Näytetään kaikki 18 tulosta

Selluliitti on hoidettavissa myös kotikonsteilla

Selluliitti on todella yleistä kaikilla naisilla, eikä se siis yleisen käsityksen mukaan ole tietyn ikäisten tai painoisten naisten ongelma. Selluliitti on sidekudosta vasten kovettunutta rasvaa, mikä aiheuttaa kuoppaisen ja muhkuraisen ihon. Kokosin sinulle helposti löydettäväksi kaikki turvalliset ja toimivat tarvikkeet selluliitin kotihoitoon. Erityisen toimivaksi on todettu kuivaharjaus, johon sopii kuivaharjauskinnas, selluliittiharja ja harjausta tukee kuivakuppaus. Lievän selluliitin voi parantaa tai vakavampaa selluliittia lieventää erilaiset kollageenivalmisteet, sillä kollageeni on yksi kauniin ihon tärkeimmistä rakennuspalikoista.

Tilaa selluliitin määrästä riippuen takuulla toimiva tuotepaketti tai valitse sinulle sopivin valmiste ihon elvyttämiseen!

ALE
ALE
ALE
ALE
ALE
ALE
ALE
ALE
ALE
Varasto loppu
ALE
ALE
ALE

Mitä selluliitti on?

Selluliitti on kovettunutta ja ryppäiksi liimautunutta rasvaa, joka syntyy aineenvaihdunnan heikentyessä. Vaikka selluliitti mielletään ensisijaisesti esteettiseksi ongelmaksi, on se oikeasti ihonalainen kudoksen häiriötila. Naisilla selluliitti on tutuinta reisissä, pakaroissa ja vatsassa.

Miksi selluliittia tulee?

Selluliittia voi tulla kenelle tahansa ikään, painoon ja elämäntapoihin katsomatta. Naisille selluliittia tulee miehiä helpommin, koska estrogeenit vaikuttavat rasvakudoksen aineenvaihduntaan. Lihaksiston ja hermoston jännitystila heikentää verenkiertoa, joka puolestaan altistaa selluliitille, joten myös stressi ja väsymys kasvattavat epäsuorasti selluliitin riskiä. Yksilöllisten tekijöiden lisäksi selluliitti on myös perinnöllistä.

Selluliitin hoito itse

Selluliittiin voi vaikuttaa liikunnalla, ruokavaliolla, erilaisilla valmisteilla ja tarvikkeilla. Kaikki esittelemämme välineet ja tarvikkeet selluliitin hoitoon ovat täysin turvallisia, mutta vaikeassa selluliitissa kannattaa pyytää myös ihotautilääkärin mielipidettä. Kaikista tärkeintä on hoitaa selluliittia kokonaisvaltaisesti ja pitkäjänteisesti.

Kuivakuppaus elvyttää ihoa stimuloimalla syvällä olevaa verenkiertoa, imunestekiertoa ja lipolyysiä. Kuivaharjaus on etenkin kuppauksen kanssa tehtynä todella tehokas ihon hehkun palauttaja, jonka teho perustuu ihon kuorintaan ja uuden ihon stimulointiin. Hiusverenkiertoa ja aineenvaihduntaa tehostava kuivaharjaus tehoaa siis myös selluliittiin.

Kollageeni on tukikudoksen proteiini, jonka luontainen tuotanto lähtee vähenemään 25 ikävuoden jälkeen. Kollageeni auttaa ihon pitämistä nuorekkaana, kimmoisana ja kiinteänä, joten suosittelemmekin lämpimästi erilaisten kollageenivalmisteiden käyttöä ihon hellimiseksi.

Selluliittiin auttaa terveelliset elämäntavat

Koska selluliitin muodostumiseen vaikuttaa esimerkiksi heikko aineenvaihdunta, ovat terveelliset elämäntavat loistava tapa sekä hoitaa että ehkäistä selluliitin muodostumista. Elämäntaparemontti voi jopa parantaa selluliitin lopullisesti! Etenkin ruokavaliolla on todella suuri merkitys selluliitin hoidossa: kokeile vähentää sokeria, valkoisia viljoja, jauhoja ja transrasvoja. Muista myös harrastaa aerobista liikuntaa säännöllisesti ja viimeistele kehon hyvinvointi säännöllisellä ihon kuorinnalla, kuivaharjauksella ja oikeanlaisen selluliittivoiteen käytöllä.