Miksi sinä tarvitset proteiinia

Miksi sinä tarvitset proteiinia – ja mitkä ovat kesän herkullisimmat naisille suunnitellut proteiinilisät?

Kysymys, johon minä ja meidän Inner Angel -tiimi saa vastata kaikista useimmin on tämä: miksi minä tarvitsen proteiineja?

Proteiinit ovat meille niin tärkeitä, että haluan ehdottomasti, että sinä varmasti ymmärrät niiden merkityksen sinun kehosi hyvinvoinnille, kauneudelle ja terveydelle. Siksi haluan tässä kirjoituksessa kertoa sinulle niistä, ja kertoa helpon ja herkullisen tavan, jolla saat riittävästi proteiinia joka päivä. Luethan tämän ajatuksella, tämä on tärkeää asiaa!

Mikä proteiini on?

Proteiini, eli valkuaisaine on yksi kolmesta tärkeästä makroravinteesta, joita ovat lisäksi hiilihydraatti ja rasva. Kun valitset ravintoosi korkealaatuisia tuoreita aineksia, saat lisäksi vitamiineja, hivenaineita ja kuitua.

Proteiinit rakentuvat 20 erilaisesta aminohaposta, jotka voidaan jakaa välttämättömiin ja ei-välttämättömiin. Välttämättömiä aminohappoja voimme saada vain ravinnosta, ei-välttämättömiä sen sijaan elimistö pystyy rakentamaan meille itse. Kaikki proteiinit eivät sisällä kaikkia 20 aminohappoa, joten proteiineja on hyvä syödä monipuolisista lähteistä tai käyttää laadukkaita proteiinilisiä.

Makroravinteet sisältävät eri määrän energiaa, ja niiden on tärkeää olla oikeassa suhteessa toisiinsa. Meillä naisilla optimaalinen suhde vaihtelee kuukautuskierron mukaan syklisesti.

Mikä on proteiinin tehtävä?

Jokaisella makrolla on oma tärkeä tehtävänsä kehon rakennusaineena.Hiilihydraattia tarvitaan lihaksille ja aivoille, rasvaa aivoille ja soluille.

Proteiinin tehtävänä on edistää:
  • lihasmassan kasvua
  • lihamassan säilymistä
  • luuston pysymistä normaalina
Sen tehtävänä on myös:
  • Kuljettaa ravintoaineita, happea ja muita kaasuja sekä rasvoja veressä
  • Toimia rakennusaineina hormonille
  • Toimia rakennusaineina entsyymeille
  • Muodostaa uusia kudoksia
  • Vahvistaa ihoa, kynsiä, jänteitä ja sidekudosta
  • Toimia vasta-aineina immuunipuolustuksessa
  • Sitoa happea lihaskudoksessa


PROTEIINI ON EHDOTTOMAN TÄRKEÄ RAKENNUSAINE SINUN KEHOLLESI. SE VAIKUTTAA SIIHEN, MILTÄ KEHOSI NÄYTTÄÄ, SIIHEN, MILTÄ SE TUNTUU JA SIIHE, MITEN SE TOIMII.

Mistä saan proteiinia ruokavaliooni?

Proteiinia saat parhaiten lihasta, kalasta, maitotuotteista ja kananmunista. Myös monet kasvikunnan tuotteet, esim. pavut, pähkinät ja siemenet, sisältävät proteiinia.

Paras uutinen on se, että tuikitärkeiän, korkealaatuisen ja kaunistavan proteiinin saaminen voi olla helppoa ja herkullista.

Kuten nyt näet, proteiinit ovat meille naisille ja meidän hyvinvoinnille aivan valtavan tärkeitä. Valitettavan useat naiset eivät kuitenkaan saa tarpeeksi proteiinia eikä tarpeeksi laadukkaasta lähteestä. Siksi haluan jakaa tietoa proteiinin merkityksestä. Ja sen vuoksi olen kehittänyt kolme ainutlaatuista proteiinilisää, joiden avulla huolehdit helposti riittävästä proteiininsaannistasi samalla herkutellen.

