Great Earthin patentit lisäravinteiden takana

Great Earthin ravintolisistä tekevät ainutlaatuisia erilaiset patenttiratkaisut, jotka tehostavat valmisteen sisältämien aineiden vaikutusta kehossa.

MICROGRANULAT™ – Tablettijärjestelmä

Ravintoaineiden imeytyminen on optimoitu niin, että tabletti liukenee ensin siten, että mikrorakeet erottuvat muista tabletin aktiivisista ainesosista. Kehossa hajottajina toimivat nesteet pystyvät nyt hyödyntämään aktiivisen keskikerroksen helposti ja nopeasti, ja hieman kovemmat, hitaasti liukenevat rakeet kulkeutuvat eteenpäin ruoansulatuskanavassa. Pienet rakeet hajoavat kahdeksan tunnin kuluessa ravintolisän nauttimisesta.

BIOACTIVE™ – Aktivoidut vitamiinit

Seuraavassa vaiheessa ravintoaineet kulkeutuvat soluihin. Tämä tapahtuu kahden järjestelmän avulla, joista toinen koskee vitamiineja ja toinen kivennäisaineita. Vitamiineista on olemassa eri muotoja ja vitamiinin aktivoimiseen on erilaisia apuaineita. Solut pystyvät hyödyntämään aktivoidun vitamiinin välittömästi ilman, että sitä tarvitsee ensinmuuntaa. Great Earth käyttää Aktivoidutvitamiinit -järjestelmää vitamiinien imeytymisen optimointiin. Tämä koskee pääasiassa vesiliukoisia B- ja C-vitamiineja.

PORTAMINS™

Great Earth -valmisteet sisältävät yhdistelmän kolloidisia kivennäisaineita, jotka ovat lähes täysin imeytyviä, sekä muita helposti imeytyviä kivennäisaineita. Erityisen hyvin imeytyvien kivennäisaineiden PORTAMINS™-järjestelmä takaa kivennäisaineiden nopean saannin, kuljetuksen ja hyödyntämisen. Great Earth käyttää jokaisesta kivennäisaineesta useita kivennäissuoloja, kuten esimerkiksi sitraattia, fumaraattia ja bisglysinaattia.

Erilaiset kivennäisuolat vaikuttavat soluissa aivan eri tavoilla siitä huolimatta, että ne koostuvat pohjimmiltaan samoista kivennäisaineista.

AminoChelate

Kyseessä ovat nimensä mukaisesti aminohappokelatoituneet kivennäisaineet. Aminohapot kuljettavat kivennäisaineita ja ovat tästä syystä tärkeitä sekä niiden imeytymisen että vaikutuksen kannalta.TRAACS on maailman suurimman kivennäisainevalmistajan, yhdysvaltalaisen Albion Laboratoriesin patentoitu järjestelmä.

PreOxy™

– Lisäsuojaa antioksidanteille PreOxy™ on Great Earthin uusin järjestelmä ravintoaineiden hyödyntämisen tehostamiseen. Järjestelmä suojaa tärkeitä antioksidantteja (C- ja E-vitamiineja) hapettumisen vahingoittavalta vaikutukselta solujen aineenvaihdunnassa. Jotta keho pystyy hyödyntämään antioksidantteja vielä tehokkaammin vapaita radikaaleja vastaan, pelkästään niiden määrän lisääminen ravintolisässä ei riitä. Great Earthin tuotteissa antioksidantteja suojaa niin kutsuttu henkivartija, joka auttaa niitä selviytymään solujen aineenvaihdunnassa.