ONKO EATING FOR BEAUTY KETOVALMENNUS?

EI OLE. Se on matka omaan, puhtaaseen kehoon ja sen erilaisiin ominaisuuksiin.

LOPETA LAIHDUTTAMINEN, LÖYDÄ RUOKAVAPAUS JA SAMALLA IHANNEPAINOSI! Videosarjaan tästä: https://freetox.fi/lisatietoa-eating-for-beuaty-valmennuksesta/

”En ollut myöskään osannut kunnioittaa kehoni luonnollista rytmiä ja sen täydellisiä ominaisuuksia, jotka vain odottivat pääsevänsä tekemään tehtäviään❤️. Oikeassa järjestyksessä!

Hauskaa on, että kehoni viihtyy ja siirtyy ketoosiin Eating for Beauty elämäntavalla luonnollisesti, silloin kun on sen aika.”

Muokkaan tekstiäni tänään 24.1.2021. Tämä teksti koskee kaikkia ääriruokavaliota.

Miksi me olemme saaneet ihmiset pelkäämään erilaisia ruokia?

Minä kutsun nykymeininkiä jopa syömishäiriöiseksi. Minä olen ollut syömishäiriöinen.

Hyvin monet minulle tänäpäivänä osoitetut kysymykset koskevat jopa kasvisten ”vaarallisuutta”. Se, että ihmisiä ohjataan pelon kautta on oikeasti väärin. Syklit erilaisille ruokavaliolle nousevat ja laskevat. Olen tätä seurannut nyt 15 vuotta.

Olen itse hallinnut elämääni jo yli vuosikymmen sitten syömällä vain proteiinia ja rasvaa ja erittäin vähän vihreitä kasviksia. Se johti sydänlihaksen vaurioihin ja vakaviin ravinnevajeisiin. Se johti myös siihen, että kesti hyvin kauan, että aineenvaihduntani pystyi jälleen toimimaan normaalisti. Ottamaan vastaan ravinteita ja ruokaa ja polttamaan normaalisti rasvaa.

Miksi olin tällä ruokavaliolla liian pitkään? No siksi että, jos aloin syömään laajemmin, paino ampaisi epänormaaliin nousuun välittömästi. Näin käy aina, kunnes ei ole enää mahdollista rajoittaa enempää: https://valmennus.freetox.fi/oletko-kuullu-kyllaisyyshormoni-leptiinista

Olen pelännyt ja karttanut milloin mitäkin, lihaa, rasvaa, kaloreita, hedelmiä, kasviksia, leipää, kirjaimeillisesti milloin mitäkin.

Yhdistävä tekijä on ollut KONTROLLOINTI. Se ulottui myös arvooni ihmisenä. Kuvitelkaa. Se mitä söin pystyi kohottamaan tai aiheuttamaan häpeää ja vihaa itseäni kohtaan. Tällä kaikella minä rappeutin kehoani ja jouduin rakentamaan hormontoimintani ja rasvanpolttokykyni kokonaan uudelleen.

Tätä minä näen nyt ympärilläni. Paljon. Kerronpa siis tarinan:

Aloitin uudelleen ketoiluin vuosien jälkeen 2019 tammikuussa. Alkuun paino putosi hienosti ja keho selvästi toipui erilaisista hormonaalisista epätasapainotiloista. Tunsin selvästi sokerikoukun hellittävän ja voin mainiosti. Kunnes.

Se mitä keho on luotu hyödyntämään väliaikaisesti ei ole tarkoitettu pysyväksi. Ketoosi on kehon luonnollinen ominaisuus, jota se käyttää tarpeen mukaan ja ollessaan siihen valmis, syklisesti. Naiset rakkaat, varsinkin meille luonnollinen syklisyys on äärimmäisen tärkeää. Runsaus ravinteissa, entsyymeissä ja energiassa.

Keväällä aloin selvästi aistimaan olossani muutosta. Jos poikkesin tiukasta ketoruokavaliosta, sokerimopo saattoi lähteä käsistä aika sukkelaan (puutostilat entsyymeisssä ja ravinteissa.)

Olo alkoi muuttumaan huonoimmaksi, koska tuttu syyllistämisen ja syyllisyyden tunne palasivat. Tunsin olevani parempi ihminen kun sain pidettyä itseni ketogeenisellä pätkäpaastolla. Hälyytys numero yksi👆. Minkään ruuan tai ruokavalion ei tulisi määritellä meitä.

