Showing all 6 results

Kipeä turpoava vatsa?
Näyttääkö vatsa ruokailun jälkeen tai illalla siltä kuin olisi syönyt ruuan sijasta potkupallon?

Kun minulla on tukalaa oloa syömisen jälkeen ja ruuansulatusongelmia ensimmäiset ajatukseni ovat ruuansulatusentsyymeissä.

Great Earthin Ergozyme on monipuolinen sekoitus ruoansulatusentsyymejä, suolahappoa, maitohappobakteereja ja ruuansulatusta tulevia yrttejä! Wow, kaikki tämä yhdessä valmisteessa!

Etenkin ylävatsalla oireileva entsyymipuutos on valitettavan yleinen vaiva, joka oireilee ymmärrettävästi hyvin kokonaisvaltaisesti. Selkeimmät entsyymipuutoksen oireet ovat erilaisia iho- ja ruuansulatusongelmia kuten ihon kunnon yleistä huononemista ja ihottumia, vatsavaivoja, aineenvaihdunnan ”jumittamista”, painon heilahteluja ja jopa hiustenlähtöä.

Jos vatsan alueen oireilun lisäksi närästää on syytä kokeilla vatsalaastariksikin kutsuttua Thera Nordic Rezcue™ Juomajauhetta.

Vatsan sekä suoliston hyvinvointi näkyy suoraan parempana jaksamisena, virkeytenä ja koko kehon elpymisenä, sillä hyvin voiva vatsa edesauttaa myös vitamiinien ja tärkeiden ravintoaineiden imeytymistä. Unohtamattakaan kevyttä oloa ja mieltä, kun vatsavaivat jäävät historiaan! Lue lisää

ALE
ALE
ALE
ALE