KATSO VIDEO KUINKA MINÄ MUUTIN ELÄMÄNI TÄYSIN!

Kohoa täyteen kukoistukseesi syömällä ruokia, jotka ovat juuri sinun kehotyypillesi ja oireillesi suunnattuja! Mukana testaus. Helposti ja yksinkertaisesti kohti parasta oloa!

 

💔 Aineenvaihdunta jumissa, turvottaa, pierettää?

💔 Paino jumittaa ja elämänenergia hukassa?

💔 Selluliitia ja nestekertymää?

💔 Koko ajan ketuttaa?

💔 PMS, kauheat kuukautiset tai vaihdevuosioireita?

💔 Vyötärö on kadonnut ja vatsassa on reppu?

💔 Rintsikat painaa ja selässäkin on jo makkaraa?

💔 Eloton ja iloton iho ja olo, jatkuva aivosumu päässä?

 

Ei enää nainen, ei enää!

 

💖 ME SAAMME SINUT HEHKUMAAN terveyttä ja kauneutta!

💖 HURMAA KAIKKI kehorakkaudella ja itsevarmuudella, joka syntyy kun sinä elät parasta oloasi!

💖 SAMALLA KUN PUDOTAT YLIMÄÄRÄISEN PAINON LUONNOLLISESTI, pudotat myös dieetteihin ja ruokavalioihin liittyvän stressin ja kamppailun!

💖 OPI YMMÄRTÄMÄÄN VIIMEIN mistä kaikki on johtunut ja mitä sinun kehosi ihan oikeasti tarvitsee, ilman että joudut näännyttämään itseäsi!

💖 VAPAUTA MYÖS TUNNEKUORMA, joka on pitänyt sinut koukussa sokeriin ja erilaisiin haitallisiin syömismalleifin!

💖 OPETTELE ELÄMÄNTAPA, jossa voit yhdistää tunteet TERVEELLIISIIN RUOKIIN!

 

E4B perustuu luonnolliseen, puhtaaseen ruokaan yhdistettynä optimoituun rasvanpolttojaksoon tai lempeään elvytykseen.

Helpon testin avulla sinun ei enää tarvitse itse miettiä oletko valmis rasvanpolttoon vai tarvitsetko elvytystä! Testi kertoo sinulle kaiken!

Olemme yhdistäneet tähän kaiken tietämämme naisten hormonitoiminnasta ja kierron merkityksestä terveydellemme!

Emme hae muutosta itsekurin vaan syvän havainnoinnin ja vahvan positiivisen kehokokemuksen kautta. Kun kerran tunnet sen, ei enää ole paluuta entiseen.

💕 TERVE JA PITKÄKESKESTOINEN PAINONPUDOTUS – Me parannamme kehosi, jotta se pystyy toimimaan. Me opettelemme uusia tapoja rakkaudella ja rauhassa.

💕 OPIT RAKASTAMAAN ITSEÄSI – Mikään ei ole ollut koskaan sinun syytäsi.

💕 EI ITSENSÄ KURITTAMISTA, KÄRSIMISTÄ TAI ”RÄÄKKÄÄMISTÄ” – Jos tahdonvoima pystyisi päihittämään sellaiset asiat kuin hormonitoiminta, suoliston väärä bakteerikasvusto, ravinnealiravitsemus, fyysiset ja alitajuiset riippuvuudet ja sokerikoukun, sinä olisit onnistunut jo!

Muutokset tehdään prosessinomaisesti, viikko viikolta. Samanaikaisesti kun täydennät ravinnevajauksia, opit havainnoimaan omia syömiseen liittyviä tapa-, käytös- ja uskomusmallejasi. Lähdemme luomaan uusia malleja, jotka yhdistyvät luonnollisesti oppimaasi tietoon ja havaintoihisi omasta itsestäsi.

Mitä on ruokavapaus?

💕 Vapautta erilaisista ruokariippuvuuksista ja syömismalleista.

💕 Vapautta puutostiloista, hiivasta ja sokerikoukusta. Oletko yrittänyt ja epäonnistunut painonpudotuksessa ja muutoksen pysyvyydessä?

💕 Vapaus omaan parhaaseen elämäntapaan on naiselle oikea tie pysyvään muutokseen, rasvanpolttokyvyn palauttamiseen ja hormonitoiminnan elvyttämiseen.

