Kauneuskuurin Tunnelmia; Pelkuriminä ja Tietoinen Luominen

On Kauneuskuurin toisen päivän aamu ja istun aamuhämärässä kodissani paksu, pörröinen ja ihan uusi villapaita päälläni. Molemmat koirani ovat juuri nukahtaneet uudelleen. Heillä oli ilmeisen energiaa vievä aamu, kun vuorotellen yrittivät saada minua nousemaan sängystäni. Tein heräämisen jälkeen pitkään maadoitustusta ja visualisaatioita. Katselin sisäistä maisemaani ja niitä asioita itsessäni, joista olen päästämässä irti. Asunnossa vallitsee syvä rauha. Minä olen täällä läsnä.

Olen juuri juonut aamuiset juomani, jotka kuuriin kuuluvat ja tunnustelen oloani. Se on vielä hieman tukkoinen, mutta valtavan pehmeä ja kaunis. Se on kiitollinen. Tunnen kehoni keventyneen jo eilisen aikana, ja tutut ajatukset nousevat mieleeni. Miksi en elä aina näin? Miksi tukin kehoani erilaisilla tavoilla ja siirryn jokaisen myötä kauemmaksi itsestäni? Miksi laitan elimistöni työskentelemään turhaan, enkä anna sille lepoa, rauhaa, ravinteita ja helposti sulavaa ruokaa aina? Niin, miksi? Kuulen hiljaisen, mutta vakaan äänen sisälläni, joka kertoo minulle, että rakastan jo itseäni tarpeeksi. Minulla on nyt kaikki avaimet käsissäni, jotta voin elää loppuelämäni itseäni kuunnellen. Tarjoten itselleni vain parasta.

Mikä minut on erottanut itseni kuulemisesta ja parhaastani? Tiedon taikka taidon puutetta se ei ole. Olen opintoni opiskellut, kokemukseni työn ja elämän kautta hankkinut. Tiedän mitä maksimaalinen hyvinvointi on ja miten se tehdään. Puute on ollut muualla, minun omissa ajatusmalleissani.

Aina on ollut muuta, muita ihmisiä joihin panostaa. Muita autettavana, intohimoa toteutettavana, lapsia vietävänä ja tuotavana, keittiötä siivottavana. Se tuntuu niin hullulta. Lasten kanssa aikaa saa, kun laittaa kellon soittamaan puolituntia aiemmin kuin viittä vaille kiire. Ei silloin, kun lapset ovat ihan pieniä, tiedän kyllä. Lisää unta saa menemällä aiemmin nukkumaan. Unta saa paremmin illalla kun päivän elää puhtaasti ja itseään kunnioittaen.

Tiedättekö, että terveelliset valinnat vievät yhtä paljon aikaa kuin ne haitalliset? Tuossa riittää mietittävää. Miksi valitsen itselleni heikomman vaihtoehdon? Kupin kahvia, kun voisin juoda yrttiteetä taikka All-in-Onia? Somen selaamisen, vaikka voisin olla tekemässä hengitysharjoituksia taikka ulkona nauttimassa? Siksi että oma arvo ja itse ei tunnu niin tärkeältä. Siksi, että ehkä se kaikken kirkkain ja loistavin elämä tuntuu vieläkin pelottavalta? Siinä se on. Kun oma arvo ei ole tärkeä, ei osaa ajatella, että ansaitsisi taikka tarvitsisi korkeinta ja kauneinta parasta. Tyytyminen ja turtuminen omaan elämäänsä on niin helppoa.

Tätä teoriaani omasta pelkuruudestani tukee toinenkin havaintotapa. Minulla on käytössäni tietoisen sydäntason luomisen työkalu. Sain sen erittäin tietoiselta ja kauniilta naiselta nimeltä Heidi Harju loppuvuodesta 2017. Käytin tuota työkalua, eli sydäntason kirjoittamisen ja luomisen tekniikkaa kaksi viikkoa. Kyllä, kaksi viikkoa. Noiden kahden viikon avulla loin itselleni uuden unelmieni kodin, juuri sellaisen kuin kirjoitukseen kuvailin. Asiat ottivat uuden suunnan ja siinä suunnassa kuljen vieläkin. Miksi minä lopetin? Miksi vain kaksi viikkoa? Siksi, että minä pelkäsin.

Selitin toisin itselleni, että minulla on kiire. En mitenkään löytäisi varttituntia päivässä kirjoittamiseen. No en tietenkään, löydän kyllä yhteen laskettuna tuntikausia tehdä kaikkea soopaa. Kuten olla puhelimella ja miettiä mitä kaikkea minun pitäisi. Tottakai minulla on oikeasti aikaa. En ole vain uskaltanut, jaksanut, enkä pitänyt itseäni riittävän tärkeänä parhaaseen mahdolliseen elämään. Kyllä se on helpompi napostella jotain, josta saa vatsansa kipeäksi ja vyötärölle lisää höttöä puhelin kädessä, kuin luoda itselleen unelmien elämää, kirjoittaen ja vain parasta mahdollista omaan suuhunsa laittaen.

Tänään kun tässä itseäni kuulostelen, tiedän, että on aika. Nyt on minun aikani. Alkaa todellakin luomaan sitä korkeinta, kirkkainta ja parasta! Keholleni, mielelleni, elämälleni, lapsilleni! Elää puhtaasti ja onnellisesti, tarjota keholleni taas joka päivä vain parasta. Kuulla sydäntäni ja sen avulla luoda elämä, joka on täydellisesti minun. Kyllä, se on nyt täällä!

Miten sinä aiot elää vuoden 2019? Pitäen sinnikkäästi kiinni vanhoista tavoistasi ja elämästäsi, vaikka tiedät, että voisit voida paremmin, olla enemmän, tehdä enemmän, puhjeta kukkaan ja valloittaa maailman? Hyppää mukaan Kauneuskuuriin, ota sen kautta ensiaskeleet ja tuntuma johonkin muuhun, johonkin uuteen, enemmän parempaan! Tietoisen sydäntasoisen luomisen kurssista ja ohjeista tulossa lisää myöhemmin!

Herätäänhän, ihan kaikki elämisen ja olemisen rajattomaan potentiaaliin!

Rakkaudella, Susanna

 

 

 

 

Harmonia KSM66® Ashwagandhakapselit 120kpl

24,90  22,90 

Hei ihanuus! Oletko kärsinyt stressistä ja sen aiheuttamista emotionaalisista taikka fyysisistä oireista?

Painonpudotus taikka energiatasojen kohottaminen ei voi onnistua pitkittyneen stressin ja sen luomien epätasapainotilojen kanssa. Stressi väsyttää ja lihottaa.

Täysin ainutlaatuinen patentoitu täysspektrinen ashwagandha-valmiste, josta on tehty 18 kliinistä placebokontrolloitua kaksoissokkotutkimusta. Älä sekoita tätä tuotetta mihinkään aiemmin testaamaasi ashwagandha-valmisteeseen.

Lue Lisää

 

Freetox & Foodin All-in-One Freetox Blend Ateriankorvike 400g

29,50  23,90 

Freetox niin järjettömän ylpeänä ja onnellisena esittää! All-in-One Freetox Blend.

Yhdessä tuotteessa kaikki, mitä päivääsi tarvitset, myös maitohappobakteerit! Parhain ihoruoka mitä voi olla! Hello mikä hehku!

Lue Lisää