Showing all 2 results

Miksi omegaa kannattaa syödä?
Siksi, että syömämme ravinto yksinkertaisesti sisältää liikaa tulehdusta aiheuttavaa omega6-rasvahappoa ja suhteessa siihen liian vähän omega3:ta.

Ensimmäinen näistä sinun solukalvon ja hormonien rakennusaineista auttaa ja aiheuttaa tulehdusreaktiota ja toinen taas auttaa laskemaan sitä. Molempia tarvitaan, toista vain saadaan tänä päivänä liikaa. Aika yksinkertaista.
Suurin syy on teollinen ravinto.

Omega6 mm.pidentää monen monen tutun tuotteen hyllyikää, joten se vaani meitä käytännössä kaikessa, minkä teollisuus on meille valmistanut. Mukaan lukien teollisella rehulla kasvatetut liha ja kala.

Omega3n ja omega6n oikea suhde tekee meidän kehomme jokaista solua ympäröivästä solukalvosta joustavamman ja läpäisevän, joka mahdollistaa toimivan soluaineenvaihdunnan. Yksinkertaistaen, ravinteet pääsevät sisään ja kuona ulos.

Terve solukalvo kommunioi ympäristönsä kanssa normaalisti ja on terveen herkkä hormoneille kuten insuliinille. Hiukset tervehtyvät ja terve solukalvo näkyy kasvoissasi hehkuna, terveenä, kosteana ja elastisena ihona.

Lue lisää rasvahapoista ja niiden terveysvaikutuksista: Lue lisää

ALE