💕 Teemme pysyvää muutosta, emme hae pikaratkaisuja. Otamme huomioon ja käsittelyyn tunnesyömisen ja alitajuiset syömismallit, jotka päihittävät tahdonvoimasi.

 

💕 Tosiasia on, että useimmat dieetit eivät onnistu. Niillä ei voi saavuttaa rakastavaa suhdetta omaan kehoonsa tai pysyvää ihannepainoa.

💕 Toistuvat dieetit voivat olla valtava ongelma, koska yleensä sen onnistuminen vaatii keholta ja mieleltä epäedullista ylivireystilaa, joka kostautuu tulevina viikkoina. Kortisolitasot kohovat suoritustilasta johtuen ja hormonaalinen epätasapainotila pahentuu.

💕 Hormonitoiminta joustaa juuri ruokavalion noudattamisen ajan, mutta sen jälkeen pitäisi oikeasti tietää mitä tehdä välttääkseen paluun lähtöruutuun ja useimmiten vielä itsesyytösten kera.

💕 Ihmisen käytös- ja elämäntapamallit ovat syntyneet lapsuudessa, jonka jälkeen aikuisuus on vahvistanut niitä ja luonut uusia usein itsesabotoivia malleja. Käytös- ja elämäntapamallit saavat tehdä työtään vuosikymmeniä luoden kehoon massiivisia hormonaalisia- ja ravinne-epätasapainotiloja.

💕 Me sitoudumme sinuun ja sinun parantumiseen loppuelämäsi ajan ja tarjoamme sen vaatimaa tietoa ja osaamista. Siksi, että me haluamme sinulle pysyvän, kestävän, omasta itsestäsi ja alitajunnasta lähtevän muutoksen.

#1 Jos ruokavalion muutos kestää kolmesta kahdeksaan viikkoa – syy ei todellakaan ole sinun.

#2 Jos ruokavalio rajaa ja rajoittaa mikro- tai makroravinteita tai entsyymejä – syy ei todellakaan ole sinun. Kehosi pyrkii tasapainottamaan näitä vajeita ja sinä häviät sen taistelun, joka kerta.

#3 Jos ruokavalio ei pyri tekemään muutoksia alitajuisiin käytösmalleihin vaan antaa sinulle erilaisia ohjeita ja sääntöjä, joita noudattaa, syy ei todellakaan ole sinun.

#4 Jos ruokavalio ei ota huomioon hormonaalista tilaasi tai uupumustasi – syy ei todellakaan ole sinun.

#5 Jos jäät ruokavalion muutoksen jälkeen yksin asian kanssa, syy ei todellakaan ole sinun.

Sinä et voi onnistua muutamassa viikossa muuttamaan kymmenien vuosien tapoja ja niiden seurauksia. Tämä on yksi dieettikulttuurin suurimmista valheista, mutta takaa toki pyörän loputtoman pyörimisen. Dieettikulttuuri on keksinyt ikiliikkujan.

Vika ei ole koskaan ollut sinussa. Tiedäthän sen nyt?

”-19kg painoa, hyvästit hormonaaliselle migreenille, verenpainelääkitykselle sekä väsyneelle, lannistuneelle mielelle ja ololle.

Tälle matkalle tulisi ihan jokaisen naisen päästä mukaan ❤️

Olen saanut tehdä puolen vuoden aikana ihanan E4B:n ryhmän kanssa, kaksi ilon, valon, ymmärryksen ja oivalluksen täyteistä 12 viikon syväsukellusta oman kehon ja mielen ymmärtämisen maailmaan.”

-Riina

Täydellinen loppuelämän valmennus naisille, jotka haluavat lakata laihduttamasta ja aloittaa pysyvän elämänmuutoksen

 

💕 Olen ottanut mukaan tähän valmennukseen kaiken 15 vuoden aikana opiskelemani tietouden fysiolgiasta ja ravinnosta sekä kokemukseni työskentelystä lukuisten asiakkaiden kanssa.

💕 Kyllä, saat kaiken tarpeellisen tiedon ravinnosta ja omiin käytösmalleihisi tutustumisesta, mutta mikä tärkeintä se tapahtuu vaihe vaiheelta, huomioiden ravitsemukselliset, hormonaaliset ja alitajuiset tilasi ja tarpeesi. Me näemme sinut kokonaisena ihanana naisena ja tuemme sinua matkallasi hehkuvaksi täydelliseksi omaksi itseksesi.

