Näytetään 1–36 / 38 tuloksesta

Curly, Curly, Curly Girl!!!

Tämän hetken kuumin hiustenhoitotrendi on Curly Girl metodi, jossa tavoitellaan täydellisesti korostuneita kiharoita.

Freetox-kaupan Curly Girl-tuotteissa panostamme myös siihen, että tuotteet ovat lisäksi luonnonkosmetiikkaa, tuotettu eettisesti, vegaaneja eikä niitä ole testattu eläinkokein!

Menetelmä sopii taipuisille ja luonnonkiharille hiuksille. Trendi rantautui Amerikasta Suomeen keväällä eikä innostus ota laantuakseen. Suomen Facebook-ryhmässäkin on jo huimat 80 551 jäsentä!

Mistä on kyse?
Metodissa pyritään välttämään kaikkea hiuksia kuivattavaa ja suosimaan kaikkea mikä edistää ja lisää hiusten kosteutta. Hoitometodissa pestään ja hoidetaan hiuksia alkoholittomilla (pl. alkoholit, jotka eivät kuivata), silikonittomilla ja sulfaatittomilla aineilla. Hiusten harjaamista, kampaamista sekä kuivaamista karkeilla froteepyykeillä vältetään, samoin kuin lämpökäsittelyä hiustenkuivaajalla, suoristusraudoilla tai muilla kuumilla muotoiluraudoilla.

Curly Girl metodin vaiheet:

Final Wash
Curly Girl metodi alkaa hiusten perusteellisella puhdistamisella silikoneista ja muotoilutuotteiden jäämistä. Pesu
tehdään silikonittomalla shampoolla, joka sisältää peseviä sulfaatteja. Pesun jälkeen hiuksiin laitetaan kosteuttava
hiusnaamio. Final Wash tehdään vain kerran tai mahdollisesti myös silloin, jos hiuksiin on käytetty muita kuin metodiin
soveltuvia aineita. Freetox-kaupan kaikki Final Wash tuotteet täältä!

Co-Wash
Co-wash = Condition Wash eli hoitoainepesu tehdään jatkossa aina, kun hiukset täytyy pestä. Hiukset ja päänahka pestään huolellisesti hoitoaineella hieronnan kera. Myös sulfaatiton shampoopesu on sallittu mutta moni vannoo pelkän hoitoaineen nimeen. Osa on kokenut sopivaksi pestä hiukset vuorotellen hoitoaineella ja shampoolla. Freetox-kaupan kaikki Co-Wash tuotteet täältä!

Condition
Hoitoainepesun jälkeen seuraa Condition -vaihe, jossa levitetään hoitoaine hiuksiin ja annetaan vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Tuotteena voi käyttää samaa hoitoainetta kuin co-washissa, kosteuttavampaa hoitoainetta tai hiusnaamiota. Hoitoaineen vaikuttaessa hiukset voi haroa sormin tai harvapiikkisellä kammalla. Freetox-kaupan kaikki Condition tuotteet täältä!

Leave-in conditioner
Leave-in conditioner vaiheessa märkiin hiuksiin puristellaan hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Freetox-kaupan kaikki Leave-in conditioner tuotteet täältä!

Styling eli muotoilu
Styling vaiheessa hiuksiin suositellaan puristelemaan runsaasti geeliä, joka pitää pörröisyyden kurissa. Geelin sijaan voit kokeilla myös Curly Girl keskusteluryhmissä suositeltua Uniquen kiharien hiusten muotoiluvoidetta. Freetox-kaupan kaikki Styling tuotteet täältä!

Plopping eli hiusten kuivaus
Pyyhekuivaamisen sijaan Curly Girl metodissa hiukset kuivataan hellävaraisemmalla tavalla, ploppaamalla. Kankaaksi soveltuu iso T-paita, jonka saa helposti kietaistua päähän turbaaniksi. Voit ”plopata” vaikka 5 minuuttia, 15 minuuttia taikauemminkin, kokeilemalla löytyy itselle sopivin aika. Ploppauksen jälkeen ota paita pois hiuksista ja anna hiusten ilmakuivua tai nopeuta prosessia diffuuserilla. Voit myös nostaa hainhammasklipsuilla hiukset nyttyröille kuivumaan.

SOTC eli Scrunch Out The Crunch
Mikäli hiuksiin on käytetty geeliä, niin sen koppuraisuus puristellaan tässä vaiheessa pois harjaamatta kiharaa auki.
Voit myös laittaa kämmenille tipan hyvää hiusöljyä ja haroa hellävaraisesti hiuksiin tuomaan kiiltoa. Freetox-kaupan kaikki SOTC tuotteet täältä!

Curly Girl-metodiin sopivat Cultivator’s hiustenvärjäystuotteet!

Kaikki Curly Girl-metodiin sopivat tuotteet!

ALE
ALE
ALE
ALE
ALE
ALE
ALE
ALE
ALE
ALE
ALE
ALE
ALE
ALE
ALE
ALE
ALE
ALE
ALE
ALE
ALE
ALE
ALE
ALE
ALE
ALE