Ryhmäläisen Kokemuksia

Eating for Beauty Goes Syö Kiertosi mukaan -elämänmuutosvalmennus naisille! 

Tässä se naiset on. Elämänmuutosvalmennus, jota olet odottanut! Täysin uniikki ja ainutkertainen prosessi, joka vie sinut ruokavapauteen, ihannepainoosi, optimaaliseen vireystilaan sekä optimaaliseen kauneuteen! Tätä et saa mistään muualta. Varaudu mullistavaan kokemukseen!

Tämä valmennus on kaikkea mitä olen toivonut ja niin paljon enemmän. Valmennus, jota olen odottanut, mutta en uskonut koskaan löytäväni.” -Piia

RYHMÄLÄISTEN KOKEMUKSIA: 

”On kyllä maailman ihanin elämänmuutosvalmennus, jota todellakin voin lämmöllä koko sydämestäni suositella!😍😍 Itse en olisi ikinä uskonut miten syvästi tää prosessi vaikuttaa, kehoon, mieleen, tunteisiin – kaikkeen siihen mitä olen ja koko elämään!! 

Ja 6kg pudonnut jo paino vaikka ollaan vasta puolivälissä! Minulta, joka en olis ikinä kuvitellut pystyväni muuttamaan omaa elämääni terveelliseen suuntaan ja voimaan oikeasti täydesti hyvin omassa kehossani!! Niin syvä kiitollisuus, niin paljon rakkautta! 😍😍 Kiitos rakas Susanna, sun avulla yksi mun elämäni haastavimmista teemoista, mihin en uskonut pystyväni vaikuttamaan, on muuttunut – pysyvästi ja oikeasti!! 😍😍 

Tää valmennus 🔥🔥😍”

-Meera-

“Hoksasin äsken, että mun kropasta on ilmeisesti hävinnyt hiiva 🤗 Ei kutise, eikä syyhyä intiimialue 🤭🤪Diabeetikkona olen syönyt 3 eri lääkettä, joista 1 poistaa virtsan mukana sokeria elimistöstä. Sain pari viikkoa sitten jättää yhden diabeteslääkkeen kokonaan pois. Tänä aamuna verensokerit 4.9 😊💖
Vuosi sitten stressi nosti verensokerit tosi korkeiksi ja lääkäri määräsi toisen ja vielä kolmannen lääkkeen. Aivosumu ja saamaton olo on tiessään, olen niin kiitollinen tästä valmennuksesta ja tästä ryhmästä 💖Kiitos ihanalle Susannalle ja kaikille ihanille ryhmäläisille 💖

Lääkkeetön elämä, täältä tullaan! 😘

-Sari Aalto-

“Paino nousi nopeasti kymmenisen kiloa pari vuotta sitten ja olen odottanut hetkeä, jolloin saisin itseäni niskasta kiinni. Yritin pari kertaa, mutta en jaksanut kauaa yksin ja annoin periksi. Loppuvuodesta herkuttelu lähti täysin lapasesta ja aloin jo huolestua saamattomuudestani. Tiesin etten yksin onnistuisi. Näin E4B:n mainoksen ja tiesin heti, että siinä se olisi.

Ilmoittauduin mukaan ja nyt, kahdeksannen viikon kynnyksellä kiloja on tippunut 5.5 kg, olo on puhdas, kevyt, luottavainen ja positiivinen. Susanna on luotsannut meitä lämmöllä ja positiivisella kannustuksella antaen niin perusteellista tietoa, että on helppo toimia ohjeiden mukaan, kun ymmärtää miksi. Olemme sukeltaneet syvälle itseemme ja oppineet ymmärtämään miksi olemme toimineet kuten olemme toimineet.

Susannan lisäksi ryhmästä on saanut paljon tukea, rakkautta ja kokemuksia. On ollut valtavan hienoa olla osa tälläistä prosessia ja porukkaa. Minä en enää ole se sama ihminen, joka lähti valmennukseen. Olen paljon enemmän. Tämä on vasta alku täysin uuteen tapaan ajatella, tuntea ja elää. Olen täydellisen tyytyväinen ja onnellinen siitä, että lähdin mukaan ja uskalsin antautua valmennuksen vietäväksi. Se vie minua kohti kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvää oloa❤”

-Jonna-
”Tämä valmennus on kyllä ollut ihan huikea matka omiin tunteisiin, tapoihin ja käyttäytymismalleihin.

Se kaikki pohdiskelu, mitä valmennuksen ansiosta on tullut tehtyä, ei ole todellakaan vaikuttanut vain syömisiin vaan kokonaisvaltaisesti koko elämään. On avannut niin monia asioita ja saanut näkemään, mitä minä haluan tulevaisuudessa tehdä. 

