoehdoksi kahville tai teelle! Moni teen ystävä, joka ei pidä kahvista, on ihastunut tähän herkulliseen kuumaan juomaan, koska siitä
puuttuu kahvin karvaus. Sikurijuoma on lempeä vatsalle, ei hapota ja on luontaisesti kofeiiniton.

Sikurijuuri sisältää terveyttä edistäviä prebiotteja, ravintokuituja ja vitamiineja kuten c-vitamiinia ja rautaa. Sikuria käytettiin jo antiikin aikana rohdoskasvina, sen lehtiä ja juuria on käytetty mm sappikiviä ja huonoa ruoansulatusta vastaan. Sikurijuuri on hyvä kuidun lähde, sillä n. 65 painoprosenttia sikurijuuresta on ravintokuitua. Tästä ravintokuidusta yli puolet on inuliinia. Inuliini edistää suolen toimintaa ja vatsan hyvinvointia.

ZenBron sikurijuuret kerätään Pohjois-Ranskan viljelmiltä. Tämän jälkeen ne huolellisesti pestään, viipaloidaan, kuivataan, jauhetaan ja paahdetaan. Sikurijuuren tuotantoketju on yksinkertainen, joten tuotteen luontaiset ominaisuudet pysyvät tallessa.

Sikurijuurijauhe liukenee nopeasti ja täydellisesti nesteeseen, ja sitä käytetään pikakahvin tapaan. ZenBro-sikurijuomajauhe on 100% puhdas luonnontuote.

ALE