MIRJAN PERHEEN KOKEMUS BALANSTRI ÖLJYSTÄ

”Olen ollut kauan utelias sen suhteen, millaisia vaikutuksia hyvillä öljyillä on erityislasten ja -aikuisten hyvinvointiin niin fyysisesti kuin psykkisestikin. Sainkin Susannalta isoveljelleni testiin Balanstri omega3+ öljyn.

Vähän taustoja: Isoveljeni Petri on sisarusnelikkomme ensimmäinen, pian 47-vuotias. 70-luvulla saamansa diagnoosin mukaan hänellä on MBD, minimal brain dysfunction eli lievä aivotoiminnan häiriö, josta johtuen hän on mieleltään 7-9-vuotiaan tasolla.

Petrin iän karttuessa olemme perheessä huomanneet kiukuttelupäivien, tiuskimisen ja väsymyksen lisääntymistä. Iho Petrillä on jo kauan ollut kuiva ja helposti halkeilevat. Asia, johon itse kiinnitin syksyllä paljon huomiota, oli ihon harmaus. Jonkin sortin hermostolliset vanhenemisen merkit ovat esiintyneet mm. käsien tärisemisenä.

Nyt piparmintun makuista Balanstri öljyn käyttöä on jo toista pullollista takana ja positiivisia vaikutuksia on selkeästi esillä! Hyväntuulisuus on lisääntynyt huomattavasti, kiukuttelupäiviä ja vastaanhangoittelua on paljon harvemmin.

Äitimme kertoi juuri, että on ihanaa nähdä Petri kikattelemassa itsekseen, jota hän ei ole koskaan aikaisemmin tehnyt. Itse olen havainnut ihon kuulauden ja terveen punakkuuden.Ja mikä ihon kannalta parasta, enää ei ole ollut kuivia käsiä ja tulehtuneita haavoja niissä.

Ps. Pikaisen puhelun soitin juuri äidilleni: “Entä se käsien tärinä?”, johon äiti tuumasi, että ei ole kyllä sitä edes huomannut enää!
Joten,  vitsi mikä löytö tämä Balanstri meidän Petrille 😍😍😍” -Mirja

BALANSTRI: https://freetox.fi/brand/balanstri/

Meidän perheessä tämä tuote oli aikoinaan aikamoinen GAME CHANGER, kun tyttären atooppisen iho oireilu saatiin rauhoittumaan tällä tuotteella ja suihkusuodattimella.

itse käytän BALANSTRITA ihoni, hiusteni, aivojeni, suolistoni ja jokaisen soluani ympärillä olevan solukalvon vuoksi. Maku mielyttävä ja raikas. Ei kalanmakuisia röyhtäisyjä.

ON UPEAA TEHDÄ TYÖTÄ , JOKA MERKITSEE NÄIN PALJON💖!