Tämä valmennus on kaikkea mitä olen toivonut ja niin paljon enemmän. Valmennus, jota olen odottanut, mutta en uskonut koskaan löytäväni.” -Piia

LÄHDE MUKAAN IHANALLE MATKALLE KOHTI RUOKAVAPAUTTA

ANYTIME HINTA 30€ (NORM. 60€)

Tahdon mukaan

UUTTA! Lähtötilannekartoitus

💕 Lähtötilannekartoituksen perusteella pääset syvemmälle juuri sinun juurisyistäsi!

💕 Opit syömään juuri sinun naishormoneitasi tukien.

💕 Opit ymmärtämään paremmin kehoasi ja kiertoasi. Milloin sinun on parasta tankata, milloin levätä, (myös pätkäpaastota ja ketoilla kun kortisoli antaa myöden) ja rakentaa hormoneja.

💕 Helppo testi, josta saat vastauksen heti käyttöösi!

Havainnointi ja Oppiminen 3 viikkoa

Ennenkokematon syväsukellus ja oppimisjakso starttaa! Lupaan, että aloitat aivan uuden, innostavan ja rakkaudellisenn aikakauden! Syyllisyys jää taaksesi. Matka kohti oikeaa ruokavapautta alkaa.

Rakennus ja Puhdistus 3 viikkoa

Rakennamme ja täytämme ennen puhdistamista! Painosi lähtee putoamaan kuin itsestään tässä prosessissa! Otamme isoa niskalenkkiä kaikista ruokariippuvuuksistasi, sokeri-ja hiilihydraattikoukusta ja optimoimme kehoasi kohti rasvanpolttoa!

Tilannekartoitus

Pääset tekemään hormonioiretestin uudelleen, joka ohjaa sinua rasvanpolton / elvytyksen välillä.

Jos kehosi ei ole vielä valmis rasvanpolttoon on uupuneille on oma ohjelmansa – lempeä elvytysjakso. 

Rasvanpoltto 3 viikkoa / Elvytys 3 viikkoa

Oi vitsit, viimeistään ja todellakin viimeistään nyt meillä on käsillä hurja rasvan tiristys, tervehtyminen sekä prosessin syventyminen. Hello uusi Sinä! Heippa vatsakivut ja jumittava aineenvaidunta.

Jos kehosi kuitenkaan ei ole vielä valmis rasvanpolttoon pääset kokemaan huikean elvytysmatkan!

Muista, että elvytys ei ole luovuttamista tai epäonnistumista vaan itsesi rakastamista. Se on ihana ja inspiroiva jakso, jolloin on mahdollista saada oma voima, kauneus, hormonit ja rasvanpolttokyky takaisin. Elvytysjaksolla on hyvin mahdollista pudottaa painoa.

Elämänmuutos 3 viikkoa

Viimeisen kolmen viikon aikana vedämme yhteen kokemuksemme ja haemme jokaiselle sopivan syklin, millä aloittaa loppuelämän superenerginen kauneus ja hyvinvointi ihannepainoisena! Tulet huomaamaan kuinka muuttunut ja erilainen suhde sinulla on ruokaan!

TESTI

Upea testi jolla kartoitat tilanteesi minuuteissa!

Tulosten avulla pystyt hahmottamaan omaa hormonitasapainoasi, oman kiertosi ja saat hyvinvointiasi tukevia lisäravinnevinkkejä.

Teet testin helposti valmennusalustalla joko puhelimella tai tietokoneella. Saat tuloksen ja ohjeet hormonitasapainon huomioimiseen välittömästi!

💕 Helppo ja nopea tapa testata edistymistäsi
💕 Voit tehdä testin aina uudelleen halutessasi
💕 Testin tuloksiin palataan myös valmennuksessa ennen rasvanpoltto / elvytysvaihetta.

12 RAVINTOLUENTOA!

12 HUIKEAN TIMANTTISTA ravintoluentoa juuri sinulle!

Helppotajuisia, tarkkaan valittujen tutkimusten ja oman eletyn elämän ja kokemusten kautta rakennettuja, viikko kerrallaan eteneviä, ymmärrystä avaavia luentoja, jotka saavat sinut huokaamaan helpotuksesta ja luovat tunteen että minäkin voin todella onnistua tällä kertaa!

💕 Luennot etenevät viikko viikolta syventäen ymmärrystä itsestäsi ja ravitsemuksen merkityksestä hyvinvoinnillesi.

24 MEDITATIOTA / HARJOITUSTA

Omaksi ladattavat meditaatiot ja harjoitukset kaappaavat sinut hetkeksi lämpimän viltin alle, ihanan hyväksynnän ja rakkauden tunteen syleilyyn. Saat rauhoittua ja pysähtyä ja samalla avata ymmärrystä ja armollisuutta itseäsi kohtaan turvallisesti ja juuri sinulle sopivassa tahdissa 💕

💕 Sujahda syvemmälle itseesi, huomaa kuinka rakas, kuinka tärkeä ja kuinka täydellinen nainen sinä jo nyt olet. Olet aina ollut 💕

💕 Vahvista turvan, luottamuksen ja hyväksytyksi tulemisen tunnetta kasvattaen samalla lempeästi hyväksyntää omaan itseäsi kohtaan.

💕 Löydä uudelleen kadoksissa ollut kehoyhteys.

SYVENTÄVÄT MATERIAALIT

Onko tiedonjanosi loputon?

💕 Omaksi ladattavat syventävät pdf:t pureutuvat yksityiskohtaisemmin luennoilla kerrottuun, vahvasti tutkimuksiin perustuvaan tietoon

mm. ravintoaneiden ja hormonitoiminnan yhteydestä, naisen kehon toiminnan ainutlaatuisuudesta ja kehon tulehduksellisuuden laskuun vaikuttavista tekijöistä.

VALMENNUSTA TUKEVAT LIIKUNTAOHJEET

Uudessa osiossa saat ohjeet hyvinvointia tukevaan liikkumiseen, niin ettei liikunta lisää stressiä / kuormitusta vaan auttaa sinua palautumaan ja rakentamaan ehjää toimivaa kehoa.

💕 Hormonitoimintaa tukeva liikuntakierto
💕 Ohjevideo
💕 Liikuntaohjeet arkeen

💕 Pystyisit näkemään ja kokemaan itsesi kauniina?

💕 Löytäisit tavan jolla huolehtia itsestäsi koko loppuelämän?

💕 Et jäisi enää koskaan yksin?

💕 Voisit tuntea itsesi taas energiseksi?

💕 Ei tarvitsisi enää pelätä että palaisi entiseen tai ”repsahtaisi”?

💕 Sinulla olisi ravittu keho

💕 Voisit pudottaa painoa luonnollisesti ja turvallisesti

💕 Saisit kehosi tasapainoon

Reilun vuodentakainen tindermätsi tuli vastaan: ”Moi, mitäs sulle kuuluu? Ootko sää löytänyt jonkun nuoruudenlähteen?”

Tulit heti mieleeni, Susanna aka nuoruuden lähde! ❤️

39v pienen pojan YH kiittää Susannaa täydestä sydämestään tästä energiasta ja hyvästä olosta, joka palasi kehoon ja elämään niin nopeasti! 😍❤️❤️❤️❤️❤️

Aloittaessa olin ihan rikki ja väsynyt, painoa paljon liikaa 163 senttiselle, jumeja ja kipuja, hädin tuskin jaksoin lapsen kanssa lattialla makoilla leikkimässä, ylöspääsy olikin sitten jo vaikeampaa…

Lopputulos oli kuitenkin aivan uskomaton. Täytyy sanoa että kilotkin tippuivat niin huomaamatta, että en itsekään ymmärrä että niin paljon on lähtenyt, kun ei tässä ole mitään kärvistelty!