Huomasin myös, että minulle alkoi tulemaan epäterveitä ajatuksia ruuasta. Hedelmät ja marjat alkoivat näyttäytymään minulle kiitotienä sokeriin. Hälyytys numero kaksi👆.

Aloin miettimään omiani ruokariippuvuuksiani. Kun keho oli ketoosissa, sokereja ei todella tehnyt mieli. Rasvaa sitten sitäkin enemmän. Ja paljon ihan liian paljon muita minun keholleni liian happamoittavia ruoka-aineita. Kun söin niin, että irrottauduin ketoosista, sokeri alkoi tuntumaan vastustamattomalta. Enemmän vastustamattomalta kuin aikoihin. Hälyytys numero kolme👆, ravinnealiravitsemus.

Paino ei myöskään enää tippunut, vaikka minulla oli mielestäni vielä muutama viimeinen kilo tiputetavana. Itseasiassa painoa tuntui kertyvän pätkäpaastosta ja ketoilusta huolimatta. Hälyytys numero neljä👆.

Siitä se sitten lähti❤️.

Tiesin, mitä minun olisi tehtävä. Ei todellakaan lähdettävä seuravalle askeleelle syömään jälleen pelkkää lihaa ja rasvaa laihtuakseni vaan laittaa kirjoihin ja kansiin kaikki 15-vuoden aikana oppimani, kokemani ja opiskelemani tieto ravinnosta ja ihmisestä.

Näin selvästi, kuinka olin eri ruokavalioiden kautta kontrolloinut syömistäni ja kehittänyt uusia sääntöjä sen ympärille. Koskaan en ollut lähtenyt purkamaan, miksi minä syön sitä mitä syön. Miksi minulla on ollut tiettyjä todella vahvoja mielitekoja ja käytösmalleja liittyen syömiseen?

Olin kiertänyt ympyrää omien aiheitteni ympärillä. Vaikka olin opiskellut ja tiesin ravinnosta kaiken tiedettävän, en silti ollut voinut malleilleni mitään. En ollut koskaan pysähtynyt ja kohdannut, en ollut ymmärtänyt omia juurisyitäni. Syitä MIKSI minulla oli riippuvuuksia ja syömiseen liittyviä malleja. En ollut edes täyttänyt kaikkia kehoni fyysisen tason tarpeita, vaikka minä oikeasti tiedän ne!

En ollut myöskään osannut kunnioittaa kehoni luonnollista rytmiä ja sen täydellisiä ominaisuuksia, jotka vain odottivat pääsevänsä tekemään tehtäviään❤️. Oikeassa järjestyksessä! Hauskaa on, että kehoni viihtyy ja siirtyy ketoosiin Eating for Beauty elämäntavalla luonnollisesti, silloin kun on sen aika.

Siitä se sitten syntyi, valmennus minulle itselleni, Eating for Beauty, E4B❤️. 

Kyse ei ole siitä, että nyt pystyn ensimmäistä kertaa ikinä säätelemään painoani terveesti ja itsestään. Kyse ei ole siitä, kuinka terve olen ja kuinka iho ja hiukset hehkuvat! Kyse ei ole siitä kuin hyvä mieli minulla on, vaikka kaikki nämä ovat jo juhlimisen aiheita!

Kyse on eniten siitä, että ensimmäistä kertaa minulla itselläni on vapaus valita!  Oikea vapaus, ei tahdonvoimaan perustuvia SÄÄNTÖJÄ!! 

Tiedon lisäksi tietoisuus. Olen oppinut ITSESTÄNI ja saanut sitä kautta sen mitä olen tarvinnut❤️.

Uusi valmennuskierros alkaa jälleen 21.1.2021. Mukaan pääset 1.2.2021 asti.

Se on upea valmennus, vaikka itse sanonkin: 

Se on tarkoitettu ihan kaikille naisille, tämän hetkisestä ruokavaliosta tai elämäntavasta riippumatta😘.

LUE NAISTEN OMIA KOKEMUKSIA VALMENNUKSESTA: https://freetox.fi/eating-for-beauty-paras-elamanmuutosvalmennus-naisille/

EATING FOR BEAUTY – NAISTEN KOKEMUKSIA VALMENNUKSESTA, UUSI VALMENNUSRYHMÄ ALOITTAA TAMMIKUUSSA 2021.

VALMENNUKSEEN : https://freetox.fi/tuote/eating-for-beauty-elamanmuutosvalmennus/