Tunnesyöminen, alitajuntasi paino -verkkokurssi

Tunnesyöminen – Alitajuntasi Paino

Tunnesyöminen on monelle painonhallinnan kompastuskivi. Hyvällä tuulella terveellinen syöminen on helppoa, mutta vaikeiden ja kivuliaiden tunteiden kohtaaminen saa tunnesyöjän turvautumaan epäterveellisiin herkkuihin, usein niihin kiellettyihin.

Siinä vaiheessa, kun syöminen alkaa herättää kielteisiä tuntemuksia, sen syömisestä tai syömättä jättämisestä tulee huono tai ahdistunut olo. Sekä henkisesti että fyysisesti, tunne ja syöminen muuttuvat tuhoisaksi yhdistelmäksi. Pakenemme ikävää tunnetta turruttamalla, koska syöminen on nopein keino vaihtaa tunnetilaa.

Tapa tukahduttaa tunteita ja lohduttautua syömällä on opittu selviytymiskeino, josta poisoppiminen on mahdollista. Se vaatii kuitenkin kärsivällisyyttä, harjoittelua ja myötätuntoa itseään kohtaan. Ennenkaikkea omiin tunteisiin ja tarpeisiin tutustumista. Huono elämä ei muutu paremmaksi, vaikka söisi tai olisi syömättä mitä. Siksi on ehdottoman tärkeää tutkia ja hoitaa tunnepuolen ongelmia täysin irrallaan ruoasta.

Kurssilla opit ymmärtämään tunnesyömisen syitä ja saat yksinkertaisia työkaluja haitallisesta toimintamallista vapautumiseen. Oivallat toimintaan johtavat taustat teoriassa ja saat hyvin käytännönläheisiä harjoituksia omaan arkeen sopiviksi työkaluiksi.

Jotta saisit syömisesi hallintaasi, ahminnan taustalla olevat tunnevyyhdit täytyy purkaa. Päästäksesi eroon tunnesyömisestä tarvitset ruuan tilalle rakentavampia keinoja hallita tunteitasi.

On tärkeää oppia tunnistamaan ja tiedostamaan tunteesi, sekä ilmaisemaan ja säätelemään niitä. Kaikki lähtee ajatusmaailman muutoksesta. Kun oikeasti alamme kunnioittamaan kehoamme ja kokemaan sen hyväksi ja riittäväksi, alamme automaattisesti tekemään sellaisia valintoja, jotka tiedämme olevan kehollemme hyväksi. Silloin emme halua enää kohdella huonosti meidän tärkeintä kulkupeliämme.

 

KURSSILLA OPIT:

-Tuntemaan ja hyväksymään itsesi paremmin

-Vapautumaan haitallisesta käyttäytymisestä, mikä hallitsee elämääsi

-Suhtautumaan itseesi myötätuntoisemmin ja ymmärrät mitä on terve itsensä rakastaminen

-Olemaan läsnä itsellesi ja läheisillesi

-Terveen tavan kommunikoida tunteesi ja tarpeesi

-Ymmärtämään miten mieli toimii ja miksi se rakentaa toimintamallimme ja selviytymiskeinomme

-Kohtaamaan vaikeita tunteita

-Vapaudut elämään rentoa ja omannäköistä elämää

-Ymmärrät alitajunnan toimintaa ja opit hyödyntämään sitä

-Koet kehosi enemmän kanssamatkustajana ja mahdollistuttajana kuin vihollisena

”Haasteita oli enimmäkseen omien ajatusmallien kanssa. Tuntui hankalalta olla stressaamatta. Valmennuksen seurauksena olen enemmän sinut elämässä tapahtuvien, niin hyvien kuin huonojenkin hetkien kanssa ja näen maailmaa enemmän mahdollisuuksien kuin rajoitteiden kautta. Kiitollisuus juuri tästä hetkestä, armollisuus itseä kohtaan ja myös vastoinkäymisten kohtaaminen ovat teemoja, joihin hän sain valtavasti uutta. Jenniltä opin valtavasti omasta mielestä, ajatusmalleista sekä oman mielen voimasta. Tällä hetkellä koen, että olen saavuttanut vahvemman urheilemisen ilon koskaan.” -Urheilija Tuomo Himanka

Kurssin valmentajina toimivat Mentalisti ja Mielenvalmentaja Jenni Sofia sekä Susanna Tanni. Susanna on koulutukseltaan Holistinen Terveysvalmentaja ja Pilatesopettaja.

Jenni Sofia on Mentalisti ja Mielen valmentaja. Mentalistina Jenni luo viihdyttäviä illuusioita ja havahduttaa, kuinka mieltä voi johdatella ja harhauttaa. Valmentajana Jenni taas antaa työkalut siihen, kuinka mieli toimii ja miten sitä voi hyödyntää. Jenni auttaa yksilöitä ja yrityksiä erilaisissa haasteissa löytämään henkistä suorituskykyä, voimavaroja ja täyttä potentiaalia. Eli kuinka johtaa itseään ja mieltään kohti omannäköistä elämää ja menestystä. Mielen toiminnan ymmärtäminen on menestymisen perusta! 

Jenni Sofia oivalsi aikoinaan, että luomme itse maailmamme ajatuksillamme ja uskomuksillamme ja meissä on jo kaikki tarvitsemamme voimavarat. Hän on kokeillut kaikki työkalut omassa elämässään, minkä seurauksena nousi halu auttaa myös muita löytämään oma potentiaalinsa. Jenni haluaa tukea muita omasta persoonastaan käsin hyödyntämällä kokonaisvaltaisesti kaikkea matkalla oppimaansa, sillä asiakasta ei voi viedä syvemmälle kuin missä itse on käynyt. 

Jenni Sofia tulee tarjoamaan jatkossa erilaisia kursseja mielen toiminnansa ja itsensä johtamisesta!

 

Tervetuloa mukaan vapauttavalle matkalle omaan kehoon ja tunteisiin. Millaista tuntuisi olla hyvinvoiva ja vapautunut elämään rennosti omannäköistä elämää?

Hinta 49 euroa.

Kurssi aukenee Tammikuun 2019 aikana.