  • Paino alussa 90kg -> nyt 66 kg, eli -24 kg 😱😍😍😍
  • Olen jo 17 kg alle raskautta edeltävän painoni!
  • Energiaa huimasti
  • Kivut, jumit myös hävinneet, kroppa ei enää rajoita tekemistä
  •  Olo on kevyt sisäisesti ja ulkoisesti
  • Enkä olisi arvannut että valmennus ulottuu ihmissuhteisiin saakka positiivisesti 

-Hanna

Liity Eating for Beauty valmennukseen
tänään ja saat:

💕 Hormonioire-kartoitustesti (todellinen arvo 100€)

💕 12 laajaa ja inspiroivaa ravintoluentoa (todellinen arvo 300€)

💕 Helposti sisäistettävät viikottaiset tiivistelmät (todellinen arvo 120€)

💕 Vaihtuvat meditaatiot (todellinen arvo 360€)

💕 Syventävä lisämateriaali ravinnosta (todellinen arvo 360€)

💕 Hyvinvointia tukevat liikuntaohjeet (todellinen arvo 55€)

Jos ostaisit tämän kaiken erikseen,
arvo on yli 1000 euroa,
saat nyt kaiken tämän hintaan 30€!!!

VOIT MAKSAA MYÖS LIIKUNTAEDULLA!

Osta tästä!

LÄHDE MUKAAN IHANALLE MATKALLE KOHTI RUOKAVAPAUTTA

NYT 30€ (NORM. 60€)

Tahdon mukaan

Oletko koskaan kysynyt…

💕 Miksi en laihdu? Miksi painonpudotus ei ole pysyvää?
💕 Miksi aineenvaihduntani on jumissa? Miksi elämänmuutos ei onnistu?
💕 Miksi olen jatkuvasti väsynyt? Miksi minulla on erilaisia ruokariippuvuuksia ja koukkuja?

Jos vastasit yhteenkin yllä olevista kyllä, Eating for Beauty on tarkoitettu sinulle. E4B on tehty viimeiseksi koskaan tarvitsemaksesi ruokavaliovalmennukseksi. Sen tavoitteena on auttaa sinut kokonaan uuden elämän pariin, lopullisesti!

E4B ei ole sinulle, jos:

💕 Jos odotat olevasi valmis ja pysyvässä ihannepainossa kuukauden kuluttua valmennuksen alettua, ÄLÄ aloita tätä valmennusta.

💕 E4B pyrkii pitkäaikaisiin tuloksiin. E4B on prosessi.

Voit kokeilla verkkokurssia ilman huolta

Tahdon mukaan

Sopiiko valmennus miehille?

E4B on erittäin tykki ja pätevä ruokavaliovalmennus sekä miehille että naisille. Päädyimme kuitenkin ratkaisuun, että tämänhetkiset valmennusryhmät ovat vain naisille. Pyrimme luomaan mahdollisimman vapaan ja luottamuksellisen ilmapiirin ryhmälle, kun katsomme kehoa ja syömistä pintaa syvemmältä. Miesten valmennukset aukevat tulevaisuudessa. Yksityisvalmennukset ovat myös mahdollisia. Kyselyt: elamanmuutos@freetox.fi .

Sisältyykö valmennukseen treenaamista tai liikuntaa?

Terveys ja keho rakennetaan 80%:sti keittiössä. E4B ei siis vaadi treenaamista. Voit jatkaa jo olemassa olevien lajiesi parissa halutessasi. Kevyt liikunta, kuten kuten liikkuminen luonnossa ja erilaiset kehonhallintatekniikat ovat aina suositeltavia tasapainoa ja onnellisuutta lisäävinä tekijöinä.

Valmennukseen kuuluu myös vapaaehtoisena kuunteluita, meditaatioita ja ohjattuja hengitysharjoituksia.

Onko E4B ketovalmennus?

Ei, E4B on elämänmuutosvalmennus. Ketoosi tilana on mahdollinen rasvanpolttoviikkoina.

Ketoosi on lopettanut sokeririippuvuuteni, tuleeko se tässä minulle takaisin?

Vahva kokemuksemme on, että erilaiset ruokavaliot muuntavat riippuvuuksiamme ja tarjoavat meille uusia riippuvuuden kohteita. Esimerkkinä ketoosi voi tehdä meistä riippuvaisia itse ketoosista, jolloin elämä ketoosin ulkopuolella näyttäytyy epäterveenä tai pelottavana. Riippuvuudet ja mallit eivät ole poistuneet meistä todellisesti vaan vaihtaneet sujuvasti kohdetta.

Emme uskalla poistua opitusta mallista, tai ”kaikki ryöstäytyy taas käsistä”. Voimme myös pelätä ravinnetiheitä hiilihydraatteja ja hedelmiä. Voimme käyttäytyä pakkomielteisesti ja syyllistävästi itseä ja muita kohtaan. Paino voi lähteä jyrkkään nousuun heti ruokavalion tai dieetin lopetettuasi. Nämä eivät näyttäydy meille todellisena vapautena.