 

Saanko esitellä: INNER ANGEL PROTEIINILISÄT NAISILLE!

Älä kärsi kuivuudesta! Elektrolyyttijauheilla syntyy huipun herkullisen makuiset tehonesteyttäjät ja kauneus mocktailit!

Inner Angel by Freetox syntyi halusta luoda parhaimpia tuotteita juuri sinulle nainen! Jotta sinä voit olla oman elämäsi Natural Beauty Queen!

Inner Angelin kasviproteiinijuomat ovat täynnä tasapainoa ja mystistä feminiinin voimaa. Olen panostanut myös tämän huikean kauneusproteiinin makuun, uskomattomista ainesosista tinkimättä!

Terveellisen ei pidä maistua pahalta – meidän hormonitoimintamme ja aineenvaihduntamme toimii parhaiten, kun elämä on NAUTINTOA!  

Olen kehittänyt proteiineistamme sinulle hyvää tekeviä herkkuja, juuri silloin kun sitä eniten kaipaat. Loistavia välipaloja, jotka voivat silloin tällöin korvata myös aterian.

Proteiineja on kolme erilaista:

Her Hotness💕 Rakkaudella sinulle valmistettu – maailman paras proteiinijuomajauhe rasvanpottoon!

Her Hotness syntyi rakkaudesta suklaaseen, terveyteen, kiinteään kehoon ja herkutteluun. Se toimii loistavasti rasvanpolton tukena.Herkullisen chiaptoteiinin loistava aminohappokoostumus auttaa kiinteytymisessä! Se on myös vatsasi paras ystävä.

Olen hakenut ainesosat, joilla sinä tunnet olosi kylläiseksi, kauniiksi ja energiseksi.

Nauti sellaisenaan veteen sheikattuna tai tee Her Hotnessista itsellesi ihana herkkujuoma!

Beautiful Forever kauneusproteiini – Sheikkaa itsesi elämäsi kuntoon! Beautiful Forever on PAINONHALLINTAA, KIINTEYTTÄ JA NESTEENPOISTOA! MARKKINOIDEN PARHAIMMAN MAKUINEN PROTEIINILISÄ. VATSA TOIMI KUIN RASVATTU!

Koe chiaproteiinin, rypäleensiemenuutteen, maquimarjan, puolukan ja tehoaineiden taika! Chiaproteiini on hyvin ravinnetiheä, imeytyvä ja vatsalle erityisen lempeä kasviproteiini. Huomaat eron!

Loistava aminohappokoostumus auttaa kehon kiinteytymisessä, näläntunteen hallinnassa ja tehoaineet tarjoilevat ihoruokaa sekä tukevat nesteen poistumista kehosta. Tässä juomajauheessa on kaikki mitä tarvitset! Loistava välipala tai painonpudotuksen kumppani.

Olen panostanut myös tämän huikean kauneusproteiinijuoman makuun, uskomattomista ainesosista tinkimättä! Beautiful Forever on niin hyvää, että haluat sitä lisää ja samalla teet itsellesi hyvää!

Moon Balance on suunniteltu sinulle nainen tasapainoisen hormonitoimintaan, hehkuvaan kauneuteen, seksuaalisuuteen ja hyvinvointiin. Se on loistava välipala tai painonpudotuksen kumppani!

Koe chiaproteiinin, baobabin ja shatavarin taika! Chiaproteiini on hyvin ravinnetiheä, imeytyvä ja vatsalle erityisen lempeä kasviproteiini. VATSA TOIMII!

Shatavarin vahvistava vaikutus kohdistuu erityisesti naisten seksuaalienergiaan sekä kohtuun että munasarjoihin. Shatavaria käytetään tukemaan naisten ja tyttöjen hormonitoimintaa esipuberteetista menopaussiin asti. Shatavaria käytetään lisäämään miehillä vitaliteettia. Sitä on perinteisesti käytetty tukemaan mm mieshormonien ja sperman tuotantoa.