On avannut silmät myös sille, miten sitä on itseään ja kehoaan “ruokkinut” vääränlaisilla valinnoilla, siitä on rakkaus itseä kohtaan ollut todella kaukana. Nyt viimeinkin mennyt tajuntaan se, että mun keho on ainutlaatuinen ja arvokas, joka ansaitsee vain parasta! 

Ilman ihanaa Susannaa tämä ei olisi ikinä onnistunut. Se tuki, ymmärrys ja tsemppaus, mitä Susannalta ja näiltä huikeilta naisilta täällä ryhmässä saa, on jotain ihan uskomatonta ❤️ KIITOS ❤️❤️❤️❤️❤️❤️”

-Nina-

”Suosittelen lämpimästi, tehokasta ja lempeästi eteenpäin.. ❤️❤️❤️❤️. Ainut elämäntapamuutos joka on toiminut.. ❤️Ja olen kokeillut kuulkaa monta🙈”

-Kirsti-

”Suosittelen lämpimästi❤️ paras käymäni verkkokurssi jo nyt vaikkei ole lopussakaan vielä!”

-Marjo-

”Tää on parasta mitä oon koskaan kokeillut. Ja uskon, että ei enää tarvii muuta kokeillakaan. Susanna oot tähtivalmentaja 🌟🌟🌟🌟🌟”

Sanna- 

”Matkan alussa syntyi ihmetys: eikö muuta muutosta tulekaan 😳 luottamusta tarvitaan ja se palkitsee ❤️ Ja muutos alkaa, vaivihkaa, olossa ja siinä, mitä tekee mieli ❤️ Muutosta tulee lisää: mieli prosessoi ja kiittää, ymmärtää, lankeaa, hämmästyy ja kiittää 🙏Tämä valmennus tulee olemaan kultainen kehys elämässäni; RuokaVapaus 🌹 sen tunne ja tietoisuus sisälläni alkaa saavuttaa jo minut 💃🏼💥 oikeasti: Vapaus 💖 tehdä keholleni hyvää, rakastaa sitä ja antaa sille mahdollisuus ✨☀️💫 , tajuan, ei vain mahdollisuus vaan uusi terveyden optimaalinen tila 🌸 ja matka on vasta puolessa välissä. 🙏 Kiitos Susanna ja hienot reissukaverit 😄❤️”

-Minna-

”Kun mennään oikeasti ytimeen ja sinne juurille; tämä ON nimeomaan matka itseen 💚🙏🏻 Mä uskon muutoksiin, varsinkin niihin, jotka tehdään linjassa sydämen & sisimmän kanssa ❣️”

-Satu-

”Tämä kurssi on ollut parhaimpia päätöksiäni aikoihin 🙏 Pala kerrallaan pureudutaan kokonaisvaltaisesti hyvinvointiin. Rakennetaan koko suhtautuminen ruokaan uusiksi antamalla  kiinnostavaa ja monipuolista teoriatietoa, unohtamatta sitä tärkeää henkistä puolta. Tukea on saatavana Susannalta koko ajan, kuin myös huippuryhmän vertaistuki. Suurten muutosten kurssi, suosittelen ❤️”

-Saija-

”Tämä valmennus on kaikkea mitä olen toivonut ja niin paljon enemmän. Valmennus, jota olen odottanut, mutta en uskonut koskaan löytäväni. 

Tässä ei pudoteta painoa keinolla millä hyvänsä, vaan kaikki asiat ja muutokset tehdään rakkaudesta ja kunnioituksesta omaa itseä ja kehoa kohtaan. Asiat tehdään perustellusti ja järkevästi pikkuhiljaa edeten. Tässä paneudutaan juuri niihin ongelmiin ja kysymyksiin, joita itselläni on vuosikausia ollut, mm. tunnesyöminen, ruokariippuvuudet, suoliston ja hormonitoiminnan epätasapaino, itsensä hyväksyminen ja rakastaminen sekä optimaalinen ravinto. Eikä painonpudotus oikeastaan olekaan enää kovin korkealla tavoitteissani, tiedän, että se tulee seurauksena noiden edellä mainittujen asioiden korjaantuessa.

Valmennusta on nyt takana neljä viikkoa ja joka päivä koen niin syvää kiitollisuutta, että saan olla tässä matkassa mukana. Ennen kaikkea matkalla omaan itseeni. Susannan lempeys ja rakkaus yhdistettynä valtavaan tietämykseen ja tietoisuuteen on jotain niin suurta ja voimallista. Ensimmäistä kertaa elämässäni teen tämän kaiken kunnioituksesta ja rakkaudesta itseäni ja kehoani kohtaan. Kaikkien näiden vuosien ja dieettien jälkeen olen itselleni velkaa tällaisen valmennuksen ja minä todella olen ansainnut tämän. 

Tämä on kaikkia niitä naisia varten, jotka ovat valmiita lopettamaan laihduttamisen ja kulkemaan pysyvään elämänmuutokseen itsensä hyväksymisen ja rakkauden kautta.”

