Matka täyttymyksen tunteen, antautumisen ja samanaikaisen antamisen, työntymisen, penetroimisen ja penetroituna olemisen pyhään liittoon. 

Yksi suurimpia ongelmia nykyhetken naiseudessa on vastaanottamisen ja antautumisen vaikeus. Emme ole pystyneet luottamaan maskuliiniseen energiaan sen ollessa historiasta johtuen haavainen ja epäluotettava. Olemme kovettaneet itsemme kontrolloimaan ja suorittamaan myös miehen roolia elämässämme.

Elämä näyttäytyy työläänä, suorittavana, köyhänä ja puutteellisena monella tapaa. Se ei anna eikä tarjoa nautintoa, taikaa ja yltäkylläisyyttä. Silti, ne ovat kokoajan läsnä.

Maskuliini sinussa on vahva, joustava ja nautintoa tuottava toiminta, työntö ja tehtävä.

Feminiini sinussa on  kostea, aukinainen, vastaanottava, antautunut ja penetroitava olemuksesi.

Minä voisin koulutuksellani opettaa sinulle vaginan ja peniksen anatomiaa ja opastaa sinua saamaan säännöllisiä mekaaniseen ärsykkeen vastaavia orgasmeja. Voisin opettaa antamaan niitä kumppanillesi. Voisin kehottaa sinua tärisyttämään tai hankaamaan säännöllisiä orgasmeja ja nauttimaan klitoriksen hermotuksesta. 

Minä kuitenkin sanon sinulle että laita hetkeksi vibraattori ja kaikki tähän astiset odotuksesi hyllylle.

Minä haluan rikkoa sinussa jokaisen ehdollistuman ja puutteen. Myös tarpeen äkillisille ja nopeille orgasmeille, jotka jättävät tyhjäksi niin vaginan kuin sydämesi. Ne eivät täytä sinua, vaan vievät pois jotain arvokasta ja ydintäsi. 

Sinun sisin ja tuli voivat olla jo nääntyneet ja näivettyneet tyhjiin. Silti ne kulta ovat siellä. Meillä on VALOVOIMAN AKATEMIASSA lukemattomia keinoja ja reittejä sinun oman seksuaalisen tulesi luo.

Nopeat ja tyhjät orgasmit tai antautumattomat yhdynnät eivät tue sinun hormonitoimintaasi ja kehoasi dopaniinin ja oksitosiinin hormonikoktaililla, joka voitelisi olemuksesi jokaista solua. Ne eivät vie pois kortisolin haurastuttavia ja kuluttavia vaikutuksia kehostasi ja kudoksistasi. Ne eivät yhdistä sinua pyhään feminiisiisi eivätkä pyhään maskuliiniisi.

Ne pahentavat katkeruuden ja tyhjyyden tunteita sisälläsi, repivät sinun ihmissuhteitasi lisäten vaatimuksia, tyhjyyttä ja riippuvutta. 

Riippuvuus huomioon, seksiin, ihmiseen, kumppaniin, vibraattoriin, deittailuun, eli ajatukseen täyttymyksen tunteen saamisesta sinun ulkopuolellasi. 

Se mihin minä sinua vien on erilaista. Se tuo täyttymyksen tunteen, antautumisen ja samaan aikaan antamisen, työntymisen, penetroimisen ja penetroituna olemisen pyhään liittoon. 

Se mihin me olemme menossa muuttaa seksin nautinnoksi, jossa voit elää jokainen hetki. Nautinnoksi joka olet sinä ja sinun elämäsi, elävänä, pehmeänä, joustavana, antavana ja vastaanottavana. 

Sinä olet mahtava, loistava ja pian täydessä voimassa kukoistava nainen. 

On aika oppia antautumaan maskuliinille penetroitavaksi.

Feminiini sinussa on sinun kostea ja vastaanottava vaginasi: Maskuliini sinussa on pehmeä, joustava, kannatteleva, vahva, antava, työntyvä, toimiva ja penetroiva voima. 

Vasta kun nämä voimat ovat sinun sisälläsi auki, olet antava ja vastaanottava. Et anna enää liikaa ja aseta kaikkea itsesi yläpuolella

Antautuneena ja kannattevelevana sinä voit alkaa elämään suuressa rikkaudessa, suuressa nautinnossa, suuressa menestyksessä ja suurissa ihmissuhteissa. 

LET’S GO GIRLS✨🧘

LIITY TÄSTÄ VALOVOIMAN AKATEMIAAN TEKEMÄÄN SEKSUAALIENERGIA-HARJOITUKSIA. Tammikuussa alkaa 2022 yhteinen ”Aktivoi Sisäinen Taika” työskentely✨.

Harjoitustemme myötä sinä opit samaan aikaan, samassa hetkessä antautumaan ja toimimaan. Kannattelet itseäsi, nautintoasi, energiaasi ja elämää itsessään. Muutat koko elämäsi.

Divine masculine ja divine feminine yhdessä. Se on elämän salaisuus, se on yltäkylläisen rikkauden salaisuus, se on menestyksen salaisuus.

Halusin meille oman välineen nostaa ja kannatella maagisia täyttymyksen energioita.

Tämä dildo on täydellinen. Se on valmistettu parhaasta mahdollisesta, joustavasta, pehmeän vahvasta materiaalista, joka on hyvin hygieeninen ja luonnollinen. Voit lämmittää sen lämpimän veden alla vielä täyteläisempää tunnetta varten.

Tämä dildo on kaunis eikä siinä ole pisaraakaan vanhaa, naista alentavaa pornoteollisuuden energiaa.

Voit kiinnittää sen imukupin avulla sileään ja kovaan seinään tai lattiaan, jos haluat tulla penetroiduksi eri tavoin ilman käsiä. Materiaali on maailman korkeatasoisinta ja hygieenisintä Platinum Liquid Siliconia. Koe täyttymys ja opi ottamaan vastaan.