MINÄ JA ELÄMÄNMUUTOSVALMENNUS

Minä elokuussa 2020❤️❤️. Minä 46 vuoden ikäisenä. E4B:tä elämäntapana jo yli vuosi.

Kahdeksan raskauden jälkeen, joista viisi tämä keho jaksoi kantaa loppuun saakka. Viiden ihanan lapsen äiti saan olla. 

Synnytin tämän valmennuksen ensin itselleni. Tiesin, että jotain puuttuu. Se, että saisin kaiken tietämäni ja tietoisuuteni kirjoihin ja kansiin.

Minä tiedän ja tunnen naisen kehon, fysiikan, anatomian, tunteet, hormonit, kivut, surut, kauneuden, mahdollisuudet ja mielen ehdollistumat, koska minä olen elänyt ne kaikki.

Minä tiedän ja tunnen hormonien, tunteiden, pelkojen ja rakkauden tyrskyt, joita jokainen nainen kantaa. Riittämättömyyden tunteen, kehohäpeän, itsehäpeän.  Nainen elää ja toimii erilailla kuin mies.

Minä olen ollut monta kertaa elämäni aikana hoikka.

Olen monta kertaa elämäni aikana sahannut painoni kanssa edestakaisin. Olen tehnyt keholleni kauheita asioita saavuttaakseni jotain kehoni ja painoni kautta. Olen hakenut hyväksyntää, itseltäni, mutta myös ulkopuoleltani. Olen pyrkinyt onnellisuuteen ja saamaan rakkautta rääkkäämällä itseäni. Koskaan en ole tuntenut rakkautta omaa kehoni kohtaan.

Katsoin tänään omaa kehoani pitkään. En ole ollut aiemmin tälläisessä kunnossa muutoin kuin isolla kontrollilla ja ravinnealiravitsemuksella. Vajaa keho on silloin pyytänyt ja huutanut ravinteita ja ruokaa. Olo on ollut heikko. Mieli on mennyt edestakaisin itseinhon ja kontrollin välillä. Mieli on myös koittanut pitää kasassa kaikkea erilaisilla säännöillä ja ehdollistumilla.

Nyt minun on hyvä olla. Minun kehoni on vahva, toimiva, kaunis ja rakastettu. Haluan tarjota sille parasta ja se tarjoaa sitä minulle takaisin.

Minulla on normaalit ferritiiniarvot ja normalisoitunut hormonitoiminta. Hiiva ei enää rasita kehoa riippuvuuksin, turvonneena vatsana ja väsymyksenä. Nyt kun hormonit ovat löytäneet balanssin, naiselliset muodot ja kurvit asettuvat paikoilleen.

Nyt kun mieltä on armollistettu ja alitajuisia malleja on havainnoitu, häpeä ja syyllisyys on poissa. Mikään ei koskaan ollut minun vikaani. Eikä ole sinunkaan. Koskaan ei olekaan ollut kyse tahdonvoimasta ja sen puuttumisesta, vaan erilaisista puutoksista ja epätasapainotiloista kehossa tai tunnepuolella.

Nautin ruuasta ja syömisestä ja odotan aina ilolla, että pääsen taas ravitsemaan kehoani. Nautin ajatuksesta että maailma on vapaa ruuan suhteen. Ei ole mitään mitä minun pitää pelätä tai hävetä, syödä salaa. Minulla ei ole riippuvuuksia ruokaan. Jos sellaisia nouseekin, niin toivotan ne tervetulleiksi rakkaudella❤️. Osaan jo katsoa mistä ne syntyvät. Havainnon, hyväksynnän ja rakkauden kautta vapaus on mahdollista.

Minä olen vihdoin kotona omassa itsessäni.

Meillä ei ole yhtäkään syytä hävetä itsemme. Ei ensimmäistäkään. Häpeä saa meidät peittämään kehomme ja myös luomaan epätervettä mallia elää. Me haukumme ja häpeämme itseämme. Keho kuulee jokaisen ajatuksemme ja reagoi niihin. Se lähtee elämään niiden mukaan, piilossa ja häpeällisenä. Ei enää naiset, ei enää!

Feminiini, nainen, on jatkuvasti muutoksessa oleva ja säännöillä kahlitsematon. Meidän kehoillamme on eri tarpeet hetkestä toiseen. Yksikään päivä ei ole samanlainen. Yksikään hetki ei ole samanlainen. Naisen kehossa on muotoja, kauneutta, lihasta ja rasvaa. Siellä on sydäntä ja viisautta. Yhtä oikeaa tapaa olla ja syödä ei ole. On olemassa kokonaisuus, joka tulee ottaa sellaisenaan huomioon.

Minä olen tehnyt sinulle valmennuksen, jolla johdatan sinut kohti optimaalisinta olomuotoasi, kohti kauneutta, terveyttä ja vahvuutta. Kohti itsehyväksyntää ja rakkautta, kohti omaa ihannepainoasi, yhtä energisenä ”kuin silloin ennen”.

Eating for Beauty valmennus on yhteinen matka, joka kestää 12 viikkoa. Se etenee ohjattuna viikko viikolta ja kaikkien osallistujien on tarkoitus edetä samaa tahtia. Tällä tavoin saat ohjauksesta ja ryhmän tuesta kaiken mahdollisen irti. E4B on siis häpeämätön, rakkauden ja sisarellisen tuen täyteinen ryhmämatka, ei mikään yksin reppu selässä tehtävä omatoimimatka.

”Tämä on kaikkia niitä naisia varten, jotka ovat valmiita lopettamaan laihduttamisen ja kulkemaan pysyvään elämänmuutokseen itsensä hyväksymisen ja rakkauden kautta.”
-Piia E4B tammikuu 2020 ryhmäläinen

Matkatavarasi on jo pakattu. Laukusta löytyy:

  • 12 viikon ajaksi pääsy valmennusalustalle, jota voit käyttää puhelimella ja läppärillä
  • Viikottaiset videoluennot ravinnosta sekä tekstimuodossa viikon tehtävät
  • Syventävää tietoa ravinnosta ladattavina pdf:tiedostoina
  • Kuunneltavia ohjattuja meditaatioita
  • Ohjatut hengitysharjoitukset audio- ja videomuodossa
  • Informaatiota parhaista lisäravinteista
  • Tukea ja inspiraatiota valmennettavien omassa Facebook -ryhmässä

Lue lisää ja lähde mukaan: https://freetox.fi/tuote/eating-for-beauty-elamanmuutosvalmennus/