Jenni Sofia on Freetox -sivuston uusi henkisen puolen valmentaja

Olen Jenni Sofia, Mentalisti ja Mielen valmentaja ja toimin jatkossa Freetox-sivuston henkisen puolen valmentajana (tai mielipuolen eli Neiti Mielipuolena ūüėÄ ).

Tuotan Freetox -sivuille artikkeleita ja videoita Mieli -otsikon alle, sekä verkkovalmennuksia, jotka löydät jo Valmennukset- ja workshopit -otsikon alta. Kevään aikana ilmestyy vielä lisäksi verkkovalmennukset; Alitajuntasi paino -Vapaudu tunnesyömisestä sekä Läsnäolon taito -Rentoutumisen ABC. Yksilöasiakkaita otan vastaan Tampereella ja lisäksi pidän luentoja, valmennuksia ja koulutuksia ympäri suomea.

Erikoisosaamistani on mielen toiminta ja psykologia, mentaalivalmennus, NLP, yritysvalmennus, urheiluvalmennus, rentoutusvalmennus sekä hypnoosi. Lisätietoja palveluistani löydät sivuiltani www.jennisofia.com.

Mentalistina ja taikurina luon mieleenpainuvia ja viihdyttäviä illuusioita shown muodossa ja havahdutan, kuinka mieltä voi johdatella ja harhauttaa. Elämme mielen luomassa illuusiossa päivästä toiseen, täysin ajatustemme ja tunteidemme vietävänä. Valmentajana taas annan työkalut siihen, kuinka mieli toimii ja miten sitä voi hyödyntää. Autan yksilöitä ja yrityksiä erilaisissa haasteissa löytämään henkistä suorituskykyä, voimavaroja ja täyttä potentiaalia. Eli kuinka johtaa itseään ja mieltään kohti omannäköistä elämää ja menestystä. Mielen toiminnan ymmärtäminen on menestymisen perusta!

Oivalsin aikoinaan, että luomme itse maailmamme ajatuksillamme ja uskomuksillamme ja meissä on jo kaikki tarvitsemamme voimavarat. Olen kokeillut kaikki työkalut omassa elämässäni, minkä seurauksena nousi halu auttaa myös muita löytämään oma potentiaalinsa. Haluan tukea muita omasta persoonastani käsin hyödyntämällä kokonaisvaltaisesti kaikkea matkalla oppimaani, koska asiakasta ei voi viedä syvemmälle kuin missä itse on käynyt.

Upeaa päästä mukaan tähän innostavaan ja inspiroivaan yhteisöön! Luodaan yhdessä upeaa tulevaisuutta!

-JENNI-