LIUKUKUPPAUS ON MAAILMAN TEHOKKAINTA SELLULIITIN HOITOA

VIDEOLTA LÖYDÄT OHJEET MAAILMAN TEHOKKAIMPAAN KOTONA TEHTÄVÄÄN SELLULIITIN HOITOON. OLEN KOONNUT ALLE TUOTTEET JA TÄRKEIMMÄT MUISTETTAVAT.

Täydellinen aloituspaketti vartalon ja selluliitin  tehokkaaseen hoitoon.

Paketti sisältää:

 • Kovan ja pehmeän normaalikokoisen vartalokupin
 • Cellulite Be Gone aloitusseerumin. Huomaa, että aloitusseerumi on voidemaisempi kuin varsinainen Cellulite Be Gone Genie Hoitoseerumi.
LISÄÄ ALOITUSPAKETISTA

Liukukuppausta aloittaessa on hyvä ottaa huomioon:

 • Luo rutiini. Minulla homma toimii vain niin että sipaisen hoitoseerumin iholle ennen suihkua ja teen kuppauksen suihkussa.
 • Muutama minuutti riittää per käsiteltävä alue.
 • Iho tulee olla öljyinen, jotta kuppi liukuu.
 • Käytä hoitoseerumeita, kookosöljyä, oliiviöljyä, jojobaöljyä ym luonnollista öljyä.
 • Selluliitti voi olla kipeää aluksi. Käytä pehmeämpää kuppia. Kudos tottuu käsittelyyn, vahvistuu  ja tervehtyy pian.
 • Kuppaus laittaa kuonat liikkeelle. Muista juoda, koska jano on kova. 
 • Sinua voi myös väsyttää normaalia enemmän aluksi.
 • Älä tee raskauden ensimmäisellä kolmanneksella.
 • Kupit toimivat vain käytettäessä 🙂
BELLABACIN KOKO TUOTEVALIKOIMA

Kuivaharjaus ja oikea kollageeni tehostavat liukukuppauksen vaikutuksia.

Itse en varsinaisesti muista kuivaharjata, joten Bellabacin kuparia sisältävä kuivaharjauskinnas on minulla myös suihkussa. Käsittelen sillä kasvot ja vartalon.

Kupari on erinomainen ase ikääntymisen oireita vastaan, kiitos SOD entsyymin (superoksididismutaasi), joka taistelee vapaita radikaaleja vastaan eli estää ihon ennenaikaista vanhenemista .

LÖYDÄT KINTAAN TÄÄLTÄ

Verisol kollageenin on tutkitusti* todettu vähentävän selluliittia ja sen muodostumista. Tutkimus tehtiin 105 naisella iältään 25-50 vuotta. Vaikutus mitattiin 3 ja 6 kuukauden käytön  jälkeen. VERISOL kollageeni vähensi myös ihon epätasaisuutta. Ensimmäiset tulokset näkyvät 3 kuukauden jälkeen, mutta selvemmin 6 kuukauden jälkeen.

Me teimme tuotteen, jossa on Verisoliin lisäksi toista kollageenia, joka vaikuttaa synergisesti ja tehostavasti Verisolin toimintaan. Sleeping Beauty on todellinen kauneuden täsmätuote useiden tehoaineittensa vuoksi. Markkinoiden paras kauneustuote. Markkinoiden paras kollageenituote.

Sleeping Beauty, olkaapa hyvät: 

MARKKINOIDEN PARAS KOLLAGEENITUOTE

Voit ostaa vartalokupit myös erikseen ilman aloituspakkausta. Niitä on kahta eri kokoa, normaalit sekä isot vartalokupit. Molemmissa pakkauksissa tulee kaksi eri vahvuista kuppia.

Isot kupit ovat loistava valinta, kun olet jo hetken harjoitellut kuppausta ja hoidat esim vatsaa, pakaroita ja reisiä.

Normaalikokoisilla voit hoitaa koko kehon. Ne ovat kätevämmät varsinkin pienen harjoittelun jälkeen myös ojentajille ja säärille.

BELLABACIN VALIKOIMAAN

Jos haluat lähteä kuromaan senttejä myös keskivartalostasi ja muokkaamaan sitä myös lihastasolla liukukuppauksen lisäksi, lähde mukaan ”HENGITTÄMÄLLÄ UNELMIESI VATSA” valmennukseen. Kuvassa minä hengittämässä. Olen 46-vuotias viiden lapsen äiti.

TUTUSTU VALMENNUKSEEN
LUE LISÄÄ BELLABACIN LUOMULAATUISISTA HOITOSEERUMEISTA