ESIMERKKIPÄIVÄ KAUNEUSKUURILLA

PÄIVÄJÄRJESTYS

OHJEET KUURIIN

PÄIVÄJÄRJESTYS ALLA. SE LÖYTYY MYÖS LADATTAVANA PDF:NÄ KAJABI-ALUSTALLA.

OTA KUURI ITSELLESI:

ILMAINEN KAUNEUSKUURI

Kauneuskuurilla syöt oman valintasi mukaan joko yhden tai kaksi oikein koottua ateriaa. Nämä ateriat ovat lounas ja päivällinen. Muut ateriat ovat nestemäisiä.

Mahdolliset välipalat tai naposteltavat ovat raakoja kasviksia.

  • Syö tietoisesti. 
  • Pysähdy ennen syömistä ja kiitä siitä hetkestä. 
  • Syö hitaasti, ”pureskele” myös smoothieitasi. 
  • Hengitä hitaasti ja syvään kohti palleaasi myös syödessäsi.

Herätessäsi

Kuuntele meditaatio, hengitä, maadoita, suojaa tai venyttele. Anna aikaa itsellesi.

Kuivaharjaus aamulla on yksi erittäin suositeltava tapa. Aikaa siihen menee muutamana minuutti. Kuivaharjaus tehdään ennen suihkussakäyntiä. Se kuorii kuollutta ihosolukkoa ja parantaa pintaverenkiertoa. Kuivaharjaus myös auttaa kuona-aineita poistumaan kehostasi. Joka aamuinen kuivaharjaus läpi kehon, on tapa, josta vielä kiitätte minua. Täältä löydät Ohjeita Kuivaharjaukseen. 

 Aamupala

Aamut aloittaa Aamunaloittaja sitruunasuolavesi. Jos valitsit Schindelen mineraalijauheen eli hiekan, ota annos aamulla veteen sekoitettuna. Annos chlorellaa.

Huoneenlämpöistä vettä tarpeesi mukaan, riittävästi, niin paljon kuin haluat. Veden kanssa on suositeltavaa nauttia hyppysellisiä suolaa.Pyri juomaan päivän aikana 2-3 litraa nesteitä, vettä tai yrttiteetä.

Myös lämmittävät ja puhdistavat yrttiteet ovat aamuun sopivia.

Voit juoda aamulla myös Puhdistusjuoman.

Jos tarvitset aamupalaa, VIHERSMOOTHIE BASIC AAMUPALASI. Tee kerralla isompi annos, niin saat sitä mukaasi töihin, tai jääkaappiin odottamaan lounasaikaa. Voit myös syödä kasviksia eri muodoissa.

Entäpä KAHVI?

Aamujuomat alkalisoivat sinua. Ne pitävät sinut aidon energisenä. Kahvista kestää hetken vieroittua. Päänsärky ja väsymys ovat alkuun normaaleja. Ne menevät ohi kolmessa päivässä.

Jos sinusta tuntuu, että et vain selviä ilman kahvia, odota 30min aamujuoman jälkeen. Toisin sanoen tyhjään vatsaan. Muuten kahvi ”pilaa” ihanat emäksisöivät juomasi. Tämä on päivän ainoa kuppisi minun luvallani:) EHDOTTOMAN TÄRKEÄÄ ON VAIHTAA KAHVISI LUOMULAATUISEEN, PIENPAAHTIMOKAHVIIN. Lue lisää täältä. Omat käyttämäni ovat Foodinin Reishikahvi ja Mokkamestareidden kahvit. 

Lounas

VIHERSMOOTHIE BASIC.

Jos smoothie ei ole sinulle riittävä, syö raikas kasvissalaatti oliiviöljyllä, suolan, pippurin ja sitruunamehun kera. Lisää mukaan yksi proteiini tarpeen mukaan.

Välipala

MARJASMOOTIE KAUNUSKUURI-FYTO. 

Otamme marjat mukaan vasta iltapäivällä hormonitoimintasi vuoksi. Muista, että päivän aikana voit ja on hyvä juoda. Juo  suodatettua vettä pienellä suolalisällä ja ilman, yrttiteetä, vihermehuja, ym.niin paljon kuin haluat. Naposteluun vihreät ovat parhaita! Pilko mukaasi kurkkua taikka paprikaa, salaatinlehtiä ja muita kasviksia, joita sinun tekee mieli!

Sinulla voi olla työpaikalla oma PUHDISTAJAN SELVIYTYMISPAKKAUS: kasviksia, suolaa, yrttiteetä.

Jos sinulla on puhdistusoireita, suosittelen ottamaan clorellaa useita annoksia päivässä. Kysy ryhmässä puhdistusoireista lisää.

Jos et lähtenyt kävelyllä aamulla suosittelen vahvasti päivän aikana vähintään 20 minuutin kävelyä ulkona. 

Päivällinen

On päivän juhlahetki! Päivällinen on selvästi isompi ateria kuin lounas. Päivällistä ennen voit juoda mehuja/muita nesteitä ja napostella kasviksia.

ESIMERKKI: Kalaa/vuohenjuustoa/liotettuja pähkinöitä/ kanaa/lihaa ja vihanneksia/juureksia salaattina taikka kypsennettyinä. Jos tunnet tarvetta vahvemmalle aterialla, lisää päivälliseen sallittuja tärkkelyksiä nyrkkisi verran.

Päivällisen kruunaa pieni suklaahetki. Osta yli 70% tumma, mielellään raaka luomusuklaa. Nauti muutama pala taikka rivi ja nauti. Hetki on miltei meditatiivinen.

Iltapala

Suosittelen vain vihreää mehua, camomillateetä taikka muita rauhoittavia yrttijuomia.

PUHDISTUSJUOMA sopii iltaan myös hyvin. Myös lasillinen VIHERSMOOTHIE BASICiä sopii iltaan.

Valmista mahdolliset  mukaan otettavat juomat aamulle ja seuraavalle päivälle jos tarvitsee.

Mene ajoissa nukkumaan hyvällä mielellä. Ole itsestäsi ylpeä. Minä olen ylpeä teistä jokaisesta.