-Piia-

”Elämäntapavalmennus? Niinhän ne kaikki, eikö? Silti yksikään ei ole ollut. Mikään ruokavalio, valmennus tms ei ole tuntunut ihan oikealta, ihan mun jutulta. Eikä ole jäänyt. Mutta tämä…

Kun sukelletaankin johonkin aivan muuhun, kuin siihen että tuijotettaisi määriä, kaloreita tms. Kun lähdetään liikkeelle siitä, mistä aina pitäisi. Itsestä, omista tunteista, siitä, mikä sinä olet ja miksi. Kun hypätään syvään päähän ja pikkuhiljaa lähdetään kerimään auki syitä sille miksi syödään, kuten syödään ja miksi toimitaan, kuten toimitaan. Opetellaan vähitellen, lempeästi. Ei pakottamalla, eikä siksi koska täytyy vaan siksi koska niin on hyvä ja koska haluaa. Ja mikä tärkeintä, yhdessä. Koska kukaan ei ole täällä yksin. Samassa altaassa pärskitään kaikki. Ja E4B:ssä voima on syntynyt niistä ympärillä olevista ihmisistä ja siitä mahtavasta energiasta, mikä meissä on. Mun matka E4B:n kanssa on vasta alussa, mutta jo nyt tiedän että matka kannatti aloittaa ja erityisesti, että sitä kannattaa jatkaa. Koska mä haluan nähdä mihin se johtaa. Mitä kaikkea vielä on vastassa ja ennen kaikkea, mikä odottaa perillä.”

-Jenni-

”E4B valmennus on antanut niin paljon, vaikka olemme vasta alkumatkalla! Olen saanut paljon teoriatietoa, käytännön opastusta, harjoituksia ja selkeät ohjeet miten edetään lempeästi ja itseä rakastaen maaliin asti🥰💖🙏!Askel askeleelta, kehoa kuunnellen, pieniä muutoksia tehden ja keho voi jo nyt paljon paremmin: turvotus vatsan alueelta vähentynyt, mieliteot makeaan kadonneet ja tilalle tullut vihreän ja kaiken terveellisen himo, jopa selleri uppoaa raakana välipalaksi!Innolla odotan koko valmennusaikaa ja sen vaikutuksia, olen niin kiitollinen🙏!”

-Johanna- 

”Oon saanut kokea Ihan huikeita meditaatioita jotka tulevat sydänviisaudesta ja sielusta.Sanoisin myös että tämä valmennus on matka. Matka jota ei tarvitse kulkea yksin vaan Susanna n ja muiden kurssin naisten kanssa. En ole koskaan tuntenut näin suurta rakkautta itseeni ja kehooni ja valmennus on vasta puolivälissä❤️ Siksi voin sanoa olevani voittaja jo nyt. Keho on solakoitunut vaikka varsinainen rasvanpoltto on vasta tulossa mutta ihaninta tässäkin on se että ensimmäistä kertaa mulla ei oo laihtumiseen edes tällaisen valmennuksen aikana mitään pakkoa. Mun pää tavoitteeksi onkin noussut tasapainoinen elämä vaikka lähdin tähän painonpudotus mielessä❤️ Se tulee näköjään sitten bonuksena😉. -KatariIna

”Olen onnellinen kurssista.”

-Hilkka-

”E4B:n ja Susannan myötä olen oppinut lentämään! – ennen kaikkea VIHREIN siivin, joiden uskon kantavan pitkälle niin mielen kuin kehonkin hyvinvoinnin saralla! 🧚🏻🌱💖 Ruokavalio ja psyyke todellakin kulkevat käsi kädessä ❣️ 🙏🏻” 

Katariina-

”Pitkästä aikaa voin katsoa peiliin ja kokea, että mä riitän ja kelpaan ihan vaan koska mä oon mä ❤ Se on tän matkan ansiota ja hei ollaan vasta alussa 😍”

-Tiia- 

”Niin paljon enemmän kuin ”laihdutuskuuri”. Jos on valmis kohtaamaan itseään syvemmin (esim tunnesyömisen saralla), ja tulemaan hyväksymään ja rakastamaan itseään syvemmin tämän johdosta, suosittelen!🙌❤tukee hienosti myös muita toipumisprosesseja tai sellaisenaan todellinen uusi alku, tällä kertaa rakkaudesta❤”.

-Mari-

”On ilo katsoa peilistä itseään tuntematta häpeää, syyllisyyttä ja ilman minkäänlaista nolouden tunnetta. Minä olen minä. Se ei tarkoita ettenkö voisi muuttaa jotakin, se ei tarkoita sitä että jäisin paikoilleni. Olen pureutunut juurisyihin. Se tie johtaa eteenpäin. Tämä on ensimmäinen kokonaisvaltainen valmennus ikinä, rakkaus E4B❣️”

-Anita- 

HALUAN LUKEA TULOKSISTA LISÄÄ