KAUNIIT JA TUUHEAT HIUKSET IÄSTÄ RIIPPUMATTA

Hiukset tuovat yllättävän nopeasti esiin eri vitamiinien, kivennäsiaineiden ja rasvahappojen puutteen. Ikä lisää näitä puutteita!

Olen kuullut miljoona kysymystä ja uskomusta liittyen hiusten hitaaseen kasvuun, ohentumiseen ja haurastumiseen sekä liialliseen lähtemiseen! Toisiaan hiustenlähtö toki liittyy päänahan ihosairauksiin (kokeile Regulatia) , raudan puutteeseen (ferritiini)tai kilpirauhasen vajaatoimintaan. Usein selvää syytä ei löydetä vaan syynä on heikon ravinnon ja heikentyneiden elintapojen summa.

Hiuksia ajatellaan kuolleena rakenteena, mutta hiusjuuret eli hiusfollikkelit ovat eläviä. Nämä hiusfollikkelit tarvitsevat ravinteita jatkuvasti.

Tiettyjen kivennäisaineiden pitoisuus vaihtelee merkittävästi hiuksissa jopa tunneittain. Hiukset eivät ole myöskään välttämätön rakenne kuten esimerkiksi luuydin. Käytännön elämässä tämä tarkoittaa sitä, että elimistö käyttää nämä ravintoainevarastot helposti puutos-taikka stressitilateessa. Stressi, syömämme rappeuttava teollinen ravinto sekä kemialliset käsittelyt ovat minun näkemykseni mukaan hiusten terveyden pahimmat viholliset.

Tänä päivänä 46-vuotiaana voin ”omalla päälläni” todistaa ajatuksen naisen hiusten ohentumisesta ja kärsimisestä 40 ikävuoteen mennessä vääräksi. Menetin kyllä hiukseni stressivuosinani, mutta olen saanut ne takaisin entistä ehompina. Tiedän siis tarkalleen mistä minä puhun.

ALLA HIUKSENI 46 VUOTIAANA:

Miksi sitten on niin paljon 30+ naisia, joiden hiukset ovat ohentuneet ja ikäänkuin kuolleet?  

Yleisimmät syyt hiusten harvenemiselle ovat kehon tulehdustila, stressi, huono mineralisaatio, huono ääreisverenkierto, ravinneköyhä ravinto, liian vähäinen veden juonti ja rasvan puute.

Nykyravinto on ravinneköyhää ja aiheuttaa mahdollisia suolistotulehduksia, jotka omalta osaltaan aiheuttavat imeytymishäiriöitä. Hiukset eivät saa siitä tarpeeksi kasvumateriaalia.

Ravinto ja elintavat on syytä muuntaa mahdollisimman vähän kehoa rappeuttavaksi. Jos toiveissasi on pitkät, paksut ja kiiltävän hyvinvoivat hiukset ikään katsomatta suosittelen unohtamaan hetkeksi säännölliset pätkäpaastot ja aterioiden väliin jättämisen. Myös ketoruokavalio pitkäaikaisena on aiheuttanut hiustenlähtöä, ohentumista ja huonokuntoisuutta.

Jos olet valmis kauniiseen ja hyvinvoivaan loppuelämään, sinun paras päätöksesi löytyy täältä: https://freetox.fi/tuote/eating-for-beauty-elamanmuutosvalmennus/

TÄYDELLISIÄ LISÄRAVINTEITA HIUKSILLESI

Yli 30 vuotiaiden naisten tulisi käyttää ehdottomasti muutamaa lisäravinnetta.

Ensimmäinen on Shindelen mineraalijauhe. Tätä tuotetta tulisi myös miesten käyttää. Sillä on taltutettu monen monta alkavaa takaraivokaljua ja pakenevaa hiusrajaa kun käytön aloittaa ajoissa. Itselläni se kasvattaa nyt kolmatta uutta kerrosta otsahiuksia hiusrajaani. Olen tästä erittäin onnellinen mutta samalla kauhuissani. Laskeva hiusraja on ihana ja samanlainen nyt kun nuoruudessani, mutta pahus sentään kuinka ärsyttäviä keskenkasvuiset uudet otsahiukset ovat, nyt kolmessa eri pituudessa!

Vaikutukset myös hampaisiin ovat olleet mykistäviä. Tuote: https://freetox.fi/tuote/schindelen-mineraalijauhe-400g/

Toinen on kollageenituote Sleeping Beauty. Kollageenin ottaminen lisäravinteena on välttämätöntä, jos haluaa säilyttää ihon kiinteänä ja kimmoisana sekä pitää tukikudokset (selluliitin kurissa) ja nivelet toimivina.

