Showing all 6 results

Ravintoaineiden imeytymiseen vaikuttaa useat seikat, kuten se mitä ravintolisiä syöt, niiden laatu ja valmistustapa sekä suolistosi kunto. Iso suositukseni ja välttämättömyys hyvinvoinnin pohjalle on toimiva monivitamiini solun optimaaliseen toimintaan.

Vitamiinit, kivennäiset ja hivenaineet toimivat synergisesti ja tarviten toinen toisiaan. Yhden hivenaineen tai vitamiinin iso tankkaaminen voi johtaa isompiin epätasapainoihin. Toimivassa valmisteessa nämä suhteet on otettu huomioon. Vitamiineja ja muita ravintolisiä itselleen tai läheisilleen valitessa tärkeintä on muistaa, että niistä ei ole hyötyä, jos niiden sisältämät ravintoaineet ovat sellaisessa muodossa, etteivät ne imeydy elimistöön ja pääse vaikuttamaan solutasolla.

Löydät osastoltamme vain parhaimmat monivitamiinit ♥

Wild Nutrition on vienyt monivitamiinien kehttämisen pisimmälle. Lue lisää Wild Nutritionin luonnollisista ravintolisistä!

Imeytymisen varmistamiseksi Nordic Healthin suihkemuotoiset vitamiinit ovat tutkitusti tehokkaita. Lue lisää artikkelistamme: Suihkeilla puutokset korjaantuvat nopeasti.

Lue lisää
ALE
ALE
ALE
ALE
ALE
ALE