Sinä olet Beautiful Forever!

Hei sinä ihana ikuinen kaunotar!

Viime viikolla jaoin täällä blogissa todella tärkeää asiaa sisältävän viestin kirjoituksen, jossa kerroin proteiinien tärkeydestä sinun terveydellesi, hyvinvoinnillesi ja hormoonitoiminnallesi. (Jos et lukenut viestiä, niin voit lukea sen klikkaamalla tästä.)

Viestin lähettämisen jälkeen sain paljon tämän kaltaisia viestejä:

“Ihanaa Susanna, kiitos kun jaoit tämän tiedon! Nyt ymmärrän proteiinien tärkeyden itselleni ja haluan ehdottomasti varmistaa riittävän laadukkaan proteiininsaannin jatkossa. Mutta en ole ennen käyttänyt proteiinijauheita, miten niitä käytetään?”

Kiitos tästä loistavasta kysymyksestä! Jaan sinulle enemmän kuin mielelläni inspiraatiota siihen, miten voit käyttää proteiinijauheita ja saada niistä jokapäiväisen tavan terveyttäsi edistämään.

Helpoin tapa käyttää proteiinijauheita on ihan vaan laittaa sheikkeriin jauhetta ja vettä ja mahdollisesti muutama jääpala, ravistaa kunnolla ja nauttia juoma sellaisenaan. Inner Angel -proteiinijauheiden maku on suunniteltu tarkoituksella niin herkulliseksi, että voit tosiaan nauttia niistä näin yksinkertaisella tavalla. Tämä on pelastus kiireessä ja hankalassa paikassa, kun sinulla ei ole sen kummempia tarvikkeita ja kokkausvälineitä lähettyvilläsi.

Inner Angel Shaker 600 ml MUSTA Upeat Inner Angel sheikkerit ovat vihdoin täällä! Valitse vain värisi (tai ota vaikka kaikki!) ja ihana sheikkeri smoothiellesi herättää taatusti huomiota!

Sen lisäksi voit käyttää smoothiejauheita myös täydellisenä osana smoothietasi. Suosittelen, että heti aamupalaksi nautit Inner Angel -smoothien, ja näin annat itsellesi parhaan mahdollisen alun päivälle. Esim. näin:

Good Morning Smoothie

2-3 dl kylmää vettä
1 mitallinen Inner Angel Beautiful Forever -proteiinijauhetta
1 sellerin varsi
1 dl pakastettua mangoa
1 kourallinen vihreää, esim. pinaattia tai vihreää salaattia
1 rkl kiertosi mukaisia siemeniä

Blendaa aineet sekaisin ja saat tästä ravinteikkaan ja herkullisen alun päivällesi!

Smoothiella voit korvata myös yhden aterian päivässä, ja se sopii loistavasti välipalaksi. Inner Angel Beautiful Forever -jauhe tuo smoothieesi hyvän maun, arvokkaita ravinteita ja täydellisen ravintokoostumuksen. Tässä lisää herkullisia ja helppoja ideoita:

Berry Love

2 dl vettä
1/2 mitallista Inner Angel Beautiful Forever -proteiinijauhetta
1 dl punaisia marjoja, esim. puolukkaa, punaviinimarjoja tai mansikkaa

Blendaa aineet sekaisin ja nauti terveellisenä välipalana.

Femininity Booster

2-3 dl vettä
1 rkl kierron mukaisia siemeniä
Kourallinen cashewpähkinöitä
50 g mangoa
50 g mansikkaa
1 sellerinvarsi
2 tl raakakaakaojauhetta
1 mitallinen Inner Angel Beautiful Forever -proteiinijauhetta

Blendaa ainekset sekaisin ja nauti joko aamupalana tai korvaa sillä lounas.

Mittakuppi tulee pakkauksen mukana, ja sillä tulee aina helposti oikea määrä jauhetta.

