PARHAAT MEHUSTUSRESEPTINI ūüĆĪ

Voit mehustaa mieleisiäsi mehuja ja tehdä oman näköisiäsi versioita. Annan tähän kaksi minun suosikkiani. Suosittelen vahvasti vihreäkuorisia omenoita niiden vähäisen fruktoosin vuoksi.

Elämäneliksiiri:

  • lehti tai kaksi lehtikaalia (huom t√§h√§n k√§y mik√§ tahansa mielell√§√§n luomulaatuinen salaatti, mit√§ tummempi sen parempi! Ikin√§ ei koskaan j√§√§vuorisalaattia. Fytoravinteet ovat v√§ri√§, makua, tuoksua ja aromeja)
  • Vihre√§kuorinen luomuomena kuorineen
  • luomusitruuna, p√§√§t√§ itse laitatko kuorineen
  • punajuuri, kuorittuna
  • selleri√§ varrellinen/tai kurkku puolikkaana–kokonaisena kuorineen
  • 1-2 cm pituinen pala tuoretta inkiv√§√§ri√§ kuorittuna
  • ripaus suolaa
  • Valinnainen! Pieni loraus kapryylihappoa/mct√∂ljy√§

Talvella, kun tuoretuotteiden laatu on heikompi mukaan voit hyvin laittaa hiukan spiruliinaajauhetta. Lisämakeutta halutessasi stevialla

Green Lemonade:

Ohjeet kahteen desilitraan:

  • kaksi varsisellerin vartta (luomu jos mahdollista)
  • yksi pienehk√∂ luomusitruuna (kuorineen)
  • yksi tumma luomusalaattikasvi, esim tammenlehv√§
  • vihre√§kuorinen omena (matala hedelm√§sokeria osuus) kuorineen, luomua
  • hyv√§laatuista √∂ljy√§ ja laadukasta merisuolaa –¬†takaat fytoravinteiden biosaatavuuden eli imeytymisen lis√§√§m√§ll√§ n√§it√§ v√§h√§n mehun sekaan