MINÄ JA ELÄMÄNMUUTOSVALMENNUS

LÄHDE MUKAAN

Minä❤️❤️. Minä 48 vuoden ikäisenä. .

Kahdeksan raskauden jälkeen, joista viisi tämä keho jaksoi kantaa loppuun saakka. Viiden ihanan lapsen äiti saan olla. 

Synnytin tämän valmennuksen ensin itselleni. Tiesin, että jotain puuttuu. Se, että saisin kaiken tietämäni ja tietoisuuteni kirjoihin ja kansiin.

Minä tiedän ja tunnen naisen kehon, fysiikan, anatomian, tunteet, hormonit, kivut, surut, kauneuden, mahdollisuudet ja mielen ehdollistumat, koska minä olen elänyt ne kaikki.

Minä tiedän ja tunnen hormonien, tunteiden, pelkojen ja rakkauden tyrskyt, joita jokainen nainen kantaa. Riittämättömyyden tunteen, kehohäpeän, itsehäpeän.  Nainen elää ja toimii erilailla kuin mies.

Minä olen ollut monta kertaa elämäni aikana hoikka.

Olen monta kertaa elämäni aikana sahannut painoni kanssa edestakaisin. Olen tehnyt keholleni kauheita asioita saavuttaakseni jotain kehoni ja painoni kautta. Olen hakenut hyväksyntää, itseltäni, mutta myös ulkopuoleltani. Olen pyrkinyt onnellisuuteen ja saamaan rakkautta rääkkäämällä itseäni. Koskaan en ole tuntenut rakkautta omaa kehoni kohtaan.

Katsoin tänään omaa kehoani pitkään. En ole ollut aiemmin tälläisessä kunnossa muutoin kuin isolla kontrollilla ja ravinnealiravitsemuksella.

Nyt minun on hyvä olla. Minun kehoni on vahva, toimiva, kaunis ja rakastettu. Haluan tarjota sille parasta ja se tarjoaa sitä minulle takaisin.

Minulla on normaalit ferritiiniarvot ja normalisoitunut hormonitoiminta. Hiiva ei enää rasita kehoa riippuvuuksin, turvonneena vatsana ja väsymyksenä. Nyt kun hormonit ovat löytäneet balanssin, naiselliset muodot ja kurvit asettuvat paikoilleen.

Häpeä ja syyllisyys on poissa. Mikään ei koskaan ollut minun vikaani. Eikä ole sinunkaan. Koskaan ei olekaan ollut kyse tahdonvoimasta ja sen puuttumisesta, vaan erilaisista puutoksista ja epätasapainotiloista kehossa tai tunnepuolella.

Nautin ruuasta ja syömisestä. Ei ole mitään mitä minun pitää pelätä tai hävetä, syödä salaa. Minulla ei ole riippuvuuksia ruokaan. Jos sellaisia nouseekin, niin toivotan ne tervetulleiksi rakkaudella❤️. Osaan jo katsoa mistä ne syntyvät. Havainnon, hyväksynnän ja rakkauden kautta vapaus on mahdollista. Minä olen vihdoin kotona omassa itsessäni.

 

VALMENNUKSEEN