Näytetään 1–36 / 51 tuloksesta

Eteerisiä öljyjä on helppo käyttää kotona diffuuserin avulla. Diffuuseri tuottaa ultraääniaaltojen avulla hienojakoista höyryä, joka kosteuttaa ilmaa ja tekee siitä raikkaan ja hyväntuoksuisen kun siihen laitettuun veteen on lisätty 100% eteeristä öljyä. (Huomioithan ettet lisää diffuuseriin kasviöljyllä tai alkoholilla jo valmiiksi laimennettua öljyä.)

Eteeristen öljyjen avulla voidaan kohottaa, piristää tai rauhoittaa ja rentouttaa mielialaa. Ne voivat myös lievittää pelkotiloja, ahdistusta ja paniikkia sekä lisätä keskittymiskykyä, muistia sekä antaa itseluottamusta.

Koska 100% eteeriset öljyt ovat voimakkaita, niiden ominaisuuksiin tulee perehtyä hyvin jo ennen käyttöä. Muistathan, että eteeriset öljyt eivät sovellu käytettäväksi sisäisesti, eivätkä laimentamattomana suoraan iholle. (Laimentamisohjeet löydät täältä: Eteeriset öljyt iholle)

Eteeristen öljyjen käyttöä ei suositella raskauden aikana. Jos aiot käyttää eteerisiä öljyjä vauvoille, lapsille, vanhuksille tai vakavasti sairaille henkilöille, koulutetun aromaterapeutin ohjaus on tarpeen. Vaikeiden sairauksien ja lääkityksen ollessa kyseessä suositellaan keskustelua oman hoitavan lääkärin kanssa.

Lue lisää valikoimamme ihanista eteerisistä öljyistä: Lue lisää

ALE
ALE
ALE
ALE
ALE
ALE