Haluan auttaa kaikkia naisia pääsemään yhteyteen oman naiseutensa kanssa.  Sinun hormonisi ovat suurin voimavarasi, et ole vain tiennyt sitä vielä. Tämä juoma on täynnä tasapainoa ja mystistä feminiinin voimaa. Kaiken lisäksi se on hyvää tekevä herkku juuri silloin kun sitä eniten kaipaat.

Haluan vielä vastata yhteen kysymykseen, jonka monet ovat minulta kysyneet: mikä näistä on oikea juuri minulle?

Vastaukseni on, että kaikki niistä, sillä niillä on kaikilla oma paikkansa hyvinvoinnillesi. Näiden proteiinien avulla sinä huolehdit monipuolisesti kauneudestasi, rasvanpottokyvystäsi, proteiininsaannistasi ja hormonitoiminnastasi. 

Her Hotness tukee sinua rasvanpoltossa ja on suunnteltu erityisesti Burn Babe Burn -valmennuksen tueksi. Voit kuitenkin vallan hyvin käyttää sitä myös ilman valmennusta.Beautiful Forever auttaa erityisesti kehon kiiteytymisessä ja näläntunteen hallinnassa, ja se sopii sinulle, jolla on ongelmia insuliinin, leptiinin tai testosteronin kanssa.Moon Balance auttaa hormonitoiminnan tasapainottamisessa, ja se sopii sinulle, jolla on ongelmia kortisolin, estrogeenin, progesterolin ja testosteronin kanssa.

Kun ostat ne kaikki, saat vaihtelua paitsi makumaailmaan, pystyt myös aina valitsemaan sinulle tähän hetkeen sopivimman proteiinin ja näin tukea hyvinvointiasi parhaalla mahdollisella tavalla syklisesti.

Mitä meidän naiset sanovat meidän ainutlaatuisista Inner Angel -prodeista?

“Nyt pitää antaa positiivista palautetta. Epäilyksen kanssa tilasin kummatkin pussit; vaaleanpunaisen ja vihreän. Muistan edelleen sleeping beauty-jauheen karmeat kokemukset. No tänä aamuna heti kokeiluun, yellow mellow blenderiin ja supervegen tilalle vaaleanpunaisesta pussista (se osui käteen). Kun avasin pussin, tuoksu oli miellyttävä ja rohkeasti sitt laitoin sitä smoothieen. Voisin tälleen savolaisittain ilmaista että kieli meni smoothien mukana pyllyyn Tarkoittaa sitä että smoothiesta tuli vielä parempaa!! Saatan ehkä uskaltaa kokeilla pelkään veteen sekoitettuna. Nyt Susanna olette osuneet mun makuhermoon sopivalla tavalla.”
“Siis pyhä jysäys miten hyvää tää jauhe on!! Reissun päältä päästy kotiin ja eka nouppis kupissa. Tää on taivaallista ennen oli vähän mitä sattui tulemaan eikä yleensä mitenkään kauheen hyvänmakuisia ollu mun smoothiet”

“Ihan mahtavia noi Inner angel -proteiinijauheet Makumaailmaltaan tykkään enemmän Beautiful foreverista, mutta kumpaakin olen nautiskellut päivittäin ja näin 37 viikolla raskaana olevana vatsa toimii kuin unelma! Tämä ei ole todellakaan ollut mikään itsestäänselvyys Kiitos tästä!”

Haluan päättää tämän tietopaketin vielä upeisiin uutisiin: kaikki Inner Angel -proteiinit ovat nyt tarjouksessa, joten nyt on paras mahdollinen hetki hankkia ne itsellesi ja alkaa fiilistelemään ihanilla kesäsmoothieilla!

Rakkaudella,
Susanna ja Inner Angels -tiimi

PS. Jaathan kuvan sinun suosikkismoothiestasi Freetox- tai VALOVOIMAN AKATEMIA –FB-ryhmässä!