Näytetään ainoa tulos

Ravintolisät vaihdevuosiin!

Me kaikki vanhenemme. Naisille ikääntyminen voi aiheuttaa monenlaisia fyysisiä ja psyykkisiä sivuvaikutuksia – hikoilusta ja uniongelmista aivosumuun, lisääntyneeseen ahdistukseen ja alakuloon. Ja usein nämä ongelmat tulevat sellaisessa elämänvaiheessa, johon et ehkä ole täysin valmistautunut.

Meidän mielestämme on aika puuttua vaihdevuosiin ja ennen kaikkea siihen, mitä voit tehdä vaihdevuosioireiden välttämiseksi – sillä se ei ole oikeastaan niin monimutkaista. Kyse on siitä, että keho valmistautuu uuteen elämänvaiheeseen, jossa se saattaa tarvita tukea.

Naisten oma viagra ja limakalvojen mehustuttaja! Desire sisältää luonnollisia kasviuutteita ginsengia, damianaa ja macaa, joita kaikkia on käytetty perinteisesti lisäämään seksuaalista halukkuutta. B2-vitamiini ja biotiini edistävät myös limakalvojen normaalina pysymistä. Kuivat limakalvot voivat usein olla ärsyttävä ongelma mm vaihdevuosien aikana. Sopii erinomaisesti myös nuoremmille naisille tukemaan hormonitoimintaa!

Meno Balance (vaihdevuosiin), tosin tämäkin sopii erinomaisesti myös nuoremmille naisille tukemaan hormitoimintaa jos sujuvammat kuukautiset sekä miedommat PMS oireet kiinnostavat!