Luontaisesti gluteenittomat ravintorikkaat ja luomulaatuiset jauhot ja kuidut leivontaan & ruoanlaittoon ♥ Jauhojen erilaisilla yhdistelmillä valmistat helposti sekä suolaisia ja makeita leipomuksia. Jauhoja voi hyödyntää myös esimerkiksi ruokien ja kastikkeiden suurustamiseen.
♥ Tuo ravintorikkautta ja lisää makua myös tavan leivontaan. Kokeile lisätä esimerkiksi kvinoa- tai tattarijauhoja perinteisiin sämpylöihin.
♥ Mainiot manteli-, kookos-, ja kurpitsansiemenjauhot sopivat myös vähähiilihydraattiseen / ketogeeniseen ruokavalioon.
♥ Psylliumin avulla saat lisättyä kuitujen saantia helposti ja se sopii myös gluteenittomaan leivontaan tuomaan sitkoa ja parantamaan leipomisominaisuuksia.
Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.