Sopiiko E4B kasvissyöjille?

Sopii, pienillä säädöillä. E4B pyrkii luonnolliseen elämäntapaan. Kasvissyöjällä osa proteiinilähteistä tulee olemaan teollisia. Voit tästä syystä tarvita myös erilaisia aminohappolisiä ruokavalioosi, kuten esimerkkinä välttämättömät aminohapot, EAA.

Ovatko lisäravinteet pakollisia valmennuksessa?

Lisäravinteet ovat suosituksia, eivät pakollisia. Valmennuksen pystyy viemään läpi ilman niitä. Lisäravinteilla on kuitenkin paikkansa nykysessä teollisessa ruokavaliossa. Maaperän köyhyys, tehotuotanto ja teolliset prosessoinnit aiheuttavat mm. välttämättömien kivennäis- ja hivenaineiden puutoksia.

Naisilla, joilla on mm.väsymystä, selittämätöntä painonnousua, ongelmia ferritiinin tai hiustenlähdön kanssa tietyt lisäravineet helpottavat ja nopeuttavat ravinnevajeiden korjaantumista. Jos valitset olla ilman ravinnelisiä, ravinnon laatuun on kiinnitettävä erityistä huomiota.

Ketoosi on rasvanpolttoviikolla mahdollinen. Ketoosissa on huolehdittava elektrolyyttien saannista.

Minä olen Susanna Tanni, 46 -vuotias Holistinen Terveysvalmentaja, Holistic Health Coach ja klassisen matto-ja laitepilateksen opettaja. Olen toiminut puhtaan ravinnon ja kehon hyvinvoinnin parissa viimeiset 14 vuotta.

Ensimmäisen kerran perehdyin ravintoasioihin englantilaisessa pilatesopettajakoulutuksessa. Päädyin tekemään päättötyöni puhtaan ravinnon vaikutuksesta masennukseen, joka oli minulle tuolloin tuttu tila. Samaan aikaan olin kroonisesti flunssa-ja poskiontelotulehduskierteessä, selkä-, vatsa- ja nivelkipuinen. Minulla oli hyvin usein päänsärkyä, korkea verenpaine, ensimmäiset migreenit ilmaantuivat ja elämä oli todella haastavaa kivuliaan endometrioosin kanssa.

Muutin tuolloin oman ruokavalioni pois suomalaisen ruokavaliosuosituksen mukaisesta ruokavaliosta. Koin merkittäviä muutoksia omassa olotilassani. Vuonna 2008 törmäsin raw foodiin ja tein sitä myötä uudet elämänmuutokset. Sitä seuraavat vuodet olivatkin parantumisen, täydellisen energisoitumisen, uudenlaisen kauneuden ja sisäisen hyvinvoinnin juhlaa.

Tämä kaikki siivitti minua opiskelemaan lisää ravinnosta. Ravinto-opintoja ovat edesauttaneet pohjalla olleet fysiologian ja anatomian opinnot, jotka ovat antaneet ymmärryksen ihmisestä kokonaisuutena.

Viime vuosina olen soveltanut kaikkea oppimaani käytäntöön tekemällä työtä lukuisten asiakkaiden kanssa. Kokemuksen myötä olen oppinut lisää siitä, miten yksilöllisiä me ihmiset olemme mitä syömiseen tulee.

E4B valmennuksen olen tehnyt itselleni. Halusin koota yhteen kaiken tähän asti keräämäni tiedon, tietoisuuden ja kokemuksen. Tarjolla on pysyvän energian, nuorekkuuden, hyvinvoinnin ja kauneuden formula, joka on räätälöitävissä kaikille yksilöllisesti.

Uskon rakkauteen, kauneuteen, syyllisyydestä luopumiseen ja vapauteen. Valmentajana olen rakastava, mutta tiukka. Tietyt asiat ovat minulle ihmisen fysiologian faktoja ja tulen vahvasti kannustamaan sinua omaan parhaaseen suoritukseesi. Sinun omaksi parhaaksesi!

LUE LISÄÄ: Elämäntapana kauneus ja vapaus