Showing all 6 results

Magnesium on yksi kehon tärkeimmistä mineraaleista ja magnesiumin puute oireileekin lukuisilla eri tavoilla, kuten suonenvetona, lihaskramppeina ja väsymyksenä.

Monipuolisella ruokavaliolla magnesiumia saa tarpeeksi ruokavaliosta, mutta riskiryhmäläisten ja liikuntaa harrastavien tai muuten kuormittavassa elämäntilanteessa olevien kannattaa ehdottomasti harkita magnesiumia lisäravinteena. Meiltä saat luonnolliset lisäravinteet tehokkaina ja varmasti turvallisina! Valitset vain itsellesi sopivan muodon

Magnesiumia voi nauttia ravintolisänä tai ihon kautta imeytyvänä suihkeena / voiteena.

Lue lisää magnesiumista ja sen saantisuosituksista: Lue lisää

ALE
ALE
ALE

Magnesium

Magnesium on yksi kehon tärkeimmistä mineraaleista, osallistuen lukuisiin aineenvaihduntatapahtumiin. Yleensä magnesiumia saadaan riittävästi ruokavaliosta, sillä sen erinomaisia lähteitä ovat esimerkiksi pähkinät, vihannekset, soija, lehtikaali, kokojyväviljat ja liha. D-vitamiinin puutos ja magnesiumin puutos kulkevat usein käsi kädessä, sillä magnesium edistää myös D-vitamiinin synteesiä.

Magnesium lisäravinteet magnesiumin puutokseen

Magnesiumin puutokseen voi johtaa esimerkiksi pitkäkestoinen nestehukka, suoliston imeytymishäiriö, munuaissairaus, alkoholismi, hoitotasapainoton diabetes tai hyvin yksipuolinen ruokavalio. Magnesiumin puutoksen oireet ovat yleensä väsymys, oksentelu, lihaskrampit, suonenvedot sekä muut hermoston ja lihasten häiriöt. Koska magnesium on tärkeä osa lihaksiston hyvinvointia, suositellaan magnesium lisäravinnetta paljon liikkuville. Lisäravinne ja ravintolisät eivät kuitenkaan koskaan korvaa monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.

Magnesiumin terveysvaikutukset

Luonnonmukaisten magnesium lisäravinteiden hyväksyttyjä terveysväitteitä ovat esimerkiksi väsymyksen ja uupumuksen vähentyminen, energia-aineenvaihdunnan edistäminen, hermoston ja lihasten normaalin toiminnan edistäminen, sekä luuston ja hampaiden normaalina pysymisen edistäminen.