LIUKUKUPPAUS MAAILMAN TEHOKKAIN LUONNOLLINEN KASVOJENKOHOTUS

ARVAATTEKO MITÄ NÄIDEN KUVIEN VÄLISSÄ ON?

Kaksi viikkoa ja Bellabacin Kasvojen aloituspakkaus. Ja tietenkin niiden säännöllinen käyttö! Kiitos Mirja, kun saan käyttää sinun kuviasi. Olet upea!

Liukukuppaus on tehokkainta veitsetöntä kasvojenkohotusta mitä olemassa on. Se muokkaa kasvoja, vie niistä pois vuosia, kiinteyttää, heleyttää ja vie pois turvotusta. Katso video alta! Esittelen myös parhaimmat tuotteet alla.

Alipaineeseen perustuva liukukuppaus on myös tehokkainta selluliitinhoitoa mitä olemassa on. Alipaine menee vartalolla jopa 10 sentin syvyyteen ja aktivoi kudoksia voimakkaasti ja kiinteyttää. Lisätietoja tästä klikkaamalla!

KASVOJEN MUOKKAUKSEN ALOITUSPAKKAUS

Tällä tehopaketilla on loistava aloittaa kasvojen uudelleenmuotoilu. Sisältää sekä pehmeän että kovan kasvokupin. Lisänä voidemainen aloitus seerumi Skin Get a Life.

Se tasapainottaa ihon kosteus- ja öljytasoa estäen samalla ikääntymisen ja saasteiden vaikutuksia. Vähentää arpien ja raskausarpien ulkonäköä ja palauttaa ihon kimmoisuuden ja joustavuuden tulevien vahinkojen estämiseksi.

LUE LISÄÄ

JOS HALUAT ÄÄRETTÖMÄN TEHOKKAAN IHON KIRKASTAJAN, NIIN SE ON TÄSSÄ! 

Kupari tuo kintaaseen vanhentumista hidastavia ominaisuuksia SOD entsyymin kautta!

Käytän kintaassa suihkussa kasvoja tällä käsitellessä Circuflow seerumia, oh my mikä lopputulos! Löydät seerumin alta!

LUE LISÄÄ KINTAASTA

Kasvojenkohotus alkakoon! Normaalikokoiset kasvokupit , kova ja pehmeä.

LUE LISÄÄ KUPEISTA

Pienemmät kasvokupit, joiden imuteho sopii paremmin huulten- ja silmienympäryksen hennolle iholle. Tulossa pian lisää varastoon!

LUE LISÄÄ KUPEISTA

Bellabacin Circuflow seerumi on minulla useimmiten käytössä kun hoidan kasvojani. Turvotusta kasvoissa tai kehossa? Tässä sinun seerumisi! 

LUE LISÄÄ HUIKEASTA SEERUMISTA

Superihana Skin Get a Life seerumi löystyneelle, vauriotuneelle ja vanhentuneelle iholle. Käytän tätä seerumia esimerkiksi vatsa löystyneelle iholle. Kasvojen iholle kirkastaa ihon pintaa ja nopeuttaa kiinteytymistä. Se vähentää arpien ja raskausarpien näkyvyyttä. Skin get a life palauttaa ihon kimmoisuuden ja joustavuuden tulevien vahinkojen estämiseksi.

LUE LISÄÄ KAUNISTAVASTA SEERUMISTA
SEERUMEISTA SAAT LISÄTIETOA TÄÄLTÄ

Yllä kuva oikean , Verisol kollageenin vaikutuksesta ihoon.

Kollageenin tuotanto lähtee vähenemään jo 25 vuotiaana kunnes loppuu noin 40 ikävuoden korvilla. Se on tukikudosten tärkein proteiini, joten sen tuotannon väheneminen ja loppuminen on = kudosten varma vanhentuminen.

Siksi me käytimme kaiken osaamisemme kun kehitimme markkinoiden parhaan kollageenin. Se on tärkeä on niin selluliitin kuin ryppyjenkin hoidossa. Sleeping Beauty, olkaa hyvät!

TUTUSTU MARKKINOIDEN PARHAASEEN KAUNEUSTUOTTEESEEN
BELLABACIN KOKO OSASTO