Minun tarinaani valmennusten takaa

Olet äiti eikä keho ole palautunut ihan omaksesi synnytyksen jälkeen?
Olet nainen ja tunnet epävarmuutta kehostasi?

Oletko pohtinut:  “Miltä seksi kanssani tuntuu synnytysten jälkeen?” “Olenko tarpeeksi muuttuneen vatsani, vaginani ja arpieni kanssa?”

Minä pohdin. Olin ajatellut niin aina, jo ennen lapsia. Mikään ei tuonut suurempaa iloa kuin lapseni. Epävarmuus kehoani kohtaan oli kuitenkin jokapäiväistä.

Välillä oma keho inhotti. Seksin ilo ja nautinto oli hukassa. Miltä minä näytän, miltä minä tunnun, tunnenko itse vähemmän?

Kolmen lapsen (ja kolmen kohtukuoleman) jälkeen lähdin etsimään jotain. Kolmas sisääni kuolleen lapsen käynnistetty synnytys vei minut omien rajoitusteni yli. Ihan varmaksi en tiennyt mitä minä etsin, mutta en voinut enää jäädä siihen alaspäin suuntautuvaan pyörteeseen jossa olin.

Olin kipeä ja epätoivoinen, täynnä epäonnistumista ja häpeää.

Joogan maailma kutsui. Kävin joogakurssit ja mietin milloin se iskisi. Se jokin rauha ja onni, jonka muut olivat joogan kautta löytäneet.

MInä se vain murehdin hengitysten oikea-aikaisuutta ja sitä että en osaa. Ajattelin että onni tulee kun opin paremmaksi ja täydellisemmäksi. Ei tullut. Suorittamalla onnea etsivä nainen on tuomittu epäonnistumaan

Minun oikea polkuni avautui vasta, kun löysin klassisen, alkuperäisen pilatesmetodin. Oppini tuli Pilates-sukupuun ytimestä.

Tunsin ensimmäistä kertaa itseni syvän kutsun. Tämä nerokas tekniikka oli jotain, joka resonoi niin, että tunnistin sen omakseni omakseni.

Aito klassinen pilates – siinä läikkyi syvä viisaus, syvä yhteys kehoon ja samalla jotain, jota en osannut sanoittaa. Tänä päivänä tiedän jo Josef Pilateksen opinnot hermostosta ja sen yhdistämisestä lajiin, jonla alkuperäinen nimi on ollut Contrology, ei Pilates.

Oli selvää, että lähtisin opiskelemaan opettajaksi. Se oli silloisessa elämässäni helpommin sanottu kuin tehty. Koulutus oli englantilainen, vaativa ja raskas. Silti rakastin. Mitä enemmän opin anatomiasta ja fysiologiasta, sitä enemmän ymmärsin, miksi Josef Pilates oli rakentanut metodinsa niin nerokkaasti.

Minun polkuni avautui. Pääsin lähelle ydintäni, hermostoani ja kehoni alkoi transformoitumaan. Se alkoi palautumaan ja tervehtymään. .

Minulla oli ensimmäistä kertaa aikuisuudessani terve selkä ja kaunis tulehdukseton keho. Voimani palasivat ja koin energiatasoja, joita en muistanut sitten lapsuuden. En tiennyt että aikuisena voi elää niin.

Olin löytänyt yhteyden ytimeen fyysisellä tasolla. Yhteyden lihaksiini ja ymmärsin mikä uskomaton työyhteys niillä on kalvolinjojen kautta toisiinsa. Miten lihastuki ja ryhti rakentuvat.

Terve keho antoi minulle myös kaksi tytärtä. Toivuin raskauksista ”iltatähtien” kohdalla niin paljon paremmin kuin kaksikymppisenä.

Josef Pilates toi minulle ymmärryksen vuosisadan takaa.
Minä itse ja satojen asiakkaiden kokemukset ja palautteet alkoivat viedä asioita eteenpäin. Itse koen huikean tärkeäksi myös kohtaamani hoitovirheen, joka esti minulta liikkumisen ja lopetti työn pilateksen parissa.
Minun oli silloin pakko pärjätä hengityksen ja tietoisen kehotyön avulla. Minun oma metodini syntyi.

Olen sen kautta yhteydessä kehooni. Tiedän kehoni voiman ja kyvyn parntumiseen.

Lantionpohjani on kiinteä, voimakas ja terve. Endometrioosi ei oireile vaikka kasvustoa tulee aina olemaan minussa.

Minun vatsani on kaunis. Orgasmiherkkyys ja yhteys seksuaalisuuteeni on tervettä ja toimivaa. Selkäni ei ole ollut kipeä yli vuosikymmeneen.

Uskon oman kehoni kuuluvan minulle, ei kenellekään muulle. Kehoni arvo on mittaamaton ja se on rakas.

Hermosto on sinun alitajuntasi. Kaikki mitä psyykkeessäsi tapahtuu, on tallessa kehossasi – hermostossasi.

THE ULTIMATE FEMININE BUNDLE ON MYYNNISSÄ VIELÄ TÄNÄÄN JA HUOMENNA! 

ultimate-feminine-bundle-glow-and-grow

Pikatie naiselliseen kukoistukseesi

Massiiviseen 95 % alennushintaan, säästät 472 € – MAKSAT NYT VAIN 27 EUROA TÄSTÄ KOKONAISUUDESTA! 

Annan sinulle 8 valmennusta alle 1 valmennuksen hinnalla

Se tarkoittaa, että saat 7 valmennusta täysin maksutta!

Mutta, kun tarjousaika on ohi niin hinta nousee takaisin sen normaalihintaan 499 €. 

LUE LISÄÄ, JA LÄHDE KUKOISTAMAAN KANSSANI: https://glowandgrow.fi/bundle/