Ketopower-aamujuoma

Huomaathan, että tämän rasvaisen juoman juominen voi vaarantaa mahdollisen autofagian, mutta rasvanpolton näkökulmasta sen vaikutukset ovat positiiviset. Juo juoma aamuisin tyhjään vatsaan. Juoma sopii hyvin myös ennen ja jälkeen aterioiden tehostamaan ruuansulatusta ja rasvanpolttoa.

Lisää halutessasi juomaan tuoretta inkivääriä taikka kurkumaa ohuina viipaleina. Keitä silloin vesi kuumaksi ja anna tuoreiden viipaleiden hautua, kunnes juoma on sopivan lämmintä juotavaksi. Voit lisätä kurkumaa myös mausteena.

Hyötyjä:

  • Suola stimuloi lempeästi lisämunuaistasi tuottamaan heräämiseen tarvittavaa kortisolia.
  • Omenasiiderietikan kehoa ja maksaa puhdistava ominaisuus!
  • Helppo apu PH-tasapainon kanssa ja hyvä apu ruuansulatukselle. 
  • Auttaa myös painonpudotuksessa ja -hallinnassa, sekä antaa alkalisaation myötä aitoa energiaa.
  • Mieletön kombinaatio probiootteja, entsyymejä, kaliumia ja magnesiumia.
  • Etikkahappo voi alentaa verenpainetta ja tappaa kehon huonoja bakteereita sekä ruokkia hyviä.
  • Voit kokeilla käyttää omenasiiderietikkaa ulkoisesti ihotulehduksiin (esim.akne ja jopa jalkasieni).

MCT-öljy:

MCT-öljyn nimi tulee sanoista Medium Chain Triglycerides eli keskipitkäketjuiset rasvahapot. Nämä keskipitkäketjuiset rasvahapot näyttävät imeytyvän elimistöön pitkäketjuisia rasvahappoja eli muita rasvoja nopeammin, minkä johdosta niistä saa nopeasti energiaa. Myös tutkimuksissa, joissa pitkäketjuiset rasvahapot korvattiin MCT-rasvoilla, huomattiin, että MCT-rasvat auttoivat painonhallinnassa.

Tämän vuoksi etenkin urheilijat ja painonpudottajat suosivat MCT-öljyä. MCT-öljyä käytetään myös yleisesti rasvojen ja vitamiinien imeytymishäiriöiden ravitsemushoidossa, aivotoiminnan tukemisessa sekä ketogeenisen ruokavalion tukena. Kookosöljy sisältää runsaasti keskipitkäketjuisia rasvahappoja.