Näytetään ainoa tulos

Ravinnon rasvasta saatavat rasvahapot vaikuttavat merkittävästi ihmisen terveyteen, mm. rasva- ja sokeriaineenvaihduntaan, matala-asteiseen tulehdukseen ja lihaksiston kuntoon. Omega-rasvahapot ovat pehmeää tyydyttymätöntä rasvaa, ja niillä on monia suotuisia vaikutuksia ihmisen elimistölle. Näiden omega-rasvahappojen, joista osa on ihmiselle välttämättömiä, osuus ruokavaliossa on kuitenkin usein liian pieni. Terveelliset rasvahapot ovat erittäin tärkeitä myös vegaanisessa ruokavaliossa.

Levä on kestävä omega-3-rasvahappojen lähde, joka ei vaikuta meriin ja on kalojen rasvahappojenkin lähde. Tuote ei sisällä myöskään raskasmetalleja tai muita epäpuhtauksia. Great Earth Omega 3 Veganin rasvahappojen lähteenä toimii juurikin levä.

Hamppuöljy on yksi parhaimpia kasviperäisten omega-3 -rasvahappojen lähteitä. Luomuoliiviöljyn rasvahapot ovat suurimmaksi osaksi monityydyttymättömiä omega-9 -rasvoja, ja se sisältää runsaasti polyfenoleja.
Tyrni taas on erinomainen omega-7 -rasvahappojen lähde.
Nämä kaikki yhdistyvät aivan huippulaatuisessa Terranovan Organic Omega Oil VEGAANINEN OMEGA-3-6-7-9 -öljysekoituksessa.

Lue lisää rasvahapoista ja niiden terveysvaikutuksista: Lue lisää

ALE