Beautiful Forever kauneusproteiini – Sheikkaa itsesi elämäsi kuntoon! Beautiful Forever on PAINONHALLINTAA, KIINTEYTTÄ JA NESTEENPOISTOA! MARKKINOIDEN PARHAIMMAN MAKUINEN PROTEIINILISÄ. VATSA TOIMI KUIN RASVATTU!

Koe chiaproteiinin, rypäleensiemenuutteen, maquimarjan, puolukan ja tehoaineiden taika! Chiaproteiini on hyvin ravinnetiheä, imeytyvä ja vatsalle erityisen lempeä kasviproteiini. Huomaat eron!

Loistava aminohappokoostumus auttaa kehon kiinteytymisessä, näläntunteen hallinnassa ja tehoaineet tarjoilevat ihoruokaa sekä tukevat nesteen poistumista kehosta. Tässä juomajauheessa on kaikki mitä tarvitset! Loistava välipala tai painonpudotuksen kumppani.

Olen panostanut myös tämän huikean kauneusproteiinijuoman makuun, uskomattomista ainesosista tinkimättä! Beautiful Forever on niin hyvää, että haluat sitä lisää ja samalla teet itsellesi hyvää!

Mitä meidän naiset sanovat meidän ainutlaatuisista Inner Angel -prodeista?

“Nyt pitää antaa positiivista palautetta. Epäilyksen kanssa tilasin kummatkin pussit; vaaleanpunaisen ja vihreän. Muistan edelleen sleeping beauty-jauheen karmeat kokemukset. No tänä aamuna heti kokeiluun, yellow mellow blenderiin ja supervegen tilalle vaaleanpunaisesta pussista (se osui käteen). Kun avasin pussin, tuoksu oli miellyttävä ja rohkeasti sitt laitoin sitä smoothieen. Voisin tälleen savolaisittain ilmaista että kieli meni smoothien mukana pyllyyn Tarkoittaa sitä että smoothiesta tuli vielä parempaa!! Saatan ehkä uskaltaa kokeilla pelkään veteen sekoitettuna. Nyt Susanna olette osuneet mun makuhermoon sopivalla tavalla.”

“Siis pyhä jysäys miten hyvää tää jauhe on!! Reissun päältä päästy kotiin ja eka nouppis kupissa. Tää on taivaallista ennen oli vähän mitä sattui tulemaan eikä yleensä mitenkään kauheen hyvänmakuisia ollu mun smoothiet”

“Ihan mahtavia noi Inner Angel -proteiinijauheet Makumaailmaltaan tykkään enemmän Beautiful foreverista, mutta kumpaakin olen nautiskellut päivittäin ja näin 37 viikolla raskaana olevana vatsa toimii kuin unelma! Tämä ei ole todellakaan ollut mikään itsestäänselvyys Kiitos tästä!”

Suosittelen sinulle, että säästät tämän kirjoituksen ja tallennat sen selaimeesi kirjanmerkkeihin omaan kansioonsa, josta sinun on helppo se löytää vastaisuuden varalle. Näin sinun on helppoa kaivaa esiin inspiraatiota juuri silloin, kun kaipaat sitä nopeasti. Lupaan, että minulta tulee myös jatkossa tärkeitä kirjoituksia, jotka haluat säästää sinne samaan kansioon, jotta voit aina helposti palata niiden sisältöön.

Ja muistathan, kesän kunniaksi: Inner Angel -proteiinit ovat nyt tarjouksessa, joten nyt on paras mahdollinen hetki hankkia ne itsellesi ja alkaa fiilistelemään ihanilla kesäsmoothieilla!

Rakkaudella,
Susanna ja Inner Angels -tiimi

PS. Jaathan kuvan sinun suosikkismoothiestasi Freetox- tai VALOVOIMAN AKATEMIA –FB-ryhmässä!

PPS. Tuossa alla 👇🏻 on linkki, jossa lukee “lisää kirjanmerkkeihin”, siinä heti avainsanojen jälkeen. Klikkaa siitä, ja tämä sivu jää sinne sinulle talteen vastaisuuden varalle. Niin voit koska tahansa palata takaisin reseptien pariin.