Showing all 11 results

Kärsitkö sinä uupumuksesta, huonoista öistä, painon kerääntymisestä, pinnan katkemisesta, epätoivon ja riittämättömyyden tunteesta?

Huono uni voi johtua eri syistä ja oireilla eri tavoin. Stressi, huolet, kehon ylivirittyneisyys, huonot elämäntavat, liikkumattomuus tai liian raskas liikunta voivat aiheuttaa huonoa unta. Nukahtaminen voi olla vaikeaa tai heräilet öisin, saatat myös nukkua koko yön, mutta aamulla heräät väsyneenä kuin et olisi nukkunutkaan. Tuttua?

Kun huono unenlaatu ei johdu mistään sairaudesta, ovat hyvät elämäntavat unen laadun parantamisen ensisijaisena apuna. Eating 4 Beauty-valmennuksemme voi tuoda sinulle apua myös hyvän unen löytämiseen. Myös hengitysharjoitukset voivat auttaa joitakin univaikeuksista kärsiviä saamaan nopeammin unen päästä kiinni. Jos huonon unen syypää on uupuminen, niin suosittelen lämpimästi sinua tutustumaan Uupuneen elvytykseen (ilmainen). Lisäksi tietenkin luonnollisilla ravintolisillä voidaan tukea ja helpottaa normaalia unta. Etkö kuitenkaan osaa valita mikä lisäravinne voisi olla sinulle hyödyksi?

Lue lisää alta kuinka eri lisäravinteet voivat parantaa unen laatua.

Lue lisää
ALE
ALE
ALE
ALE
ALE
ALE
ALE
ALE
ALE