Miksi Freetox Kauneuskuuri?

ILMAINEN KAUNEUSKUURI

32-vuotta tyhjensin ja rappeutin kehoani. Nyt puhdistan ja rakennan. Yksinkertaista.

Kun olin 32-vuotias elin ja toteutin täysin sitä uskomusta, että vanhenemiseen kuuluu kimmoisuutensa menettänyt iho, rypyt, turvotukset kasvoissa, tumma silmänaluset, jenkkakahvat, aikuiskaksarit, selluliitti sekä sitkeä, hetki hetkeltä lisääntyvä ylipaino. Luulin, että aikuisuuteen kuuluu aina vain lisääntyvä väsymys, masentuneisuus ja ilottomuus.

Samaan aikaan olin kroonisesti flunssa-ja poskiontelotulehduskierteessä ja selkä-, vatsa- ja nivelkipuinen. Minulla oli hyvin usein päänsärkyä, korkea verenpaine, ensimmäiset migreenit ilmaantuivat ja elämä oli todella haastavaa kivuliaan endometrioosin kanssa. 

Kaikki tämä kuuluu aikuisuuteen ja vanhenemiseen? Olin kuullut, että jos heräät nelikymppisenä eikä sinuun satu, olet kuollut.

Kuvittelin myös, että saadakseni kauniin vartalon, minun pitäisi näännyttää itseäni niukalla ravinnolla, kevyttuotteilla ja rankalla liikunnalla. Syödä vähän pahaa ja kuivaa ruokaa. Vetää määrättömät määrät maitorahkaa. Olin ainaisesti huolissani, että söin jotain lihottavaa. Inhosin itseäni ”saamattomuudestani”, kun en jaksanut harrastaa liikuntaa joka päivä. Olin väärässä. 

Kohti uutta elämää

Täytän tammikuussa 47 vuotta. Voin käsi sydämellä sanoa, että tänä päivänä olen terve, vapaa, kaunis ja onnellinen. Ensimmäinen puhdistuskuurini muutti kaiken. 

Olin siinä kohtaa jättänyt jo ruokavaliostani tyypillisimmät tulehdusta aiheuttavat tekijät, kuten teolliset maitotuotteet ja tehoviljat, keinorasvat ja valkoisen sokerin, mistä olikin hieman apua. Puhdistuskuuri toi kuitenkin paljon lisää: se laittoi elämäni töpselin takaisin seinään ja tuntui, että voin tehdä mitä tahansa. Kuuri muutti ulkonäköni, terveyteni ja energiatasoni ja toi ilon ja intohimon takaisin elämääni. Otin vastuun itsestäni ja omasta terveydestäni eikä se ollutkaan vaikeaa tai näännyttävää. 

Miksi keho rapistuu ja selluliitti kertyy?

Solujen terveys heijastuu kasvoista ja kehosta. Kauneudenhoito on terveydenhoitoa. Terveyden vaaliminen on pohjimmiltaan soluistamme huolehtimista oikealla ruokavaliolla ja solujen puhdistautumisella.

Kun hukun kiireeseen ja unohdan itseni, kuonaa ja kolotuksia alkaa kyllä kerääntymään tänäkin päivänä. Kun sotken arjen stressillä hormonitoimintani, syön helposti epäpuhdasta, ravinneköyhää, happamoittavaa ja huonosti sulavaa ruokaa. Tämän kaiken aiheuttama jätekuorma ja rasva varastoituu kehoon nesteiden kera samalla kun hiivan määrä elimistössäni lisääntyy. Tuloksena on turvotusta, ihon harmautta ja veltostumista, väsymystä ja kyllä: selluliittia. 

Freetox-Puhdistuskuurilla poistetaan kerääntynyttä kuonaa, vapautetaan rasvaa kudoksista ja annetaan lepoa ja rauhaa ruuansulatusjärjestelmälle ja sen elimille, jotta ne voisivat taas toimia tehokkaammin. Tankkaamme myös stressin runtelemaan kehoon sen kipeästi tarvitsemia ravinteita. 

Mikä parasta, saat Puhdistuskuurista eväitä pysyvään muutokseen ja se toimii halutessasi myös loistavana starttina pidempään Eating for Beauty -valmennukseen

Puhdistautuminen on aina myös henkinen matka. Erilaiset tunteet ja niiden purkautuminen ja niistä puhdistuminen kuuluu asiaan. Kuuri on sinun henkilökohtainen matkasi itseesi, yhdessä meidän muiden kanssa!

Hyppää mukaan elämäsi matkalle! Aloita nyt ja klikkaa itsesi mukaan ilmaiseen kuuriin tästä. Nyt on sinun vuorosi loistaa!

 

3 thoughts on “Miksi Freetox Kauneuskuuri?

  1. Riitta Arolainen says:

    Niin kaunis kiitos Susanna mitä olet elämääni tuonut 💖 Niin äärettömän paljon, matkani alkoi jo aiemmin, mutta lopullinen muutos lähti liikkeelle sinun kauttasi kohti jotain niin kaunista, mistä olen kiitollisuutta ja rakkautta koko ajan töydempi…Niin paljon voisin kirjoittaa…Rakaudella sydämestäni Riitta 🌸🧚‍♀️💫

  2. Pirjo Strömberg says:

    Mä oon jo ollut kauneuskuurilla noin 4 päivää…no otin rankimman kautta ja ja olin pelkästään melki nesteillä muutamat tomaatit meni ja kurkut ihan naposteluun…tietty All in onea smoothiessa…mehustusta,vettä,yrttiteetä lähinnä…no nyt tänään iltapäivällä söin ekan kypsennetyn ruoan elikä paistettua kesäkurpitsaa,tomaattia 2 kanamunaa ja lampaan-vuohenmaitoo fetaa oli ihan hiukka seassa…elikkä nyt lopettelen mutta kevyesti silti jatkan huomenna salille…voisin kyllä ottaa toisen kuurin vielä muitten kanssa sillon 5.1 saan hommattua lisää All in onea se on nyt loppumassa….ois kivaa tehdä se yhdessä muitten kanssa uusiksi??? PS.En tiedä mistä tästä löytyy hymiöt sydämmet ym…jotenka nyt jää kirjoitus ilman niitä!!!Rakkaudella Pirjo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *