HENGITYSHARJOITUS PARASYMPAATTISEN HERMOSTON AKTIVOIMISEEN

Pienen pieni hengitysharjoitus – Paras Marraskuu Ikinä haasteeseen!

HENGITTÄMÄLLÄ UNELMIESI VATSA

55,00  35,00 

ONKO TAVOITTEESI KIINTEÄ, KAUNIS JA ONNELLINEN VATSA?

Hengittämällä unelmiesi vatsa – kurssilla otat ison askeleen kohti unelmaasi! Hengitystekniikka muokkaa, pienentää ja vahvistaa keskivartaloasi.MUKAAN VOIT LÄHTEÄ KOSKA VAAN! VALMENNUSRYHMÄSSÄ TEHDÄÄN YHTEISALOITUS 4.1.2021 LÄHTIEN, UUSI VUOSI, UUSI VATSA! 

KURSSISTA KUULTUA:

  • Itselläni on lähtenyt rintojen alta jo 6cm ja lantiopohja on napakoitunut ihan älyttömän paljon sen jälkeen kun loppukesästä aloittelin harjoittelun.
  • Olen aina ollut ”tasapaksu” vyötärön seudulta (on paino ollut mikä tahansa) ja nyt sellainen orastava vyötärönalku alkaa jo näkyä. Toki tätä tärkeämpää on tiukemman korsetin tuomat positiiviset vaikutukset alaselän kipuihin, ryhtiin ja koko kropan kannatteluun. 
  • Hengittämällä unelmien vatsa kurssia takana kolmisen kuukautta Tässä ajassa, yhdessä E4B 2 kierroksen kanssa, rintojen alta lähtenyt yhteensä -6cm, vyötärön kapeni kohta -6cm, navan kohdalta -10cm ja lantiolta -8cm.
  • Mun vatsalihasten 6cm erkauma on pienentynyt olemattomiin. Tänään fyssarikin testas ja totes saman mitä itsekin jo epäilin epäuskoisena. Mä en ees tajuu. Miten voi 14v. jälkeen 6cm kuroutua?
  • Minulta on lähtenyt 10 senttiä vyötäröltä! ”TEKEMÄTTÄ MITÄÄN”

Lue Lisää