ONKO EATING FOR BEAUTY KETOVALMENNUS?

EATING FOR BEAUTY ON ELÄMÄNMUUTOSVALMENNUS!

Aloitin vuoden 2019 ketogeenisellä ruokavaliolla. Alkuun paino putosi hienosti ja keho selvästi toipui erilaisista hormonaalisista epätasapainotiloista. Tunsin selvästi sokerikoukun hellittävän ja voin mainiosti. Kunnes.

Luonto on tarkoittanut ketoosin keholleni yhdeksi luonnolliseksi ja tärkeäksi tilaksi muiden joukossa, ei pysyväksi tilaksi. Keväällä aloin selvästi aistimaan olossani muutosta. Jos poikkesin tiukasta ketoruokavaliosta, sokerimopo saattoi lähteä käsistä aika sukkelaan. Olo alkoi muuttumaan huonoimmaksi, koska tuttu syyllistämisen ja syyllisyyden tunne palasivat. Tunsin olevani parempi ihminen kun sain pidettyä itseni ketogeenisellä pätkäpaastolla. Hälyytys numero yksi👆.

Minkään ruuan tai ruokavalion ei tulisi määritellä meitä. Huomasin myös, että minulle alkoi tulemaan epäterveitä ajatuksia ruuasta. Hedelmät ja marjat alkoivat näyttäytymään minulle kiitotienä sokeriin. Hälyytys numero kaksi👆.

Aloin miettimään omiani ruokariippuvuuksiani. Kun keho oli ketoosissa, sokereja ei todella tehnyt mieli. Rasvaa sitten sitäkin enemmän. Ja paljon ihan liian paljon muita minun keholleni liian happamoittavia ruoka-aineita. Kun söin niin, että irrottauduin ketoosista, sokeri alkoi tuntumaan vastustamattomalta. Enemmän vastustamattomalta kuin aikoihin. Hälyytys numero kolme👆, ravinnealiravitsemus.

Paino ei myöskään enää tippunut, vaikka minulla oli mielestäni vielä muutama viimeinen kilo tiputetavana. Itseasiassa painoa tuntui kertyvän pätkäpaastosta ja ketoilusta huolimatta. Hälyytys numero neljä👆.

Siitä se sitten lähti❤️. Tiesin, mitä minun olisi tehtävä. Ei todellakaan lähdettävä syömään pelkkää lihaa ja rasvaa laihtuakseni (apua 🙈) vaan laittaa kirjoihin ja kansiin kaikki 15-vuoden aikana oppimani, kokemani ja opiskelemani tieto ravinnosta ja ihmisestä.

Näin selvästi, kuinka olin eri ruokavalioiden kautta kontrolloinut syömistäni ja kehittänyt uusia sääntöjä sen ympärille. Koskaan en ollut lähtenyt purkamaan, miksi minä syön sitä mitä syön. Miksi minulla on ollut tiettyjä todella vahvoja mielitekoja ja käytösmalleja liittyen syömiseen?

Olin kiertänyt ympyrää omien aiheitteni ympärillä. Vaikka olin opiskellut ja tiesin ravinnosta kaiken tiedettävän, en silti ollut voinut malleilleni mitään. En ollut koskaan pysähtynyt ja kohdannut, en ollut ymmärtänyt omia juurisyitäni. Syitä MIKSI minulla oli riippuvuuksia ja syömiseen liittyviä malleja. En ollut edes täyttänyt kaikkia kehoni fyysisen tason tarpeita, vaikka minä oikeasti tiedän ne!

En ollut myöskään osannut kunnioittaa kehoni luonnollista rytmiä ja sen täydellisiä ominaisuuksia, jotka vain odottivat pääsevänsä tekemään tehtäviään❤️. Oikeassa järjestyksessä!

Siitä se sitten syntyi, ruokavaliovalmennus minulle itselleni, Eating for Beauty, E4B❤️. 

Kyse ei ole siitä, että nyt pystyn ensimmäistä kertaa ikinä säätelemään painoani terveesti ja itsestään. Kyse ei ole siitä, kuinka terve olen ja kuinka iho ja hiukset hehkuvat! Kyse ei ole siitä kuin hyvä mieli minulla on, vaikka kaikki nämä ovat jo juhlimisen aiheita!

Kyse on eniten siitä, että ensimmäistä kertaa minulla itselläni on vapaus valita!  Oikea vapaus, ei tahdonvoimaan perustuvia SÄÄNTÖJÄ!! Tiedon lisäksi tietoisuus. Olen oppinut ITSESTÄNI ja saanut sitä kautta sen mitä olen tarvinnut❤️.

Uusi valmennuskierros alkaa jälleen 23.3.2020. Se on aika upea valmennus, vaikka itse sanonkin.

Se on tarkoitettu ihan kaikille naisille, tämän hetkisestä ruokavaliosta tai elämäntavasta riippumatta😘.

Tammikuussa alkaneen ryhmän väliaikakommentteja:

https://freetox.fi/mika-on-eating-for-beauty-ryhmalaisen-kokemuksia/

Lue lisää ja lähde mukaan: https://freetox.fi/tuote/eating-for-beauty-elamanmuutosvalmennus/