Tuote: https://freetox.fi/tuote/freetoxfoodin-sleeping-beauty-kauneuden-tasmatuote-150g/

Kollageeni on nimittäin tukikudoksien TÄRKEIN proteiini (iho, luut, rustot, ligamentit, esim nivelet), jonka tuotanto kehossa lähtee valitettavasti prosentuaalisesti vähenemään 25 ikävuoden jälkeen. Noin 40 vuotiaana sen tuotanto loppuu. Piste. Finito. Kollageenin väheneminen ja tuotannon loppuminen on yksi luonnon todellisista keinoista vanhentaa ja hidastaa meitä. 75% ihosta on muodostunut I ja III tyypin kollageenista, nivelistä ja tukikudoksista (luut, jänteet, nivelsiteet, sisäelimet, lihakset mm)  puhumattakaan!

Kollageenin ottaminen lisäravinteena (olen kokeillut kaikki tuotteet) on muuttanut ihoani, hampaitani ja selvästi parantanut nivelten kuntoa. Iho on paksuuntunut, sitä kautta kiinteä ja rypytön. Leukalinja on palautunut, hampaat ovat valkoiset ja vahvat (alkoivat tulemaan läpikuultaviksi ennen käyttöä). Halusin markkinoille kollageenituotteen, jossa olisi kaikki hyvän kollageenin ominaisuudet. Paras laatu, parhaat ainesosat, paras imeytyvyys, mutta ei valitettavasti markkinoita vaivaavaa hintahuijausta. Tuotteen toista tutkittua ja markkinoiden johtavaa kollageenipeptidiä Verisolia myydään tietämättömille kuluttajille parhaillaankin monikymmenkertaisilla hinnoilla.

Hiukset koostuvat suurelta osin rikkipitoisista aminohapoista, metioniinista ja kysteenista. Ne osallistuvat hiuskeratiinin muodostamiseen ja yhdistävät yksittäiset eri keratiinikuidut hiukseksi.

Great Earthin ainutlaatuinen tuote, Beautiful Hair tarjoaa sinulle juuri nämä aminohapot! Kasvuprosessiin hiusjuurissa tarvitaan näiden kahden rikkipitoisen aminohapon lisäksi erityisesti myös C-vitamiinia, rautaa, sinkkiä ja kuparia.

FOODININ Piimaan käytöllä on ollut suuria vaikutuksia minun ja useiden asiakkaiden hiusten kasvuvauhtiin ja hyvään kuntoon.

Tämä ei tietenkään rajoitu vain hiuksiin, vaam kokonaisuudessaan kehon eri tukikudoksiin. Ihon ja luiden piihappopitoisuus laskee iän myötä. Piin puute voi aiheuttaa ihon ennenaikaista vanhenemista, hiusten ja kynsien haurastumista, luiden epämuodostumista ja osteoporoosia. Aika tärkeää, vain mitä? Piimaa toimii minulla myös kuivashampoona. Täiepidemian aikaan se on myös halpa ja tehokas täiden häädössä. Hiero yöksi paksu kerros päänahkaan.

Tutkimus vuodelta 2007 osoittaa, kuinka piihappoa sisältävä valmiste yhdeksän kuukauden säännöllisessä käyttössä mm. havittiin: positiivisia tuloksia hiusten vetolujuudessa, elastisuudessa, katkeilemattomuudessa ja paksuudessa. Lumevalmistetta käyttävien naisten hiusten kunto heikkeni ja ihon karheus lisääntyi päinvastoin kuin piihappoa käyttäneiden iho.

Jos hiuspohjassasi on ongelmia RegulatPro sekä sisäisessä että ulkoisessa käytössä voi olla hyödyllistä. Ulkoinen käyttö tapahtuu öisin. Voit suihkuttaa laimennosta hiuspohjaan ja hiuksiin kun menet nukkumaan. Laimennoksen voi tehdä suihkepulloon suhteessa yksi osa vettä, yksi osa Regulatia. Samaa liuosta voit käyttää ihon ongelma-alueisiin. Toiset vannovat tämän liuoksen voimaan kaunistavana kasvovetenä.

Regulat olisi minun ykkösvaihtoehtoni, jos hiukseni vielä lähtisivät epänormaalisti taikka hiuspohjan kanssa olisi ongelmia. Regulat on vahva ja erityinen entsyymivalmiste, joka tukee elimistön omia entsyymiprosesseja.Regulat valmistetaan luomukasviksista patentoidulla kaskadifermentointimenelmällä. Liuosta maitohappokäytetään monivaiheisessa prosessissa kolmen kuukauden ajan. Tuotteeseen pääset tästä. 

Päänahkaa on hyvä hieroa päivittäin. Tehokas oppimani tapa on “tukistushieronta”. Tämä auttaa hiusfollikkeleita pysymään aktiivisina iän karttumisesta huolimatta ja lisää jälleen verenkiertoa, happea ja ravinteiden kulkeutumista. Tartu hiustukkuun tyvyestä ja liikuttele näin päänahkaa edestakaisin ja pyörivällä liikkeellä. Kaikki päänahan hieronta on hyväksi, tukistushieronta kaikken tehokkainta.