LISÄRAVINNESUOSITUS NRO 1

Schindelen Mineraalijauhe:

https://freetox.fi/tuote/schindelen-mineraalijauhe-400g/

Tässä täysin luonnollisessa muodossa sitä ainesta, josta me olemme rakentuneet ja sitä ainesta, josta meillä on erilaisia puutoksia. Valtavan suuri suositus. Lue lisää sen vaikutuksista HIUKSIIN TÄSTÄ.

Emäksisyyttä, elektrolyyttejä, välttämättömiä mineraaleja, erityisen runsaasti rautaa, piitä, mangaania ja kromia. Mineraalien puutoksesta voivat johtua mm. kynsien huono kunto, hampaiden huono kuluminen, vihlominen ja huono kunto, hiusten huono kunto tai niiden lähteminen, luuston ja nivelten ongelmat, kehon liikahappamuus kuin myös selluliitin kertyminen.

Schindelen mineraalijauhe on 100% luonnollinen ja monipuolinen mineraalijauhe. Se on oiva lisä niin ketoiluun kuin muutenkin vastustuskyvyn ylläpitämiseksi ja kehon emäksisöinnissä. Schindelen mineraalijauhe on luonnollinen, vulkaaninen kivijauhe, joka sisältää lukuisia keholle välttämättömiä mineraaleja, joista erityisen paljon rautaa.

Schindelen rikas mineraaliesiintymä Itävallassa löydettiin sattumalta 1980-luvulla Robert Schindelen havainnoiden ja tutkimusten johdosta, kun jauhe levittyään sateiden mukana lähiympäristöön sai kaadettaviksi määrätyt puut heräämään takaisin henkiin.

Kyseinen mineraaliesiintymä on ainoa laatuaan koko maailmassa ja saanut siksi tavaramerkkioikeuden ja se on palkittu Itävallan tiedeministeriön toimesta. Raaka-aineet kaivetaan maasta mekaanisesti ja puhtaasti, jonka jälkeen ne jauhetaan hienoksi jauheeksi. Tuotteen valmistuksessa ei käytetä kemikaaleja tai räjähteitä ja tuotteen koostumusta sekä hygieenisyyttä valvotaan ja tutkitaan säännöllisesti.

•100 % luonnollinen kivijauhe

•Sisältää yli 18 luonnon mineraalia esim. pii, rauta, mangaani, kromi ja pieniä määriä paljon muita kuten magnesium, kalsium, kalium, natrium, fosfori, kromi, boori, molybdeeni.

•Ravintolisä: Käytetään päivittäin takaamaan riittävä mineraalien saanti

•Alkuperämaa Itävalta: kiviesiintymä ainoa laatuaan maailmassa

•Sisältää erityisen runsaasti rautaa, piitä, mangaania ja kromia

•Vatsan, luuston ja nivelten hyvinvointiin

•Hiusten, ihon ja kynsien hyvinvointiin

•Raudan lähteeksi. Raudan tarve lisääntyy etenkin naisilla raskauden ja kuukautisten aikana.

KETOLLA? 

Elektrolyytit eli mineraalit ovat välttämätömiä kehon toiminnalle esim. sydämelle, luustolle ja entsyymitoiminnalle. Esimerkiksi ketogeenistä ruokavaliota noudattavien on hyvä huolehtia erityisesti elektrolyyttien saamisesta. Ketogeenisessä ruokavaliossa kun hiilihydraatit vaihdetaan rasvaan, insuliininsäätely muuttuu kehossa ja munuaiset eivät varastoi nestettä kuten yleensä, vaan vettä poistuu enemmän kehosta. Kehossa olevia elektrolyyttejä huuhtoutuu nesteen mukana. Tämä saattaa aiheuttaa puutoksia ja epätasapainoa kehossa, jos et huolehdi riittävästä mineraalien saannista.

Huom! Hemokromatoosia (sairaus, jossa elimistöön kertyy tavallista enemmän rautaa) sairastavien henkilöiden ei tule käyttää valmistetta.

 

Tuote löytyy täältä: https://freetox.fi/tuote/schindelen-mineraalijauhe-400g/