Minun tarinaani valmennusten takaa

Olet äiti eikä keho ole palautunut ihan omaksesi synnytyksen jälkeen?
Olet nainen ja tunnet epävarmuutta kehostasi?

Osa minun omaa tarinaani valmennusten takaa
Minä olen viiden lapsen äiti. Oikeastaan raskauksia ja synnytyksiä on takana kahdeksan. Kolme pientä synnytin ennenaikaisesti kuolleina. Ne olivat vuosia, jolloin endometrioosikasvustoa oli poistettu, mutta keho ei ollut miltään osin kykenevä kantamaan lasta loppuun asti.

Keho oli kipeä ja epätoivoinen, samoin mieli.

Oletko sinä joutunut pohtimaan: ”Miltä seksi kanssani tuntuu synnytysten jälkeen?” ”Olenko tarpeeksi muuttuneen vatsani, vaginani ja arpieni kanssa?”

Minä pohdin. Olin ajatellut niin aina, jo ennen lapsia. Mikään ei tuonut suurempaa iloa kuin lapseni. Mutta epävarmuus kehoani kohtaan oli jokapäiväistä.

Välillä oma keho inhotti. Seksin ilo ja nautinto oli hukassa. Miltä minä näytän, miltä minä tunnun, tunnenko itse vähemmän?

Kolmen lapsen (ja kolme menetetyn lapsen) jälkeen lähdin etsimään jotain. Kolmas sisääni kuolleen lapsen käynnistetty synnytys vei minut omien rajoitusteni yli. Ihan varmaksi en tiennyt mitä minä etsin, mutta en voinut enää jäädä siihen alaspäin suuntautuvaan pyörteeseen jossa olin.

Olin kipeä ja epätoivoinen, täynnä epäonnistumista ja häpeää.

Joogan maailma kutsui. Kävin joogakurssit ja mietin milloin se iskisi. Se jokin rauha ja onni, jonka muut olivat joogan kautta löytäneet.

MInä se vain murehdin hengitysten oikea-aikaisuutta ja sitä että en osaa. Ajattelin että onni tulee kun opin paremmaksi ja täydellisemmäksi.

Ei tullut. Suorittamalla onnea etsivä nainen on tuomittu epäonnistumaan. Täydellisyys kun ei tule koskaan.

Etsivä löytää. Tampereelle avattiin Pilates studio, jonka oppi tuli Pilates-sukupuun ytimestä.

Tunsin ensimmäistä kertaa syvää kutsua johonkin. Jotain, joka resonoi niin, että tunnistin omakseni.

Pilates ei ollutkaan sitä ”täti-jumppaa”, jollaiseksi olin sen yhden ihmisen Suomeen tuodusta omasta tavaramerkistä johtuen mieltänyt. Siinä läikkyi syvä viisaus, syvä yhteys kehoon ja samalla jotain, jota en osannut sanoittaa. Oli selvää, että lähtisin opiskelemaan opettajaksi. Se oli silloisessa elämässäni helpommin sanottu kuin tehty.

Koulutus oli englantilainen, vaativa ja raskas. Silti rakastin. Mitä enemmän opin anatomiasta ja fysiologiasta, sitä enemmän ymmärsin, miksi Josef Pilates oli rakentanut metodin niin nerokkaasti.

Minulle avautui ensimmäistä kertaa puhdas ravinto ja sen voima. Minulle avautui myös energiakeskusten olemassaolo ja niiden merkitys terveydelle.

Kaiken kaikkiaan minun polkuni avautui. Pääsin lähelle ydintäni ja kehoni alkoi transformoitumaan. Se alkoi palautumaan ja tervehtymään. .

Minulla oli ensimmäistä kertaa aikuisuudessani terve selkä ja kaunis tulehdukseton keho. Voimani palasivat ja koin energiatasoja, joita en muistanut sitten lapsuuden. En tiennyt että aikuisena voi elää niin.

Olin löytänyt yhteyden ytimeen fyysisellä tasolla. Yhteyden lihaksiini ja ymmärsin mikä uskomaton työyhteys niillä on kalvolinjojen kautta toisiinsa. Miten lihastuki ja ryhti rakentuvat.

Terve keho antoi minulle myös kaksi tytärtä. Toivuin raskauksista ”iltatähtien” kohdalla niin paljon paremmin kuin kaksikymppisenä!

Josef Pilates toi minulle ymmärryksen vuosisadan takaa.
Minä itse ja satojen asiakkaiden kokemukset ja palautteet alkoivat viedä asioita eteenpäin. Itse koen huikean tärkeäksi myös kohtaamani hoitovirheen, joka esti minulta liikkumisen ja lopetti työn pilateksen parissa.
Minun oli silloin pakko pärjätä hengityksen ja tietoisen kehotyön avulla. Minun oma metodini syntyi.

Olen sen kautta yhteydessä kehooni ja tiedän sen voiman ja kyvyt terveyteen ja palautumiseen. Lantionpohjani on voimakas ja terve. Endometrioosi ei oireile.

Minun vatsani on kaunis. Orgasmiherkkyys ja yhteys seksuaalisuuteeni on tervettä ja toimivaa. Selkäni ei ole ollut kipeä yli vuosikymmeneen.

Mitä kuuluu kelpaamattomuuden tunteelle ja suorittamiselle?
Olen uusi nainen. Silti ne kulkevat mukani aina. Ero vanhaan on se että tiedostan, hyväksyn ja havitsen ne. Ne eivät enää määritä minua, enkä elä niiden mukaan. Uskon oman kehoni kuuluvan minulle, ei kenellekään muulle. Kehoni arvo on mittaamaton ja se on rakas.

Siksi en tee yhtään valmennusta enkä ota yhtään valmennettavaa ilman että tarjoaisin samalla työkaluja itsensä hyväksyntään ja rakkauteen!

Ymmärrän, nyt ettei ole yhtä ilman toista. Kaikki mitä kehossasi on tapahtuu, tapahtuu myös psyykkeessäsi. Kaikki mitä psyykkeessäsi tapahtuu, on myös kehossasi.

Siksi ”Hengittämällä Unelmiesi Vatsa” valmennuksessa lähestytään kehoa myös avaten ja rentouttaen kuunteluiden avulla.

Pääset lukemaan kurssista lisää tästä: https://freetox.fi/tuote/hengita-unelmiesi-vatsa/

Siksi elämänmuutosvalmennuksessa ”Eating for Beauty” on välttämätöntä lähteä ymmärtämään, miksi sinä et ole voinut aiemmin onnistua. Et yksin, et tiedostamatta. Mikään ei ole koskaan ollut sinun syytäsi tai huonouttasi.

Pääset lukemaan kurssista lisää tästä: https://freetox.fi/tuote/eating-for-beauty-elamanmuutosvalmennus/

Olen uskaltanut puristaa näihin valmennuksiin itseni ja vähän sen ylikin. Se on vaatinut rohkeutta, koska ole ajatellut olevani ”liian omituinen”.
Tulossa on näiden kurssien jälkeen aivan käsittämättömän huikeita kehotyökaluja. Mutta ensin on luotava pohja!

Nyt tiedän, että minulla on sinulle paljon annettavaa. Tiedän, että meillä on yhteinen polku kuljettavana.

Isolla rakkaudella,

ALE
ALE